15. günmdeyim bende:) kas altı oldu. birine 175 diğerine 250 yuvarlak konuldu. asimetri vardı, bi tarafta hiç meme dokusu yoktu. amaşuan moralim bozuk. 175 daha aşağı indi altı bombelendi(ki zaten alta doğru minnacık meme vardı:)), 250 çok yukrda. daha sert ve gergin. altında bombe de yok sanki düz çıkıoşişlik üst tarafta. offf bilmiorum zamanla inecek mi. doktor sağ oturmaya başlamış dedi demekki sol da oturacak ama zaman alacak.
Merhaba canım,,moral bozacak bir şey yok benim de sağ göğsüm diğerine göre daha şişti daha ağrılıydı daha geç iyileşti 2 ay oldu anca aradaki fark kapandı.Üstelik senin arada cc farkı var bu demekki bir göğsünün kasına daha fazla baskı var yani daha gergin daha ağrılı olacak vücut daha tepki verecek bu çok normal sakın canını sıkma sabırlı ol... çok geçmiş olsun
canımmmmcım çook çok sağol, başka bölüme yazmıştım burdan sen cevaplamışsın:)))) o zaman beklicem. çok rahatladım tekrar iiki varsınız:)
:)Tatlım teşekkür ederim.Büyüklük konusu görecelidir canım.Bana göre gayet normal boyuttalar.Çevremde gören arkadaş ve akrabalarım da oldu,boyut konusunda kimse olumsuz birşey söylemedi:)Resimlerde büyük duruyor.Resmin büyüsü işte:)315 cc takıldı bana,şuan desteksiz sütyende 85 C takıyorum.Ki benim boyum 1.80 cm.Çevreden farkeden oldumu diye sormuşsun,hayır olmadı.Senelerdir full destekli sütyenler taktığım için arada fark varmış gibi durmuyor zaten:)Ben dr.umdan özellikle ricaettim büyük göğüs istemiyorum diye.Zaten uzun boylu bir bayanım.Bir de iri göğüslü olsaydım vay halime:)
Rica ederim canım ne demek:)Evet önce asistanı Sevin Hanıma ulaştım randevu aldım.İstiyosan en yakın zamanda ol ve kurtulBen ameliyat olmadan önce kuzenime takılırdım:"toprak bile bizi böle kabul etmez"diye:))Yaşın başın hiç önemi yok,önemli olan tek şey ihtiyacın varsa sadece istemek ve olmak:)Haydi bakalım inşallah istediğin gönlüne göre olur:)
Bu süreçte manevi destek çok önemli ve sen benden desteğini hiç esirgemedin:)
Bu arada kızlar ameliyattan sonra ciltte yağlanma problemi yaşamıştım.O sorun bitti,şimdi de saç dökülme problemim başladı.Son 10 gündür feci bir saç dökülmem varDr.umla konuştum ameliyatla alakası yok dedi.Bana demir eksikliği için hap önerdi.Acaba diyorum ameliyatta kaybettiğim kan demir eksikliğine mi yol açtı:/ Neyse doktora gittim ilaç yazdırdım.Bakalım iyi gelicek mi?Var mı acaba ameliyat sonrası saç dökülmesi olan?
Kızlarrrr vuvvvv...Öğlen paydosumda dolaşırken "kapatıyoruz" yazılı bir iç çamaşır mağzasına denk geldim:)Kaçırırmıyım...hemen daldım tabi:)İnanmazsıız 10 tl ye şahane çamaşır takımları,gecelikler,jartiyer takımları...Allah allah:)İçerde herne kadar izdaham yaşansada:)2 tane takım almayı başardım:)Sırf tül:)Bu ne büyük bir mutluluktur ya,lay lay loomm:)Eve gidip giyip kendimi izlemek için sabırsızlanıyorum:)
oraletcim. arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edebilir misin??? senin bombalarıı da merak ediorum
Tatlım manevi destek için burdayızdilacım canımcım, valla bu sözler öyle destek oluyorki. çok sağol fıstık. bende mutlandım şimdi:))
Tatlım manevi destek için burdayızdilacım canımcım, valla bu sözler öyle destek oluyorki. çok sağol fıstık. bende mutlandım şimdi:))
Her konuda desteğe hazırım şekercim:)daha çok yeni olalarına ragmen çok güzel olmuş bakalım bir iki ay sonra daha da oturur daha da güzel olur ozamanda koyarsan bizde biraz daha yürekleniriz :)
Ekledim canımdila cim benide eklermisin
Selam canım:)Daha önce sıfır beden takıyordum şekerim:)Şaka bir yana full destekli ile 80 takıyordum.Fakat sütyen markasına göre beden farkıda oluyordu.Dr.una istediğin ölçüyü anlat,eminim isteğin doğrultusunda hareket edecektirdilacım sen daha önce kaç takıyordun?birde benim boyum 1 60 bende 75 b takıyorum 85 ölçülerinde olsun istiyorum.teşekkürler.
Oraletim merhaba:)Geçen aradın açamadım özür dilerim.Çadır kurmakla meşguldük:)2 gündür Büyükada'daydım.Bugün döndüm:)Kan haplarıma başladım,1 kutu bitsin hele bakalım farkedicek mi?İç çamaşırlar şahane oldu desem:)Fazla açık seçik):Çeyize kaldırdım:)Bu arada adada denize girmedim fakat bikinimle de gezmeyi ihmal etmedim:)Havam 1500 dü ne yalan söyleyim):İlk kez göğsümü gere gere,salına salına plajların tozunu attırdım:)Nasıl mutlu oldum anlatamam:)Cumartesi 29.günüm ve 1.ayımın kontrolü var.Gelirmisin:):))) şansa bak insanın aklında yokken hemen alışverişe teşvik
nasıl buldun kendini anlat bir ara
İnş canım.Hep söylüyorum maddi ve manevi hazırsanız,hiç düşünmeyin hemen olun die.Müthiş bi duygu gerçekten.Hangi dr.la görüştün?
dila merhaba
verdiğin bilgiler benide cesaretlendirdi.tşk.
dila merhaba
verdiğin bilgiler benide cesaretlendirdi.tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?