• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilatör seti 4. aparat

Oyuncakbebek

Mucizem♥️
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
228
250
18
Arkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyor😢 Tam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim😒 Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.

benimde öyle olmuştu 3-4 gün uğraştığımı biliyorum, 4.boyu yapmadan eşli denedim olmadı
pes etme
bunun ben püf noktası varsa da bilmiyorum
benim 3-4 gün uğraştıktan sonra birden kayıp gitmişti, şok olmuştum

Arkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyor😢 Tam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim😒 Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.
Aslında normalde 3ü yapabiliyorsanız 4ü de yaparsınız umutsuz olmayın sabırla ve sakin bir şekilde deneyin. Acele etmeyin.

benimde öyle olmuştu 3-4 gün uğraştığımı biliyorum, 4.boyu yapmadan eşli denedim olmadı
pes etme
bunun ben püf noktası varsa da bilmiyorum
benim 3-4 gün uğraştıktan sonra birden kayıp gitmişti, şok olmuştum
Ben bazen ara veriyorum ozaman daraliyor olabilir mi? Hep alıştırma yapıp orayı genişletmek gerektiğini soylemişlerdi.

Ben bazen ara veriyorum ozaman daraliyor olabilir mi? Hep alıştırma yapıp orayı genişletmek gerektiğini soylemişlerdi.
yok yok hiç öyle bi şey değil
zaten bu egzersizleri vajina genişletmek için yapmıyorsun.
ara verdiğim oldu benimde ama kaldığım yerden devam etmiştim
pes etme 4 olmuyor ya çok büyük diyor insan ama devam et , olacak ,
kayganlaştırıcı kullanıyorsun zaten dimi ?

Merhaba bende 5 aylık evliyim malesef vajinimus illeti ile uğraşıyorum psikologdan terapi aldım sonuç sıfır. Dilatör setini internette öğrendim nerden aldınız bir markası falan var mı

yok yok hiç öyle bi şey değil
zaten bu egzersizleri vajina genişletmek için yapmıyorsun.
ara verdiğim oldu benimde ama kaldığım yerden devam etmiştim
pes etme 4 olmuyor ya çok büyük diyor insan ama devam et , olacak ,
kayganlaştırıcı kullanıyorsun zaten dimi ?
Zeytinyağı ile yapıyorum ben😊

Merhaba bende 5 aylık evliyim malesef vajinimus illeti ile uğraşıyorum psikologdan terapi aldım sonuç sıfır. Dilatör setini internette öğrendim nerden aldınız bir markası falan var mı
Canım bunu al trendyol dan aldım bende.

Eklentiler

• Screenshot_20201216-160856.webp
    Screenshot_20201216-160856.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 108
Teşekkür ederim. İnş en kisa sürede alıp deneyeceğim.umarım başarılı olurum
Ben en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.

Birde sormak istediğim bjsey var şimdi nu dilatör le çalışırken kanama yada kızlık zarına bişey olur mu? Eşim işte iken deneme falan Yapınca skıntı olmasın diye soruyorum
Valla bende hiç kanama falan olmadı bende bunu düşünüyordum ama sonradan ne olursa olsun yeterki şundan kurtulayım dedim.

Ben en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.
Insallh yarın siparis vereceğim. Sana da geçmiş olsun sonuçtan bizi haberdar et cesaret gelir belki 😊

Back
X