• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

resimleri buradan göremesem de özel olarak gördüm bence de harikalar hatta göremediğiniz daha ne harika çekimler var keşke yasak olmasa da koyabilse, asıl coşma o zaman olur(: Oraletcim bence sende böyle çalışmalarda bulunup paylaşmalısın(((:

Canım kuzenim güzel ve özel sözlerin için teşekkür ederim.Oraletim bugün beraberiz nasipse.Dur ben onu bir kandırmaya çalışayım bakalım:)

Sevgili arkadaşlar, yarın ufak bir yolculuk yapacağımdan dolayı siteye giremeyeceğim için herkesin Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutlamak isterim:
"Büyük Önderimiz Atatürk’ümün eşsiz dehasının eseri olan Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; Kadınlar Kulübü'nün Cumhuriyet Bayramınızı kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygıyla anarım. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar":72::72::72:

Sevgili arkadaşlar, yarın ufak bir yolculuk yapacağımdan dolayı siteye giremeyeceğim için herkesin Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutlamak isterim:
"Büyük Önderimiz Atatürk’ümün eşsiz dehasının eseri olan Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; Kadınlar Kulübü'nün Cumhuriyet Bayramınızı kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygıyla anarım. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar":72::72::72:

Dilacım senin benim hepimizin Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım. :72:

Dilacım senin küçük tatil dediğin kurban bayramıyla birleşiyo muydu :)))

İyi bak kendine iyi tatiller, iyi bayramlar dilerim :)

Dilacım senin küçük tatil dediğin kurban bayramıyla birleşiyo muydu :)))

İyi bak kendine iyi tatiller, iyi bayramlar dilerim :)

Canım benim hernekadar bayramda görüşmüş olsakta yinede geçmiş bayramın mübarek olsun:)))
Yaklaşık 1 haftadır foruma girmiyodum,o sebeple şimdi gördüm yazdıklarını:)Yarını iple çekiyorum,gel de iki lafın belini kırak:)))Öpüldün dostum:34:

yavrum sana demiştir tabiiii :)) bu arada önden önden bi foto ekledim bi bak bakalım nasıl olmuşlar 1. ayı geçtim artık haftaya 1. ay kontrolüme gidince yeni yeni sütyenler alcammm :)

yavrum sana demiştir tabiiii :)) bu arada önden önden bi foto ekledim bi bak bakalım nasıl olmuşlar 1. ayı geçtim artık haftaya 1. ay kontrolüme gidince yeni yeni sütyenler alcammm :)

Yavrum valla şahane gözüküyorlar.Senin maşallahın var ya.Doğallık akıyor akıyor:34:26 Kasım c.tesi biz de Barış Bey'deyiz.Büyük bir ihtimalle sen de o zamana randevu alırsın çünkü doktorumuz yok şekerim:)

Ayy 1 saat önce aradım Sevin i ben 21 ine alcaktım randevuyu barış bey yurtdışında 22sinde burda olcak dedi 22 sine yazdı randevuyu, bi karşılaşamadık gitti yahuu :)
Yavrum valla şahane gözüküyorlar.Senin maşallahın var ya.Doğallık akıyor akıyor:34:26 Kasım c.tesi biz de Barış Bey'deyiz.Büyük bir ihtimalle sen de o zamana randevu alırsın çünkü doktorumuz yok şekerim:)

canim arkadaslik teklifimi kabul eder misin?
Bende baris beyde ameliyat olmayi düsünüyorum. Resimlerine bakabilir miyim aceba?

dilacım merhaba bende ameliyat olalı neredeyse 1 ay olacak. benimde protezlerim 300cc seninkine çok yakın olduğundan fotolarını çok merak ettim arkadaşlık isteğimi kabul edersen çok sevinirim.

fotolarının altına yorum yaptım ama burayada yazmak istiyorum, gerçekten memelerinin boyuda, duruşuda çok güzeller, ben daha istediğim sutyenleri giyemediğim için seninkiler çok hoşuma gitti.

fotolarının altına yorum yaptım ama burayada yazmak istiyorum, gerçekten memelerinin boyuda, duruşuda çok güzeller, ben daha istediğim sutyenleri giyemediğim için seninkiler çok hoşuma gitti.

Teşekkür ederim Begoncum:)Allah razı olsun doktorumdan,hayalimdeki göğüslere kavuşturdu beni.İnan bende hala kalıp sütyenlere devam ediyorum.Fotoğraftaki sütyenler çekmecede yatıda:)Hele 6 ay bir geçsin,giyicem inşallah doya doya süslü püslü cicili bicili cicilerimi:)
Sen ne zaman oldun ameliyatını?Memnunmusun?

Teşekkür ederim Begoncum:)Allah razı olsun doktorumdan,hayalimdeki göğüslere kavuşturdu beni.İnan bende hala kalıp sütyenlere devam ediyorum.Fotoğraftaki sütyenler çekmecede yatıda:)Hele 6 ay bir geçsin,giyicem inşallah doya doya süslü püslü cicili bicili cicilerimi:)
Sen ne zaman oldun ameliyatını?Memnunmusun?

ben ekimin 19unda hasan fındık'a ameliyat oldum. gerçekten tam istediğim gibi oldu. benim ameliyattan öncede çok küçük değildi ama bir kere girdi aklıma gerçekten güzel ve giydiğim kıyafetleri daha güzel taşıycak gögüslere kavuşma hayali, şimdi iyiki yaptırmışım diyorum. senin fotolarda eminim yaptırmak isteyenleri dahada cesaretlendiriyordur.

ben ekimin 19unda hasan fındık'a ameliyat oldum. gerçekten tam istediğim gibi oldu. benim ameliyattan öncede çok küçük değildi ama bir kere girdi aklıma gerçekten güzel ve giydiğim kıyafetleri daha güzel taşıycak gögüslere kavuşma hayali, şimdi iyiki yaptırmışım diyorum. senin fotolarda eminim yaptırmak isteyenleri dahada cesaretlendiriyordur.

Hasan Fındık'ın hastalarıda sonuçtan çok memnun,ne hoş.İnsan istediği şeye kavuşunca eşsiz bir duygu yaşıyor,bana göre o duygu hiçbirşeyle değişilmez:34:Ben de iyiki yaptırmışım diyorum ve Rabbim hiç pişman etmesin istiyorum.Albümümden yola çıkarak cesaretlenen çok arkadaş oldu.Bu beni hem çok mutlu ediyor,hem de gururlandırıyor.:34:

Ayy 1 saat önce aradım Sevin i ben 21 ine alcaktım randevuyu barış bey yurtdışında 22sinde burda olcak dedi 22 sine yazdı randevuyu, bi karşılaşamadık gitti yahuu :)

ya cnm bnm senin sayende valla cesaret buulyorum sen ve oralet ben barış beye randevu aldım 26 sına görüşmek için 11 e siz kaçta olcaksınız tanışmak isterim seninle

Back