• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlarrrr vuvvvv...Öğlen paydosumda dolaşırken "kapatıyoruz" yazılı bir iç çamaşır mağzasına denk geldim:)Kaçırırmıyım...hemen daldım tabi:)İnanmazsıız 10 tl ye şahane çamaşır takımları,gecelikler,jartiyer takımları...Allah allah:)İçerde herne kadar izdaham yaşansada:)2 tane takım almayı başardım:)Sırf tül:)Bu ne büyük bir mutluluktur ya,lay lay loomm:)Eve gidip giyip kendimi izlemek için sabırsızlanıyorum:)

:nazar: benimkiler de yumuşasa da bende gitsemalışverşe artık. hala çok havadalar ve yukarda. offf

Grkmmmim ben 5.günümü atlattıktan sonra hızla iyileştim çok şükür.Bugün 21.günüm 2.haftamı da devirdim maşallah:)Çok daha iyiyim:)1.haftadan sonra hızla iyileşiyorsun...

maşallah maşallah canımm nazar değmesinn:nazar: peki ağır bişey kaldırabiliyor musun neredeyse 1 ay olmuş..benim 1 ay sonra iş seyahatim olacak da bavul faslı düşündürüyor şimdiden beni...

Canım ekledim seni.Ben dr.um diye söylemiyorum ama Barış Bey gerçekten çok iyi bir doktor.Fakat herzaman söylediğim gibi Barış Bey gibi daha nice iyi dr.larımızda var.Önemli olan güven duyabileceğin,aklına yatan dr.olması.Korkucak hiçbirşey yok inan buna.Hatta korku değil heycan duyuyorsun.Zaten işin en güzel kısmı da bu:)Silikonun patlaması diye birşey yok.Gönlün rahat olsun.Bıçak yada kesici birşey göğsüne batmadığı sürece:))İnşallah sende en yakın zamanda ağzın kulaklarında gezer,bu mutluluğu bizimle paylaşırsın:)
resimlerine baktım dilacım çok güzel olmuşlar.güle güle kullan.ama birşey soracağım sanki çok büyük olmuşlar.yani ben kendimde düşününce hep küçük gömeye alışınca tuhaf bir düşünceye daldım.çevreden fark eden oldumu.şimdi kaç beden sütyen takıyorsun.ya çok büyük olurda herkes fark ederse oda kötü.bilmiyorum.şimdiden teşekkürler.

maşallah maşallah canımm nazar değmesinn:nazar: peki ağır bişey kaldırabiliyor musun neredeyse 1 ay olmuş..benim 1 ay sonra iş seyahatim olacak da bavul faslı düşündürüyor şimdiden beni...

Amin canım cümlemize.Valla ben ufaktan spora bile başladım:)Ağırlık desen en fazla içi dolu çantamı taşıyorum ki,benim çanta da boyum kadar maşallah içinde de bir ben eksiğim:)

Amin canım cümlemize.Valla ben ufaktan spora bile başladım:)Ağırlık desen en fazla içi dolu çantamı taşıyorum ki,benim çanta da boyum kadar maşallah içinde de bir ben eksiğim:)1 ay sonra zorlancağını sanmıyorum canım.

resimlerine baktım dilacım çok güzel olmuşlar.güle güle kullan.ama birşey soracağım sanki çok büyük olmuşlar.yani ben kendimde düşününce hep küçük gömeye alışınca tuhaf bir düşünceye daldım.çevreden fark eden oldumu.şimdi kaç beden sütyen takıyorsun.ya çok büyük olurda herkes fark ederse oda kötü.bilmiyorum.şimdiden teşekkürler.
:)Tatlım teşekkür ederim.Büyüklük konusu görecelidir canım.Bana göre gayet normal boyuttalar.Çevremde gören arkadaş ve akrabalarım da oldu,boyut konusunda kimse olumsuz birşey söylemedi:)Resimlerde büyük duruyor.Resmin büyüsü işte:)315 cc takıldı bana,şuan desteksiz sütyende 85 C takıyorum.Ki benim boyum 1.80 cm.Çevreden farkeden oldumu diye sormuşsun,hayır olmadı.Senelerdir full destekli sütyenler taktığım için arada fark varmış gibi durmuyor zaten:)Ben dr.umdan özellikle ricaettim büyük göğüs istemiyorum diye.Zaten uzun boylu bir bayanım.Bir de iri göğüslü olsaydım vay halime:)

15. günmdeyim bende:) kas altı oldu. birine 175 diğerine 250 yuvarlak konuldu. asimetri vardı, bi tarafta hiç meme dokusu yoktu. amaşuan moralim bozuk. 175 daha aşağı indi altı bombelendi(ki zaten alta doğru minnacık meme vardı:)), 250 çok yukrda. daha sert ve gergin. altında bombe de yok sanki düz çıkıo:14: şişlik üst tarafta. offf bilmiorum zamanla inecek mi. doktor sağ oturmaya başlamış dedi demekki sol da oturacak ama zaman alacak.

15. günmdeyim bende:) kas altı oldu. birine 175 diğerine 250 yuvarlak konuldu. asimetri vardı, bi tarafta hiç meme dokusu yoktu. amaşuan moralim bozuk. 175 daha aşağı indi altı bombelendi(ki zaten alta doğru minnacık meme vardı:)), 250 çok yukrda. daha sert ve gergin. altında bombe de yok sanki düz çıkıo:14: şişlik üst tarafta. offf bilmiorum zamanla inecek mi. doktor sağ oturmaya başlamış dedi demekki sol da oturacak ama zaman alacak.

Şşş dur bakalım fıstık neden moralini bozuyorsun öyle hemen.Daha 15.günündesin.Şuan en gösterişsiz,şekilsiz dönemimizdeyiz.Benim de 20.günüm.Az önce yaptım masajımı,hala sertler,şişler,yukardalar....Fakat hiç moralimi bozmuyorum hatta hatta haddinden fazla pozitif ve mutluyum:)Şükrediyorum artık dümdüz gezmediğim için,şükrediyorum sağlıklı olduğum için.Umutsuzluk yok.Hepsi geçicek;)Milyonlarca kadın bu ameliyatı olmuş,kimin göğsü ilk günlerinde ki gibi kalmış?Tabi ki kimsenin;)Dr.un şekil almaya başlamış diyosa herşey yolunda demektir.Hiç üzülme,canını sıkma.Ameliyat sonrası sabır ve zaman isteyen bir süreç.Hepsi geçicek;)

Şşş dur bakalım fıstık neden moralini bozuyorsun öyle hemen.Daha 15.günündesin.Şuan en gösterişsiz,şekilsiz dönemimizdeyiz.Benim de 20.günüm.Az önce yaptım masajımı,hala sertler,şişler,yukardalar....Fakat hiç moralimi bozmuyorum hatta hatta haddinden fazla pozitif ve mutluyum:)Şükrediyorum artık dümdüz gezmediğim için,şükrediyorum sağlıklı olduğum için.Umutsuzluk yok.Hepsi geçicek;)Milyonlarca kadın bu ameliyatı olmuş,kimin göğsü ilk günlerinde ki gibi kalmış?Tabi ki kimsenin;)Dr.un şekil almaya başlamış diyosa herşey yolunda demektir.Hiç üzülme,canını sıkma.Ameliyat sonrası sabır ve zaman isteyen bir süreç.Hepsi geçicek;)

dilacım canımcım, valla bu sözler öyle destek oluyorki. çok sağol fıstık. bende mutlandım şimdi:))

şşş dur bakalım fıstık neden moralini bozuyorsun öyle hemen.daha 15.günündesin.şuan en gösterişsiz,şekilsiz dönemimizdeyiz.benim de 20.günüm.az önce yaptım masajımı,hala sertler,şişler,yukardalar....fakat hiç moralimi bozmuyorum hatta hatta haddinden fazla pozitif ve mutluyum:)şükrediyorum artık dümdüz gezmediğim için,şükrediyorum sağlıklı olduğum için.umutsuzluk yok.hepsi geçicek;)milyonlarca kadın bu ameliyatı olmuş,kimin göğsü ilk günlerinde ki gibi kalmış?tabi ki kimsenin;)dr.un şekil almaya başlamış diyosa herşey yolunda demektir.hiç üzülme,canını sıkma.ameliyat sonrası sabır ve zaman isteyen bir süreç.hepsi geçicek;)

daha çok yeni olalarına ragmen çok güzel olmuş bakalım bir iki ay sonra daha da oturur daha da güzel olur ozamanda koyarsan bizde biraz daha yürekleniriz :)

Back