• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilatör vajinismus tedavisi

Acıdı ama dayanılmayacak bir acı değilmiş hissettiğinden daha fazlası yok aslında ittirmeme sebebi daha çok acır korkusundan. Ve aynı dilatörü vajina alışasıya kadar günler geçsede uğraşmak gerektiğini düşünüyorum genişleme yapıyor. Canım benim dilatör setim 5 boy hepsini denemeden eşliye geçmeyi düşünmüyorum inşallah
kesinlikle egzersizde aparatla git gel yaptıkça o acı yada yanmada gidiyor ve inan eşle o acıyı bile hissetmiyorsun. Daha kolay aparattan:)

Canım ben bu şekilde evde kendime üç boy aparat yaptım. Söylediğin aparatlar bende de var ama onlar benimkine göre biraz daha ince ve evde yaptığımın rahatlığı ve sete göre biraz daha dokusu yumuşak öneririm. Eşinizin penis boyuna göre ayarlayın sonrasında inan daha rahat ediyorsun. Nasıl istersen kendine güvendiğinde eşle denemeye geçmeni öneririm. Hatta eşinde yanında destek olursa daha iyi olur egzersiz yaparken :)
Canım zaten ben bu boyları bitirince 5inci boyu biraz daha kalınlaştırcam sanki penise göre biraz ince gibi

Şöyle ben evde kendi yaptığım aparatla yaptığım için biraz daha doku olarak yumuşaktı. Jel kullandım. 1 ve 2. Aparatta ben ağrı kesici bir krem kullanmadım ama 3 aparatta emla krem sürdüm jelle beraber. Sorasında direk eşle denedim. Ve çok kolay bir şekilde gerçekleşti. Ben aparatla evde tek başıma bir çok şekilde deneme yaptım. Bi yatar pozisyon bacakları açarak birde üsteymişim gibi bir pozisyonda denedim oldu. O acıyı yenmek için ilk aparatı alabiliyorsan eğer kolay şekilde bir diğer aparata geçmeden önce en küçüğü ile başla. Sonra diğer aparata geç ve kesinlikle iktirmeden önce nefes al ver. Bi. 5 - 10 dk başını soktuktan sonra bekle aparatla canım. Sonra devam et her denemede10 - 15 dk muhakkak deneme yapmanı öneririm. Sonra ilki ile yapmışken hazır ikinci aparatla dene canın yanmıyor inan bana sana öyle geliyor. 11 ayımı boşuna çöpe atmışım inan bana biraz güven biraz inaçla ile yapacağına inanıyorum. Ki ben doktor Piskolog hepsine gittim. Ama evde kendi kendime ve burada okuduğum arkadaşlar kadar yardımcı olmadı hiç biri. Şimdi ne acı ne yanma hiç biri yok inan zamanla alışacaksın.
Merhaba canım bende senin gibi aparat yaptim evde kendime ama tek boy yaptım 2 parmaktan sonra direk aparat denedim ama uyururucu kremle tabi onsuz olmuyo senden ricam aparat boylarını yazarmisin bana kendi yaptıklarının benimkinin boyu 14 enden çapı 3 büyütmelimiyim sendeki boylara göre

Merhaba canım bende senin gibi aparat yaptim evde kendime ama tek boy yaptım 2 parmaktan sonra direk aparat denedim ama uyururucu kremle tabi onsuz olmuyo senden ricam aparat boylarını yazarmisin bana kendi yaptıklarının benimkinin boyu 14 enden çapı 3 büyütmelimiyim sendeki boylara göre
Canım ben göz kararı yaptım elimde dilatör seti de var benim yaptığım ona göre daha kalın. Özelden yaz istersen bana bende müsait olunca ölçüp yollayım sana olur mu hem sende bana atarsan karşılaştırabiliriz

Canım ben göz kararı yaptım elimde dilatör seti de var benim yaptığım ona göre daha kalın. Özelden yaz istersen bana bende müsait olunca ölçüp yollayım sana olur mu hem sende bana atarsan karşılaştırabiliriz
Tamam canım yazıyorum sana özelden vaktin olursa dönersin ❣

Back