heheheh çok yaşa emi hiç gülesim yoktu :)) toprak bile kabul etmez :)) allah canını almasın emi kendi kendime gülüyorum şurdabiri görse sıyırdı artık bu diyecek :))
:)kikikiki:)))Alemiz yaa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheheh çok yaşa emi hiç gülesim yoktu :)) toprak bile kabul etmez :)) allah canını almasın emi kendi kendime gülüyorum şurdabiri görse sıyırdı artık bu diyecek :))
dila28 artık günüm ve boyutum belli oldu ve geri sayım başladıııı 12 ağustos dual plan 300cc...şaka maka bende kavuşucam yakında çok mutluyummm hemen paylaşmak istedim
paptyacıım hayırlı olsun canım sendemi barış beye olucaksın ameliyatı? hadi şimdiden geçmiş olsun :)
İşte...ben güzel haber diye buna derimVay şunun şurasında 8 gün kaldı ha:)Off geçmek bilmez:)Bilirim:)Dual plan 300 cc...süper ya:)Desene cücüklüler kervanına üye olmana son 8 kalmış:))Çok sevindim canım senin adına.Böyle mutlu kalpler gülen yüzler gördüğümde kalbim pır pır oluyor:)Haydi bakalım start verilmiş.Ola laaa diyeceğin günler yaklaşıyordila28 artık günüm ve boyutum belli oldu ve geri sayım başladıııı 12 ağustos dual plan 300cc...şaka maka bende kavuşucam yakında çok mutluyummm hemen paylaşmak istedim
İşte...ben güzel haber diye buna derimVay şunun şurasında 8 gün kaldı ha:)Off geçmek bilmez:)Bilirim:)Dual plan 300 cc...süper ya:)Desene cücüklüler kervanına üye olmana son 8 kalmış:))Çok sevindim canım senin adına.Böyle mutlu kalpler gülen yüzler gördüğümde kalbim pır pır oluyor:)Haydi bakalım start verilmiş.Ola laaa diyeceğin günler yaklaşıyor
neden dual plan , yarısı kasaltı yarısı kas üstü yani. neden onu tercih ettin acaba yoksa dr mi öyle istedi. gögüs dokun yarmı yoksa sıfır mı. o na göremi değişiyor dual paln yapılması
evet canım son 8 gün.herşey çok güzel olacak inşallahh..teşekkür ediyorum herşey için senin de az başını ağrıtmadım yani sorularımla
tekniği eleştirmiyorum. sadece ne olduğunu tercih edilme nedenini merak ediyorum. bende olucam çünkü. yani bu teknik hangi şartlarda daha iyi sonuç verir sırf dada iyiymiş diyemi yani. benim gögüs dokum neredeyse yok yani bu durumada müsaitmi bu teknik. senin gögüs dokun varmıydı bu teknik daha mı iyi olur dediniz doktorunla
tekniği eleştirmiyorum. sadece ne olduğunu tercih edilme nedenini merak ediyorum. bende olucam çünkü. yani bu teknik hangi şartlarda daha iyi sonuç verir sırf dada iyiymiş diyemi yani. benim gögüs dokum neredeyse yok yani bu durumada müsaitmi bu teknik. senin gögüs dokun varmıydı bu teknik daha mı iyi olur dediniz doktorunla
dila28 artık günüm ve boyutum belli oldu ve geri sayım başladıııı 12 ağustos dual plan 300cc...şaka maka bende kavuşucam yakında çok mutluyummm hemen paylaşmak istedim
canım sanada şimdiden hayırlı olsun- güzel haberlerini bekliyoruz)
Canim cok tesekkur ediyorum..dualariniz benimle olsun lutfen..ihtiyacim var cok heyecanliyim gozume uyku girmiyor artik..
Kızlar bu operasyonda yöntem;dr.un tekniğine,hastanın ne istediğine ve vücut tipine göre farklılık gösteriyor.Misal verirsem eğer,bir arkadaşım doğum yapıp emzirdikten sonra dual plan,475 cc,damla,göğüs altı kesisiyle ameliyat oldu.Sonuç muhteşem,ki silikon ebatı büyük olmasına rağmen.Niye,çünkü;1.75 cm boyu var 75 kilo,balık etli bir hatun.İri kemikli.Yani ebatı kaldırabilen bir fiziği vardı.Yine bir arkadaşım kasaltı,280 cc,yuvarlak,göğüs altı kesisiyle ameliyat oldu.Onunda sonuç bi o kadar güzel.O arkadaşım da 1.50 cm boy,45 kilo,gayet çıtı pıtı bir hatun.Onunda vücut ölçülerine onu tavsiye etmiş dr.u ve çok da doğal+güzel bir görünümü var.En basit örnek ben:)Boyum 180 cm,kilom 68 kg.315 cc,kas zarı altı,damla model silikon taktırdım.Şimdi sonuca baktığım da...kii henüz tam anlamıyla kıvam-şekil yokken görünenden gayet memnunum.Mevcut olandan daha büyük boyutta bir silikon taktırsaydım,ince uzun olduğum için abartı durur,iri gösterir,bu da beni rahatsız ederdi.Sporcu geçmişim olduğundan omuzlarım hafif geniş.Bunu da bildiğim için dr.uma özellikle rica ettim doğallıktan uzak,beni iri göstericek birşey istemiyorum diye.Yani demek istediğim,herkes fizik yapısına ve ölçülerine göre karar vermeli.Zaten dr.larımız da kime neyin yakışacağını gayet iyi bildikleri için,karar verme aşamasında bizlere çok yardımcı oluyorlar.Velasıl,önemli olan ameliyattan sonra yenilenen halinle mutlu olabilmek,kendinle barışık kalabilmekBenim Arkadasim ayni hekime kasustu olmustu ve kasustu olmasi a ragmen inanilmaz dogal duruyordu cok begendim Ben..ne kasustu dusunmustum ne de tamamen kasalti.. Hic meme dokusu olmayana yapilir mi bilmiyorum acikcasi ama arkadasimin hic yokmus ve kasustu yapilmasina ragmen belli olmuyorsa silicon bu teknikle daha da dogal durur o zaman..Ben spor yaptigimi ve aktif araba kullandigimi soyledim o yuzden en dogal ve hizli iyilesebilecegim bir teknik istedim..dogal durmasi cok onemli benim icin oyle top top olmasini istemiyorum dedim.. Vucut yapima gore ve istegime gore karar verdi doktorum..