dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba canım,,moral bozacak bir şey yok benim de sağ göğsüm diğerine göre daha şişti daha ağrılıydı daha geç iyileşti 2 ay oldu anca aradaki fark kapandı.Üstelik senin arada cc farkı var bu demekki bir göğsünün kasına daha fazla baskı var yani daha gergin daha ağrılı olacak vücut daha tepki verecek bu çok normal sakın canını sıkma sabırlı ol... çok geçmiş olsun

canımmmmcım çook çok sağol, başka bölüme yazmıştım burdan sen cevaplamışsın:)))) o zaman beklicem. çok rahatladım tekrar iiki varsınız:)

canımmmmcım çook çok sağol, başka bölüme yazmıştım burdan sen cevaplamışsın:)))) o zaman beklicem. çok rahatladım tekrar iiki varsınız:)

rica ederim biz bunun için burdayız bana da yardımcı oldu arkadaşlarım evet iyi ki burası var,kafana takılan olursa ki ara ara rahatlasa da insan sonra tekrar aynı kötü düşünceler basıyor biliyorum bende yaşadım :) çekinmeden sorabilirsin

dilacım sen daha önce kaç takıyordun?birde benim boyum 1 60 bende 75 b takıyorum 85 ölçülerinde olsun istiyorum.teşekkürler.

:))))) Süper söz çok güldürdün beni :)))

Canım ameliyatta kan kaybetmiş sayılmazsın aslında. Kas zarı altı ameliyatı için Barış Bey sitesinde şöyle yazmış ;

*Teknik olarak, kas altı ve kas üstü tekniklerden daha zordur ve daha uzun sürer. (Yaklaşık 30 dakika daha uzun)
*Silikonun zaman içinde aşağıya kaymasını engeller.
*Silikonu, meme dokusundan ayırır ve silikon meme dokusuna temas etmez
*Hiç bir kas kesilmez.
*Kas kesilmesine bağlı fonksiyon kaybı ve ağrı olmaz.
*Kollar bele doğru bastırıldığında silikonlar hareket etmez yada yanlara doğru kaçmaz.
*Plajda, kolanızı, kendiniz uzanıp alabilirsiniz, gögüslerinizin hareket etmesinden endişelenmezsiniz.
*Meme başı sinirinin geçtiği meme yan tarafında, serratus kasının fasyasının altından ilerlendiği için, az kanama olur ve sinirin korunması kolaydır.

Hatta kanama diğer yöntemlere göre minimum. Direnlerdeki kandan dolayı da değildir onlar zaten ihraç fazlası kan oluyor Sen demir eksikliği için ilaç kullan bakalım. Geçmiş olsun

:))) şansa bak insanın aklında yokken hemen alışverişe teşvik

nasıl buldun kendini anlat bir ara

dilacım sen daha önce kaç takıyordun?birde benim boyum 1 60 bende 75 b takıyorum 85 ölçülerinde olsun istiyorum.teşekkürler.
Selam canım:)Daha önce sıfır beden takıyordum şekerim:)Şaka bir yana full destekli ile 80 takıyordum.Fakat sütyen markasına göre beden farkıda oluyordu.Dr.una istediğin ölçüyü anlat,eminim isteğin doğrultusunda hareket edecektir

:))) şansa bak insanın aklında yokken hemen alışverişe teşvik

nasıl buldun kendini anlat bir ara
Oraletim merhaba:)Geçen aradın açamadım özür dilerim.Çadır kurmakla meşguldük:)2 gündür Büyükada'daydım.Bugün döndüm:)Kan haplarıma başladım,1 kutu bitsin hele bakalım farkedicek mi?İç çamaşırlar şahane oldu desem:)Fazla açık seçik):Çeyize kaldırdım:)Bu arada adada denize girmedim fakat bikinimle de gezmeyi ihmal etmedim:)Havam 1500 dü ne yalan söyleyim):İlk kez göğsümü gere gere,salına salına plajların tozunu attırdım:)Nasıl mutlu oldum anlatamam:)Cumartesi 29.günüm ve 1.ayımın kontrolü var.Gelirmisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…