• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Tşkrrler Dilacm,Burda sizin desteklerinizle bu heycanlı bekleme sürecini geçiriyorum.Olabilecek en az acıyla güzel cicişlerimize kavuşuruz umarım:3:

canim yeni foto eklemissin yeni gordum.super olmuslar cok guzeller:nazar:
Teşekkür ederim full77im:)Nasılsın tatlım?Artık iyisin dimi?Ben ameliyat olduğumu bazen unutuyorum:)İyiki olduk şekerim,göğsümü gere gere gezmek ne güzel duyguymuş:)Geçen arkadaşla muhabbet ediyoruz,şakayla karışık kızdırdı beni.Bende tepki olarak ne söyledim bil bakalım:)"Bana bak tepemi attırma memişlerimle tokatlarım seni":)))Hahahaha:)

Ahh bilmem mi:)
Uykusuzluklar...Bitmek tükenmek bilmeyen devasal hayaller...Duygu yoğunluğu...Kalp çarpıntıları...Olumsuz-olumlu düşünceler kümesi...kafanda döner durur şimdi:)Zaten işin en sevilir tarafıda bu duygusal ve heycan dolu süreç.Enerjini ve heycanın hiç kaybetme tatlım.Hep iyiyi,olumluyu,güzeli düşün...onu çağır.Bak nasılda oldu bittiye geliyor herşey gör;)Dualarımız seninle;)

Yaa bizi bu kadar iyi anlayan ve destek veren guc veren arkadaslarin olmasi ne kadar guzel pah bicilemez bir duygu böyle :) çok teşekkür ediyorum canimm

Yaa bizi bu kadar iyi anlayan ve destek veren guc veren arkadaslarin olmasi ne kadar guzel pah bicilemez bir duygu böyle :) çok teşekkür ediyorum canimm

Canım benim bu sitenin amacı da bu değil mi zaten.Tecrubeleri paylaşmak,manevi destek olmak,arkadaşlık dostluklar kurup iyiye-kötüye ortak olmak.Benim siteye topik açıp,albüm koymamdaki amaç,tamamen göğüs estetiği olmak isteyen arkadaşlara fikir olsun maksadıyla yardımcı olmak:)Destek biz de limitsiz şekercim:)Asıl ben teşekkür ediyorum;)

grkmmmm ve cutegirls arkadaşşlarım, umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsiniz. gözünüzü açtığınızda bitmiş olacak herşey :)

grkmmmm ve cutegirls arkadaşşlarım, umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsiniz. gözünüzü açtığınızda bitmiş olacak herşey :)

Dilacim ya bisi sorcam 2 hafta sonra da hiç ağrı oluyo mu yoksa baya iyileşmiş mi oluyo insan?
Grkmmmim ben 5.günümü atlattıktan sonra hızla iyileştim çok şükür.Bugün 21.günüm 2.haftamı da devirdim maşallah:)Çok daha iyiyim:)1.haftadan sonra hızla iyileşiyorsun...

Senin icin de hayırlı olsun canimm...desene süreci birlikte atlaticaz :) inşallah sorunsuz en az agriyla atlatiriz.. Sen kime hangi yöntemle oluyorsun ve kaç cc ? :)

:)Evet cnm,iyileşme sürecini de sıkıntısız atlatırız inş. Bn Bilge Türk Bilen 'e olucam cnm,bnm bi de burun var üstelik biraz daha sıkıntılı olcak yani.Kasüstü mentor marka yuvarlak 225 275 arası dr denicek hangisi güzel olursa onu takcak cnm...

Kızlarrrr vuvvvv...Öğlen paydosumda dolaşırken "kapatıyoruz" yazılı bir iç çamaşır mağzasına denk geldim:)Kaçırırmıyım...hemen daldım tabi:)İnanmazsıız 10 tl ye şahane çamaşır takımları,gecelikler,jartiyer takımları...Allah allah:)İçerde herne kadar izdaham yaşansada:)2 tane takım almayı başardım:)Sırf tül:)Bu ne büyük bir mutluluktur ya,lay lay loomm:)Eve gidip giyip kendimi izlemek için sabırsızlanıyorum:)

Bu arada kızlar ameliyattan sonra ciltte yağlanma problemi yaşamıştım.O sorun bitti,şimdi de saç dökülme problemim başladı.Son 10 gündür feci bir saç dökülmem var:(Dr.umla konuştum ameliyatla alakası yok dedi.Bana demir eksikliği için hap önerdi.Acaba diyorum ameliyatta kaybettiğim kan demir eksikliğine mi yol açtı:/ Neyse doktora gittim ilaç yazdırdım.Bakalım iyi gelicek mi?Var mı acaba ameliyat sonrası saç dökülmesi olan?

Bu arada kızlar ameliyattan sonra ciltte yağlanma problemi yaşamıştım.O sorun bitti,şimdi de saç dökülme problemim başladı.Son 10 gündür feci bir saç dökülmem var:(Dr.umla konuştum ameliyatla alakası yok dedi.Bana demir eksikliği için hap önerdi.Acaba diyorum ameliyatta kaybettiğim kan demir eksikliğine mi yol açtı:/ Neyse doktora gittim ilaç yazdırdım.Bakalım iyi gelicek mi?Var mı acaba ameliyat sonrası saç dökülmesi olan?

Canim geckos olsun oncelikle.. Bu ameliyat kanli bir ameliyat olmuyormus bildigim kadariyla.. Oluyor mu yoksa?

Canim geckos olsun oncelikle.. Bu ameliyat kanli bir ameliyat olmuyormus bildigim kadariyla.. Oluyor mu yoksa?

Back
X