• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

Canım sorduğun soruya hemen cevap veriyim.Ben ameliyat olmadan önce sorduğun soruyla ilgili hiçbir bilgiye sahip değildim.Fakat annemin arkadaşının kızıyla tanışınca herşeye yakinen şahit oldum:)Güliz abla evlenmeden önce silikon taktırmış.Evlenip bir çocuk sahibi olmuş,allahım mesut etsin:)Emzirdikten 1 sene sonra ki halini gördüm sonuç gayet güzel.Tamam kabul,göğsün hafiften bir sarkması olmuş fakat yine de silikon olmayan göğsün sarkması gibi asla değil.Ben öncesi kıyafetli resimlerine baktığımda şunu farkettim,göğüsleri ilk haline nazaran epey büyümüş.İşin ilginç tarafıda süt gittikten sonra küçülmemiş:)Velasıl şuan hafif sarkma sorunu hariç,göğüste buruşma,çatlama,küçülme durumları oluşmamış.Böylesine can kurban dimi:)

Canım sorduğun soruya hemen cevap veriyim.Ben ameliyat olmadan önce sorduğun soruyla ilgili hiçbir bilgiye sahip değildim.Fakat annemin arkadaşının kızıyla tanışınca herşeye yakinen şahit oldum:)Güliz abla evlenmeden önce silikon taktırmış.Evlenip bir çocuk sahibi olmuş,allahım mesut etsin:)Emzirdikten 1 sene sonra ki halini gördüm sonuç gayet güzel.Tamam kabul,göğsün hafiften bir sarkması olmuş fakat yine de silikon olmayan göğsün sarkması gibi asla değil.Ben öncesi kıyafetli resimlerine baktığımda şunu farkettim,göğüsleri ilk haline nazaran epey büyümüş.İşin ilginç tarafıda süt gittikten sonra küçülmemiş:)Velasıl şuan hafif sarkma sorunu hariç,göğüste buruşma,çatlama,küçülme durumları oluşmamış.Böylesine can kurban dimi:)

bunu duymak ne güzel :) bir çok konuda rahat olmamız lazım ne de olsa.
bir de belli olmuyorsa , iz de kalmayacaksa harika olur gerçekten.

sağol bebeğimmm..bu arada bikaç tane foto ekledim bak bi hele henüz yeni sütyen alamadım pentiden aldığım tek renkleri kullanıyorum alışverişe çıkmaya da vakit bulamadım çeyizime almış olduğum geceliklerle poz verdim:))))

bunu duymak ne güzel :) bir çok konuda rahat olmamız lazım ne de olsa.
bir de belli olmuyorsa , iz de kalmayacaksa harika olur gerçekten.

Neşter vurulan deride bana göre izin tamamen geçmesi mümkün değil tatlım.İlla çok çok hafifte olsa iz kalır.Benim için iz çok da önem arzetmiyor açıkcası.Daha önemli olan göğsün deformasyona uğramaması ve silikonun sağlık açısından tehdit unsuru oluşturmaması.

Bu arada kızlar,gece rüyamda silikonlarımın patladığını gördüm ve resmen üzüntüden kafayı yedim:):):)Saat 05:40 gibi ağlayarak uyandığım da ilk işim göğüslerime dokunmak ve allaha şükretmek oldu:)Şimdi düşünüyorum da,nasıl yaşamışım bunca yıl memesiz:)Baksanıza yokluğuna rüyada dahi tahammül edemiyorum:)))

sağol bebeğimmm..bu arada bikaç tane foto ekledim bak bi hele henüz yeni sütyen alamadım pentiden aldığım tek renkleri kullanıyorum alışverişe çıkmaya da vakit bulamadım çeyizime almış olduğum geceliklerle poz verdim:))))

Sana özelden cevap yazdım yavrum.Bu arada fotolar on numara beş yıldız:)))Barış Beyin elinden çıkma olduğu nasılda belli dimi kuzum:)))Bayıldım bayıldım,maşallah burcum maşallah:))))

canım benimmmm evet evet Barış Çakır harikaları hemen belli ediyor kendini :)
Sana özelden cevap yazdım yavrum.Bu arada fotolar on numara beş yıldız:)))Barış Beyin elinden çıkma olduğu nasılda belli dimi kuzum:)))Bayıldım bayıldım,maşallah burcum maşallah:))))

Canim cevabin icin coook tesekkur ediyorum.

Neşter vurulan deride bana göre izin tamamen geçmesi mümkün değil tatlım.İlla çok çok hafifte olsa iz kalır.Benim için iz çok da önem arzetmiyor açıkcası.Daha önemli olan göğsün deformasyona uğramaması ve silikonun sağlık açısından tehdit unsuru oluşturmaması.

Bu arada kızlar,gece rüyamda silikonlarımın patladığını gördüm ve resmen üzüntüden kafayı yedim:):):)Saat 05:40 gibi ağlayarak uyandığım da ilk işim göğüslerime dokunmak ve allaha şükretmek oldu:)Şimdi düşünüyorum da,nasıl yaşamışım bunca yıl memesiz:)Baksanıza yokluğuna rüyada dahi tahammül edemiyorum:)))

tabi ki deformasyon olmaması daha önemli. işte insanoğlu, hani iz de olmasa daha iyi olurdu diyorum. inş silik izler kalır en fazla.
ben de bir süredir ara ara rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum. göğüslerim dolgun dolgun ve çok mutlu oluyorum. uyanınca da, pufff....

tabi ki deformasyon olmaması daha önemli. işte insanoğlu, hani iz de olmasa daha iyi olurdu diyorum. inş silik izler kalır en fazla.
ben de bir süredir ara ara rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum. göğüslerim dolgun dolgun ve çok mutlu oluyorum. uyanınca da, pufff....

O rüyaları ben de çok gördüm inan bana:))Hem de kabus şeklinde:)
Memelendikten sonra kabuslarda bitti,korkularda:)Şimdi yenilenen halimle hem barışık hem de çok mutluyum.Gerçekten istiyorsan ve hazırsan hiç durma ol derim.Dünyan nasıl dönücek sen bir de ozaman gör tatlım:34:

Merhaba kızlar.Bu başlığı benim gibi göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlayıp bilgi almak isteyen herkes adına açıyorum.16 Temmuz da Canım Dr.'um Barış Çakır'a Acıbadem Hastanesinde ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 senedir, bu ameliyatı nasıl olurum, kime olurum die araştırıyordum.KK ve de sevgili Oraletim sayesinde Barış Bey de karar kıldım.Sürecim, ilk görüşmeyle başladı.Neyi nasıl yapacağımıza karar verdik.Ameliyattan 2 gün önce tekrar görüştüm dr. beyle. O gün hem tahlillerim yapıldı hem de ameliyat ücretini ödedim. Ve 16 Temmuz geldi çattı:1: Sabah 08:00 de hastanedeydim.Hazırlanmam için beni odaya aldılar.Dr.'um geldi ve çizimlerimi yaptı,ardından beni ameliyathaneye götürdüler.O an, hatırladığım en son şey bana sakinleşmem için ilaç vermeleriydi:1:Ayıldığımda kendimi oda da titrerken buldum.Yaklaşık bi 15 dk.titrediğimi hatırlıyorum.Vücut ısım yerine gelince sakinleştim ardından da uyumuşum zaten.Kendime geldiğimde hiçbir ağrım yoktu.Göğsüm tamamen sargıyla sarılmıştı.Direnlerim takılıydı.Biryandan da ağrı kesiciyle serum bağlanmıştı.16:00 gibi tuvaletimi yapmak için hemşire eşliğinde ayağa kalktım fakat başım döndü. Ara ara kalktım hastanenin koridorunda 15 dakkalık ufak yürüyüşler yaptım.O gün hasta ziyaretlerinden,uyumaktan ve ağrı kesicinin etkisinden hiçbişey anlamadım.Gece 03:00 te ilk ağrımı hissettim:14:O gece yarımyamalak uykuyla,damardan ağrı kesici alarak geçti.Sabah ağrıyla açtım gözümü.Bana demişlerdi en zor gün 2.gündür diye,hakikaten öyleymiş.Öğlen taburcu olup eve geldim.2.gün benim için hayatımın en zor günlerinden biriydi.Kendi başınıza hiçbirşey yapamıyorsunuz ve devamlı uzanıp dinlenmek istiyorsunuz.Göğsünüzde hafif bazen artan şekilde sancılar oluyor.
Fakat bunların hepsi geçici:3:Dün direnlerimi aldırmak ve sporcu sütyenimi giymek için Barış Bey'le randevum vardı.Meğer ağrı ve sancıların %80 i direnler çıkana kadarmış:1:Direnlerim çıkınca özel sütyenimi giydirdi dr bey.O an dediğim tek şey:"Oh be...Şimdi bu ameliyatı iyiki oldum diyebilirim" demek oldu:34:Bugün 4.günüm ve çok daha iyiyim.Bu arada antibiyotiğimi düzenli kullanıyorum,bol su içiyorum ve gayet hafif besleniyorum.Kısa mesafeli fakat sık yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmiyorum.Bu arada kızlar, ameliyatımı Natrelle marka,315 cc-yüksek profil-, damla modeli ve göğüs altı kesisiyle 6.500 tl ye oldum.
Bugün ilk banyomu yaptım.Ve yine ilk kez kendimi aynanın karşısında bu denli uzun izledim:1:Henüz tam şeklini almayıp her nekadar sert olsalarda, bana bu halleriyle bile güzel geliyorlar:nazar:Şuan giydiğim özel sütyenimin bedeni 90,nasıl mutlu olmayayım siz söyleyin:76:Ben bu operasyonu kendini mutsuz hissedip silikon taktırmayı düşünen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Haydi bakalım şimdi bende kendime:"CÜCÜKLÜLER KERVANINA HOŞGELDİN" diyebilirim:66:Şimdilik son olarak güler yüzlü ve anlayışlı Dr'um Barış Çakır'a burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle...
böyle anlattığınzda nasıl özeniyorum bilemezsin =( bende bu pzartesi ameliyata giricemmm ama doktorumaa nedense istediğim boyutu aanlatamıyorum bana takıcağı protezin büyüklüğü hiç tatmin edici gelmiyor. 260 cc takıcağını söyledi ama ben küçük olmasından çok korkuyorum bir kaç resim gösterdim ama yinede 260 cc dedi.ne yapabilrimm ameliyat sonrası mutsuz olmaktan göğüslerimi yine küçük bulmaktan çok korkuyorum bi akıl verinn =(((

Ben geldim kızlar... :((

Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.

Uzuldum mu ? Evet.

İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.

Merak edenlere bilginiz olsun diye yazıyorum.

Desteğinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle

böyle anlattığınzda nasıl özeniyorum bilemezsin =( bende bu pzartesi ameliyata giricemmm ama doktorumaa nedense istediğim boyutu aanlatamıyorum bana takıcağı protezin büyüklüğü hiç tatmin edici gelmiyor. 260 cc takıcağını söyledi ama ben küçük olmasından çok korkuyorum bir kaç resim gösterdim ama yinede 260 cc dedi.ne yapabilrimm ameliyat sonrası mutsuz olmaktan göğüslerimi yine küçük bulmaktan çok korkuyorum bi akıl verinn =(((

Canım merhaba.Özenmene gerek yok ki,bak sende p.tesi muradına ericekmişsin allahın izniyle.Fakat cc boyutunda kafan karışıksa yaptırma derim.Çünkü istediğin hayalettiğin boyutta birşey olmassa hem hayal kırıklığına uğrarsın,hem de mutsuz olursun.260 cc boyut bana göre küçük,daha doğrusu tatminkar değil.Tabi bu arada fizik ölçülerinde bu hususta önem arzediyor.Bire bir fiziki yapınla ve ölçülerinle uyumlu olması gerek takılacak protezin.Boyun,kilon vs.?

Arkadaş listeme ekledim seni.Albümüme bakıp 315 cc protez nasıl duruyor fikiredinebilirsin:34:

Ben geldim kızlar... :((

Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.

Uzuldum mu ? Evet.

İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.

Merak edenlere bilginiz olsun diye yazıyorum.

Desteğinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle

Canım benim hoşgeldin.Sakın üzülme.Barış Bey yapmayı uygun görmediği duruma müdahale etmez fakat fikir verir.Bak ne güzel sana prof.ismi önermiş.Hemen araştırmalarına başla derim.Umutsuzluğa da kapılma.Olumlu düşün ki,olumlu olsun.Kötüyü anma:34:
Elbet her derdin bir dermanı vardır.Canı gönülden iste ve inan.Bak gör nasılda güzel sonuçlanıcak herşey.Bol şans diliyorum bebeğim sana.En güzel dileklerim seninle olsun...

Canım benim hoşgeldin.Sakın üzülme.Barış Bey yapmayı uygun görmediği duruma müdahale etmez fakat fikir verir.Bak ne güzel sana prof.ismi önermiş.Hemen araştırmalarına başla derim.Umutsuzluğa da kapılma.Olumlu düşün ki,olumlu olsun.Kötüyü anma:34:
Elbet her derdin bir dermanı vardır.Canı gönülden iste ve inan.Bak gör nasılda güzel sonuçlanıcak herşey.Bol şans diliyorum bebeğim sana.En güzel dileklerim seninle olsun...

Teşekkür ederim Dila'cım. Umarım dediğin gibi olur hersey...

İnşallah iyi geçer görüşmen tatlım.Senin durumun tabi bizim durumdan farklı.Bu tür ameliyatlarda yani meme rekonstrüksiyonu ameliyatlarda başarısını duydugum,şişli etfal hastanesinde görev yapmış doçent doktorun ismini verdim sana özel mesajdan.Ayrıca 2 tanede link verdim bu doktorla ilgili.İnceleyip görüşmeni tavsiye ederim,inşallah hakkında hayırlı olan bir doktorla karşılaşır ve ameliyatını olursun canım..
Sana bol şans diliyorum...:16:

Sevgili Arzu,

Mesajını uzun uzun cevap verdim, fakat henuz sizlere özelden birşeyler yazmaak icin yine bir mesaj kotası cıktı karsıma. Metni kopyalamadım da... :( hepsi uctu gitti.
Neyse burdan özetliyeyim. Bahsettiğin dr. benim ortak bir platformda yazıstıgım arkadasımın eşi olur. İlk evvela o aklımdaydı. Taa ki sırf meme buyutmek icin geçen sene fiyat teklifi alan bir arkadasımızdan aldıgım habere kadar. Meme buyutme ameliyatı 9.500 tl ??!?!?!?!?
Burda amacım fiyat konusunda tartısmak degil ama böyle bir ameliyatı bu paralara yapan biri benim gibi birine ne kadar söyler dusunmek bile istemiyorum...

Back
X