- 21 Ağustos 2020
- 1
- 1
- 1
- 26
Merhaba bende rasping (yağ kurma işlemi) ve elektro simülasyon (Pasif jimnastik) pakedimi devrediyorumMerhaba nasıl ulaşabiliriz size hala varmı seanslarınız
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldik korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istememMerhaba arkadaslar dilan polatta raspıng yaptırıp memnun kalan varmı?
Merhaba ben bugün yaptırdım 8 seans paket aldım yani ilk seans vaov olmadım ama yamuna korsemin ilk kopçasına zor takıyordum dün bugün 2. Kopçaya geçmişim.bende çok araştırdım gerçek yorum va görüp alayım diye yani tek sıkıntı size hiç bilgi verilmemesi işlemle ilgili o da ramazan ayı insanlar pek diyalog kurmak istemiyorlar diyebiliriz kısacası şimdilik memnunum yine güncellicem 10 gün bekleyin derim:)
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterimDilan Polat’ta paketim var rasping Antalya döneceğim için yaptıramadım paketimi uyguna vereceğim
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterimmerhaba paketiniz duruyorsa almak istiyorum
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterimBen 8 seansta 2 beden inceledim, rasping yağları almiyor sadece yerlesmis yaglari dağıtıyor , ondan sonra tabiki yemege özen gostereceksiniz spor yapacaksiniz bol su iceceksiniz, tamamen kurtulmak istiyorsaniz liposakşın yaptırın, aman yemeye devam edeyim spor yapmama gerek yok dusuncesiyle hareket ederseniz tabiki incelmezsiniz, rasping dağıtır sadece dediğim gibi, ve Türkiye ye raspingi getiren dilan hanim
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterimbende 8 seans satın almıştım güzel bir sonuç aldım 17 cm gibi gayet memnun kaldım ilgili alakalı bir merkez
merhaba ben ilgileniyorum nasıl yapacağız :)Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterim
Arkadaşlar Dilan Polat by Sıla Doğu güzellik merkezinde(İstanbul Levent şube) 7 seans rasping (yağ kırma işlemi) 7 seans elektro simülasyon (pasif jimnastik) paketim var paket fiyatı normalde 1500 TL fakat yarı fiyatına devredicem yol çok uzak gidemiyorum ilk seansta 11 cm inceldim korona yüzünden toplu taşımaya binemiyorum ilgilenen olursa 700 TLye devredicem ilgilenen varsa mailimi vereyim yarın devrini hemen yaparım iade ücret alamadığım için devredebilicegimi söylediler zarara girmek istemiyorum biri faydalansın isterimBn alabilirim
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.Ben alabilirim isterseniz
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.Merhabalar seanslarinizi birine devrettinizmi acaba
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.merhaba paketiniz duruyorsa almak istiyorum
merhaba bende 6 seans rasping 3 seans elektro stimülasyon (pasif jimnastik) ve 4 seans lenf drenaj (ödem giderici) yada isteğe bağlı onun yerine dipotens (sıkılaşma) paketimi devretmek istiyorum. ilgilenirseniz konuşalım.Bn alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?