Şöyle ben evde kendi yaptığım aparatla yaptığım için biraz daha doku olarak yumuşaktı. Jel kullandım. 1 ve 2. Aparatta ben ağrı kesici bir krem kullanmadım ama 3 aparatta emla krem sürdüm jelle beraber. Sorasında direk eşle denedim. Ve çok kolay bir şekilde gerçekleşti. Ben aparatla evde tek başıma bir çok şekilde deneme yaptım. Bi yatar pozisyon bacakları açarak birde üsteymişim gibi bir pozisyonda denedim oldu. O acıyı yenmek için ilk aparatı alabiliyorsan eğer kolay şekilde bir diğer aparata geçmeden önce en küçüğü ile başla. Sonra diğer aparata geç ve kesinlikle iktirmeden önce nefes al ver. Bi. 5 - 10 dk başını soktuktan sonra bekle aparatla canım. Sonra devam et her denemede10 - 15 dk muhakkak deneme yapmanı öneririm. Sonra ilki ile yapmışken hazır ikinci aparatla dene canın yanmıyor inan bana sana öyle geliyor. 11 ayımı boşuna çöpe atmışım inan bana biraz güven biraz inaçla ile yapacağına inanıyorum. Ki ben doktor Piskolog hepsine gittim. Ama evde kendi kendime ve burada okuduğum arkadaşlar kadar yardımcı olmadı hiç biri. Şimdi ne acı ne yanma hiç biri yok inan zamanla alışacaksın.