dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

aaa bendede sıvılceler cıktı.amelıyatla ılgısı olacagını hıc dusunmedım.olabılırmı kı:44::44::44:
ben burun ameliyatı oldum ve burun ameliyatı olanların çoğuyla konuştum yüzde yağlanma sivilce ve siyah noktaların artımından bahsettiler sanırım hepimizin ameliyatla ilgili bi sorun. buarada geçmiş olsun size de

Arkadaş listeme ekledim seni.Hem resimlere bak hem topiğimi oku istersen,en azından fikir edinmiş olursun canım.Hepimiz bu süreçten geçtik

Geçmiş olsun canım:)

Ne demek yahuu sen keyifine bak her zaman :)) Bebişlerin nasıl diye aramıştım :))

Hadi bakalım kan haplarının sonucunu söyle umarım işe yararlar canım

İç çamaşarılra illaki şahane olur zaten Aksini düşünemem canlı canlı gördükten sonra :)) Çok iyi yapmışsın bikini ile gezmekle hakkaten yılların özlemi nasıl güzel çıkıyor değil mi :)) Mutluluğunu tahmin edebiliyorum hepimizin ilk tatilinde yaşadığı duygular ve emin ol sıradaki tatillerde katlanarak büyüyor seninle bu mutluluk :)))
Cumartesi kontrolün için haberleşelim canım benimde burunda 1.yıl kontrolüm yaklaşıyor belki aynı güne randevu alırım :))

Fıstığım aynı anda girdik demek siteye:)Nbr ya özledim valla seni şekercim:)Tatilleri ufak ufak başlattım.Şimdi de bayram için hazırlık yapıyorum:)Biryerlere kaçıcam inşallah:)Ben daha Sevini aramadım,yarın arıyım da randevu alıyım.Barış Bey gelicekse c.tesi randevu verir zaten.Aynı günede denk gelmek şahane olur yaw:)

Kızlar şuanki mutluluğumu hemen paylaşmak istiyorum:)Masajımı yapmak için elimi göğsüme değdirince farkettim ki göğüslerim dün ki kadar sert değil.Biraz yumuşamış:)Ay çok hoş ya...Bu durum beni resmen mest etti:)

Tabi canım yumuşar artık süratle :)) Zaten ilk ay doktorlar aynı göğsü yine görmek için değil değişmiş göğsü görmek için kontrole çağırıyorlar. ben 15 günlük, 3 aylık ve 6 aylık resimlerimi Barış Bey yanyana koyduğunda bunu anladım. Sonuçlar günden güne şahane bir göğüsten ibaretti :)) Şimdi düşün 1,5 yıl oldu ve daha güzel :))

Haklısın balım oraletim.Günden güne güzelleşip değişiyorlar:)Maşallah maşallah:)
Ben senin kızanları:)canlı canlı gören ve elleyen biri olarak dediğinin altını çiziyorum şekerim:Seninkiler 1,5 yaşını yumuşak yumuşak, fıldır fıldır, bıngıl bıngıl kutluyorlar:)))

Başka benzerliklerde yakaladım da konuşuruz bir ara :)) Tatil kuşu seni :))

İyi yaptın başlatmakla bayramda da kaç ohh süper bak keyifine artık :))

Haberleşelim canım aynı güne denk getirirsek harika olur çıkışta istimkamet iç çamaşır mağazası :))))

zaman zaman büyüyorlar ve ben enjeksiyon yöntemi ile aldırıyorum

bu yüzden tereddütlerim var
Şansa bak ki soruyu doğru adrese sordun canım:)Benim de fibrokistlerim var.Sağ göğsümde 2,solda 3 adet.Arasıra sancı yapıyorlar.Senede bir ultrasonla baktırıyorum.Allah korusun kötü birşey gelişmesin diye.Ameliyattan önce benim de tereddütlerim vardı.Fakat araştırıp okuyunca silikonun zararı olmadığını gördüm.Ve şuan da kistlerimle ilgili hiçbir sorunum yok allaha şükür.İnşallah ilerde de olmaz.Hiç korkma.Dr.um korkulcak birşey olmadığını,silikonun kistlerime yada memeye zarar vermiyeceğini söylemişti.Ben de geçen sene soldakinden enjeksiyonla sıvı aldırmıştım.Kistimi boşalttılar yani sancı yapmasın diye.Hatta patalojiye tahlil göndermişlerdi.Olumsuz hiçbirşey çıkmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…