• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

dilacim saka maka derken hakikaten zaman ne cabuk geciyor. benim bugun 28.ci gunum ve nerdeyse ameliyat oldugumu unutmak uzereyim:emir_bebek:

Valla yavrum ben unuttum bile:)))Öyle benimsedim ki kızanlarımı:)))Doğuştan bana aitlermiş hissiyatı veriyorlar:)Nice nice 28 lere inşallah şekercim:)

Sen asıl 6. aydaki muhteşem duruşunu gör :34::34: Allahım sevincini daim etsin arkadaşım,bu ameliyat bence kadınları en mutlu eden,yüz güldüren estetik ameliyatların ennn birincisii :92:

Arzumcum inanki merakla 6.ayı ve 1.seneyi bekliyorum.C.tesi Barış Bey'le 3.ay kontrolüm var,hernekadar 4.ayım dolsada:)Anca gidebiliyorum:)Bakalım nediycek,meraktayım açıkcası.Saol arkadaşım,Rabbim hepimizin mutluluğunu daim eder inşallah:34:

Burcu1028 nasılsın yavrum?Hastalanmışsın,geçmiş olsun.C.tesi Barış Bey'in muaynehanede 45 dkka bekledik seni oraletimle.Hay allah aksilik işte nasip olmadı görüşmek.Sağlık olsun diyelim:34:

Benim de Barıs bey'le yarın (29/11) gorusmem var. Saat 15:30 da...

Geçen hafta telefonla görüştük, meme rekonstrüksiyonu deyince biraz duraksadı. Ben yapmıyorum zor bir ameliyat dedi. Ama bu ameliyatın 3 tekniği var (karından, sırttan ve doku genisletme) ben en kolayını yani doku genişletmeyi istiyorum zaten. Barıs bey eğer yeterli doku var ise ameliyat edebilecegini söyledi.

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, bana bol şans dileyin...

Geçen hafta telefonla görüştük, meme rekonstrüksiyonu deyince biraz duraksadı. Ben yapmıyorum zor bir ameliyat dedi. Ama bu ameliyatın 3 tekniği var (karından, sırttan ve doku genisletme) ben en kolayını yani doku genişletmeyi istiyorum zaten. Barıs bey eğer yeterli doku var ise ameliyat edebilecegini söyledi.

İnşallah iyi geçer görüşmen tatlım.Senin durumun tabi bizim durumdan farklı.Bu tür ameliyatlarda yani meme rekonstrüksiyonu ameliyatlarda başarısını duydugum,şişli etfal hastanesinde görev yapmış doçent doktorun ismini verdim sana özel mesajdan.Ayrıca 2 tanede link verdim bu doktorla ilgili.İnceleyip görüşmeni tavsiye ederim,inşallah hakkında hayırlı olan bir doktorla karşılaşır ve ameliyatını olursun canım..
Sana bol şans diliyorum...:16:

Kıyamam canım benim,çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Umarım görüşmen istediğin gibi olumlu geçer.Eminim Barış Bey elinden gelenin en iyisini sana söyleyecektir.Bol şans diliyorum tatlım.

İnşallah iyi geçer görüşmen tatlım.Senin durumun tabi bizim durumdan farklı.Bu tür ameliyatlarda yani meme rekonstrüksiyonu ameliyatlarda başarısını duydugum,şişli etfal hastanesinde görev yapmış doçent doktorun ismini verdim sana özel mesajdan.Ayrıca 2 tanede link verdim bu doktorla ilgili.İnceleyip görüşmeni tavsiye ederim,inşallah hakkında hayırlı olan bir doktorla karşılaşır ve ameliyatını olursun canım..
Sana bol şans diliyorum...:16:

Acemilik işte mesajını görmedim, hemen bakıyorum...

Ayrıca Yeditepe univ. hastanesi prof. Cihat Nazım Baran ı da cok tavsiye ettiler. Onuda 1hafta 10 guın sonra ziyaret edecegiim.

Teşekkürler Arzum77 ;)

sorma bebeğim ya sizi de beklettim o kadar çok özür diliyorum burdan..fena grip oldum kuzenime dedim ki burun için barış çakırla görüşeceğim beni ofisine bırakır mısın arabayla ee benim meme ameliyatından kimsenin haberi yokru bikaç kişi dışında o da tabi bırakırım dedi ama beni eve almaya geldiğinde saat 2 ydi..barış beyin yanına gitmemiz 3 buçuk oldu trafik felaketti o karşıda güllüoğlunda bekledi beni ben yalnız çıktım yukarı :))) sonraa 50 günlük hallerini muayene etti barış bey yeni yeni fotolar çekti sürekli de çok beğendim çok beğendim diyip durdu bi daha meme için kontrole gelmene gerek yok izlerin iyileşmesi bile çok iyi yumuaşama kıvam kimseye söyleme ameiyat olduğunu kimse anlamaz dedi..benimde geçenlerde annem istanbula yanıma gelmişti sütyenimin üzerinden kazak giyerken gördü kızım senin göğüslerin ne güzelmiş dedi diye anlattım barış beye annem dokundu annem bile anlamadı yani düşün yavrum barış bey nasıl gülüyo bunu anlatırken:))) eskiden de annemin yanında öyle göğüs dekolteli şeyler giymediğim için kadıncağız nerden farketsin :)) sonra ben bi de burun ameliyatı olmak istiyorum ama önceki görüşmelerde ikna edememiştim barış beyi burnun gayet güzel demişti ama aslında hafif bi eğrilik var bunu ben farkediyorum cumartesi günü onu da ikna ettim :) sevin in de benmki gibi hafif bi eğrilik varmış kızın şimdiki burnuna bayılmıştım zaten ben ameliyat olduğunu bile o gün öğrendim hiç estetik gibi durmuyor çok doğal güzel..benim o gün tasarım yaptırcak vaktim yoktu bi yere yetişmesi gerekiyordu kuzenimin barış bey istediğin zaman gel tasarımlarını yapalım dedi..burun ameliyatını haziran sonu düşünüyorum bi ara uğrar yaptırırım artık onu da :)) yenilenmek ne güzelmiş yahuu :) oralet aradı bugün beni de benim fotolara da bakmışsınız barış beyin yanına gittiğinizde :)))) bundan sonra toplu bi kontrole gidelim biz en iyisi tanışmak için ya ya da bi gün ayarlayıp buluşalım bi yerlerde :) senin memişler ne alemdeymiş bebişimm.
Burcu1028 nasılsın yavrum?Hastalanmışsın,geçmiş olsun.C.tesi Barış Bey'in muaynehanede 45 dkka bekledik seni oraletimle.Hay allah aksilik işte nasip olmadı görüşmek.Sağlık olsun diyelim:34:

canım benim sana çok geçmiş olsun diyorum öncelikle..umarım barış bey in yapabileceği bir ameliyattır görüşmeden sonra haberdar et bizleri de.

Acemilik işte mesajını görmedim, hemen bakıyorum...

Ayrıca Yeditepe univ. hastanesi prof. Cihat Nazım Baran ı da cok tavsiye ettiler. Onuda 1hafta 10 guın sonra ziyaret edecegiim.

Teşekkürler Arzum77 ;)

Ne demek,birşey degil canım benim.Bahsettigim doktoru bende araştırdım,internette yazılarına baktım videolarını izledim.Ben zaten bu doktoru Şişli Etfalden tanıyorum,senin bahsettigin doktorlada görüş tabi..Hepsiyle görüştükten sonra içine sinen seni tatmin eden doktora ameliyatını olursun..:34:

sorma bebeğim ya sizi de beklettim o kadar çok özür diliyorum burdan..fena grip oldum kuzenime dedim ki burun için barış çakırla görüşeceğim beni ofisine bırakır mısın arabayla ee benim meme ameliyatından kimsenin haberi yokru bikaç kişi dışında o da tabi bırakırım dedi ama beni eve almaya geldiğinde saat 2 ydi..barış beyin yanına gitmemiz 3 buçuk oldu trafik felaketti o karşıda güllüoğlunda bekledi beni ben yalnız çıktım yukarı :))) sonraa 50 günlük hallerini muayene etti barış bey yeni yeni fotolar çekti sürekli de çok beğendim çok beğendim diyip durdu bi daha meme için kontrole gelmene gerek yok izlerin iyileşmesi bile çok iyi yumuaşama kıvam kimseye söyleme ameiyat olduğunu kimse anlamaz dedi..benimde geçenlerde annem istanbula yanıma gelmişti sütyenimin üzerinden kazak giyerken gördü kızım senin göğüslerin ne güzelmiş dedi diye anlattım barış beye annem dokundu annem bile anlamadı yani düşün yavrum barış bey nasıl gülüyo bunu anlatırken:))) eskiden de annemin yanında öyle göğüs dekolteli şeyler giymediğim için kadıncağız nerden farketsin :)) sonra ben bi de burun ameliyatı olmak istiyorum ama önceki görüşmelerde ikna edememiştim barış beyi burnun gayet güzel demişti ama aslında hafif bi eğrilik var bunu ben farkediyorum cumartesi günü onu da ikna ettim :) sevin in de benmki gibi hafif bi eğrilik varmış kızın şimdiki burnuna bayılmıştım zaten ben ameliyat olduğunu bile o gün öğrendim hiç estetik gibi durmuyor çok doğal güzel..benim o gün tasarım yaptırcak vaktim yoktu bi yere yetişmesi gerekiyordu kuzenimin barış bey istediğin zaman gel tasarımlarını yapalım dedi..burun ameliyatını haziran sonu düşünüyorum bi ara uğrar yaptırırım artık onu da :)) yenilenmek ne güzelmiş yahuu :) oralet aradı bugün beni de benim fotolara da bakmışsınız barış beyin yanına gittiğinizde :)))) bundan sonra toplu bi kontrole gidelim biz en iyisi tanışmak için ya ya da bi gün ayarlayıp buluşalım bi
yerlerde :) senin memişler ne alemdeymiş bebişimm.

Tekrar geçmiş olsun tatlım. İyisindir inşallah. Yavrum iyi haberlerini almak ne güzel. Herşeyin yolunda olması süper:34: Oraletimle resimlerine baktık ve çok beğendik:) Güle güle, doya doya kullan canım benim. Barış Bey bana da "artık 1.senende görüşürüz "dedi. Fakat ben onu bu arada rahat bırakmam tabi:)
Bende de kıvam güzel,izler güzel:) Güzeloğlu güzel:) Çok şükür. Hatta Barış Beyim kontrol ederken oraletime dedi ki "allah allah büyümüşler mi bunlar oralet":) Oraletimde kontrolünü yaptıktan sonra "evet ya göğüs oturdukça daha da güzelleşmiş"dedi. Bana da öyle geldi biliyormusun. 1 aylık resimlerime baktım,cidden değişmişler. Ayol daha bir seksi olmuş benim kızanlar:))) Hahahahah:) Ay bugün pek neşem yerimde,rabbim bozmasın:34:
Yavrum nasipse birara buluşuruz.Çok öpüyorum.Dikkat et kendine:34::54:

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

Back
X