resimleri buradan göremesem de özel olarak gördüm bence de harikalar hatta göremediğiniz daha ne harika çekimler var keşke yasak olmasa da koyabilse, asıl coşma o zaman olurOraletcim bence sende böyle çalışmalarda bulunup paylaşmalısın((
Sevgili arkadaşlar, yarın ufak bir yolculuk yapacağımdan dolayı siteye giremeyeceğim için herkesin Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutlamak isterim:
"Büyük Önderimiz Atatürk’ümün eşsiz dehasının eseri olan Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; Kadınlar Kulübü'nün Cumhuriyet Bayramınızı kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygıyla anarım. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar"
Dilacım senin benim hepimizin Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım.
Dilacım senin küçük tatil dediğin kurban bayramıyla birleşiyo muydu :)))
İyi bak kendine iyi tatiller, iyi bayramlar dilerim :)
Yakıyorsun kız ortalığı :)
yavrum sana demiştir tabiiii :)) bu arada önden önden bi foto ekledim bi bak bakalım nasıl olmuşlar 1. ayı geçtim artık haftaya 1. ay kontrolüme gidince yeni yeni sütyenler alcammm :)
Yavrum valla şahane gözüküyorlar.Senin maşallahın var ya.Doğallık akıyor akıyor26 Kasım c.tesi biz de Barış Bey'deyiz.Büyük bir ihtimalle sen de o zamana randevu alırsın çünkü doktorumuz yok şekerim:)
Ayy 1 saat önce aradım Sevin i ben 21 ine alcaktım randevuyu barış bey yurtdışında 22sinde burda olcak dedi 22 sine yazdı randevuyu, bi karşılaşamadık gitti yahuu :)
fotolarının altına yorum yaptım ama burayada yazmak istiyorum, gerçekten memelerinin boyuda, duruşuda çok güzeller, ben daha istediğim sutyenleri giyemediğim için seninkiler çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim Begoncum:)Allah razı olsun doktorumdan,hayalimdeki göğüslere kavuşturdu beni.İnan bende hala kalıp sütyenlere devam ediyorum.Fotoğraftaki sütyenler çekmecede yatıda:)Hele 6 ay bir geçsin,giyicem inşallah doya doya süslü püslü cicili bicili cicilerimi:)
Sen ne zaman oldun ameliyatını?Memnunmusun?
ben ekimin 19unda hasan fındık'a ameliyat oldum. gerçekten tam istediğim gibi oldu. benim ameliyattan öncede çok küçük değildi ama bir kere girdi aklıma gerçekten güzel ve giydiğim kıyafetleri daha güzel taşıycak gögüslere kavuşma hayali, şimdi iyiki yaptırmışım diyorum. senin fotolarda eminim yaptırmak isteyenleri dahada cesaretlendiriyordur.
Ayy 1 saat önce aradım Sevin i ben 21 ine alcaktım randevuyu barış bey yurtdışında 22sinde burda olcak dedi 22 sine yazdı randevuyu, bi karşılaşamadık gitti yahuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?