Hadi hayırlısı bn 11 de sen 12 sinde kavuşcaz cicişlerimize:)
Hepiniz için şimdiden ağrısız,sızısız,ne olup bittiğini anlamadan gelip geçen,mükemmel görünen göğüslere kavuşmanız için dua ediyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşkrrler Dilacm,Burda sizin desteklerinizle bu heycanlı bekleme sürecini geçiriyorum.Olabilecek en az acıyla güzel cicişlerimize kavuşuruz umarım
Teşekkür ederim full77im:)Nasılsın tatlım?Artık iyisin dimi?Ben ameliyat olduğumu bazen unutuyorum:)İyiki olduk şekerim,göğsümü gere gere gezmek ne güzel duyguymuş:)Geçen arkadaşla muhabbet ediyoruz,şakayla karışık kızdırdı beni.Bende tepki olarak ne söyledim bil bakalım:)"Bana bak tepemi attırma memişlerimle tokatlarım seni":)))Hahahaha:)canim yeni foto eklemissin yeni gordum.super olmuslar cok guzeller
Ahh bilmem mi:)
Uykusuzluklar...Bitmek tükenmek bilmeyen devasal hayaller...Duygu yoğunluğu...Kalp çarpıntıları...Olumsuz-olumlu düşünceler kümesi...kafanda döner durur şimdi:)Zaten işin en sevilir tarafıda bu duygusal ve heycan dolu süreç.Enerjini ve heycanın hiç kaybetme tatlım.Hep iyiyi,olumluyu,güzeli düşün...onu çağır.Bak nasılda oldu bittiye geliyor herşey görDualarımız seninle
Yaa bizi bu kadar iyi anlayan ve destek veren guc veren arkadaslarin olmasi ne kadar guzel pah bicilemez bir duygu böyle :) çok teşekkür ediyorum canimm
Grkmmmim ben 5.günümü atlattıktan sonra hızla iyileştim çok şükür.Bugün 21.günüm 2.haftamı da devirdim maşallah:)Çok daha iyiyim:)1.haftadan sonra hızla iyileşiyorsun...Dilacim ya bisi sorcam 2 hafta sonra da hiç ağrı oluyo mu yoksa baya iyileşmiş mi oluyo insan?
grkmmmm ve cutegirls arkadaşşlarım, umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsiniz. gözünüzü açtığınızda bitmiş olacak herşey :)
Senin icin de hayırlı olsun canimm...desene süreci birlikte atlaticaz :) inşallah sorunsuz en az agriyla atlatiriz.. Sen kime hangi yöntemle oluyorsun ve kaç cc ? :)
grkmmmm ve cutegirls arkadaşşlarım, umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsiniz. gözünüzü açtığınızda bitmiş olacak herşey :)
Bu arada kızlar ameliyattan sonra ciltte yağlanma problemi yaşamıştım.O sorun bitti,şimdi de saç dökülme problemim başladı.Son 10 gündür feci bir saç dökülmem varDr.umla konuştum ameliyatla alakası yok dedi.Bana demir eksikliği için hap önerdi.Acaba diyorum ameliyatta kaybettiğim kan demir eksikliğine mi yol açtı:/ Neyse doktora gittim ilaç yazdırdım.Bakalım iyi gelicek mi?Var mı acaba ameliyat sonrası saç dökülmesi olan?
Bu arada kızlar ameliyattan sonra ciltte yağlanma problemi yaşamıştım.O sorun bitti,şimdi de saç dökülme problemim başladı.Son 10 gündür feci bir saç dökülmem varDr.umla konuştum ameliyatla alakası yok dedi.Bana demir eksikliği için hap önerdi.Acaba diyorum ameliyatta kaybettiğim kan demir eksikliğine mi yol açtı:/ Neyse doktora gittim ilaç yazdırdım.Bakalım iyi gelicek mi?Var mı acaba ameliyat sonrası saç dökülmesi olan?