Merhaba yeni üyeyim,
Dr. Barıs Cakır hakkında arastırma yaparken kendimi bu sitede buldum. Güzel paylasımlar var, cok mutlu oldum...
Sevin hn. la 2 gun once konustuk, 2 hafta sonrası ıcın (işlerim yolunda giderse) muyaneye gün alacagım.
Meme kanseri tedavisi gordum, sag memem alındı. Ameliyat ve guvenilir bir Dr. icin cok arastırdım ama derinlere indikce işin icinden cıkamaz oldum ve biraz korku ile karısık hep erteledim.
Siteniz bana cok güven verdi, bilmem gaza geldim biran ve cabucak olsun istiyorum :)
Sehir dısında oturmam buyuk dezavantaj,Bursa daha yakın ama bi goruseyim istiyorum yinede...
Uygun gelmezse, Bursa icin arastırma yapacagım ne yazık ki....
Fiyat hususunda bir konuda takıldım. Dr beyin belirledigi ücrette, hastane ücreti dahil midir ? Sizler nasıl anlastınız ?
Değilse, hastane masrafı ne kadar a mal olur ?
Ameliyat parasını dusunurken bide hastane masrafı cıkarsa işim daha da zorlaşacak...
Merhaba yeni üyeyim,
Dr. Barıs Cakır hakkında arastırma yaparken kendimi bu sitede buldum. Güzel paylasımlar var, cok mutlu oldum...
Sevin hn. la 2 gun once konustuk, 2 hafta sonrası ıcın (işlerim yolunda giderse) muyaneye gün alacagım.
Meme kanseri tedavisi gordum, sag memem alındı. Ameliyat ve guvenilir bir Dr. icin cok arastırdım ama derinlere indikce işin icinden cıkamaz oldum ve biraz korku ile karısık hep erteledim.
Siteniz bana cok güven verdi, bilmem gaza geldim biran ve cabucak olsun istiyorum :)
Sehir dısında oturmam buyuk dezavantaj,Bursa daha yakın ama bi goruseyim istiyorum yinede...
Fiyat hususunda bir konuda takıldım. Dr beyin belirledigi ücrette, hastane ücreti dahil midir ? Sizler nasıl anlastınız ?
Ameliyat parasını dusunurken bide hastane masrafı cıkarsa işim daha da zorlaşacak...
tatlımm randevumu değiştirdim kontrolü 26 sına aldım bendeee :)
ya cnm bnm senin sayende valla cesaret buulyorum sen ve oralet ben barış beye randevu aldım 26 sına görüşmek için 11 e siz kaçta olcaksınız tanışmak isterim seninle
ya cnm bnm senin sayende valla cesaret buulyorum sen ve oralet ben barış beye randevu aldım 26 sına görüşmek için 11 e siz kaçta olcaksınız tanışmak isterim seninle
kaçta randevunuz brlki sizi görebilirim :)
Merhaba yeni üyeyim,
Sevgili Karamel, burcu102008 ve dila28... güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim. :) Amiiiiinn inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin, tez zamanda.
Umarım bende güzel haberlerimi en yakın zamanda sizlerle paylaşırım.
verilen ücret tarifesinde hastane masraflarının da dahil edilmesi iyi haber, fakat ücret genede biraz yakıyo... Lakin Dr. un bu kadar övgü alması sanırım fiyatını 2. plana atıyor, bide malum benim derdim başka... cok fiyat söleyip de içime oturacak ve yaptıramayacagım diye cok korkuyorum. !!! :$
Bu arada Dilacım, geçici de olsa topiğini tanışma topiğine cevirdigim icin özür dilerim... (acemi üye işte)
evet tatlım bende 26sında ordayım aslında 22 sine almıştım ama değiştirdim :)))
Tskler, biraz daha rahatladım şimdi açıkçası...
dila bebegım,
nasılsın?uzun zamandır uzaktım sızlerden,cok meskuldum amaaaaaaaa sonunda foto ekledım.yorumlarını beklıyorum bebesım.cok mutluyum.guvenım tavan yaptı:))))))
fotolar bıraz acami oldu umarım begenırsınız..opuyorum
Fullum hoşgeldin :)Geçenlerde aklımdan geçtin inan bana,kendi kendime nerelerde bu kız yahu dedim:)Gidişin sessiz oldu ama dönüşüne bakılırsa muhteşem:)Dolu dolu bir albümle merhaba dedin tekrardan.Öncelikle söylemek isterim ki,şahane gözüküyorlar.Büyüklüğü çıtı pıtı fiziğine çok yakışmış.Çok cici olmuşsun çok:)Maşallah arkadaşıma maşallah
bebişim saol,çok seviyorum sizleri,evet uzun bır sure uzak kaldım evimi degistırdım eşyasıydı tadilatıydı derken günleri bitirdim bir bir..ama şükür hersey yolunda düzenimide kurdum :)))) sende çok cicisin ve sexy hayatım fotolar süper :)) yeni yeni arkadaslar katılmıs aramıza hepsine iyi dileklerimi yolluyorum ve öpüyorum.
şu zayıflıgı napcam ben cicişim yaaaa:)))) opüyorum senı harikasınız
fotoların devamı gelicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?