insana yapabilirsin güvenini veriyorsunuz başlangıç gremer konuları yazmışsınız sıraya göremi çalışmam lazım.
margherita canım topiğini yeni farkettim,sonuna kadar okumak istiyorum.ben yabancı dil ağırlıklı liseden mezun olmuştum yani ingilizcem çok iyiydi ve ben bu dile hakimdim.ama geçen zaman itibariyle inan çoğu şeyi unuttum özellikle gramer hatam çok ve kelime hafızam zayıflamış..ben açıköğretimden maliye bölümünü bitirdim yeni mezunum ama kendimi hem muhasebe hem de yabancı dil konusunda geliştirmek istiyorum..dil konusunda senden yardım almak isterim.ayrıca bu samimi davetin için çok teşekkürler...işyerinde müsait oldukça ama genelde evde dil konusunda seninle topikte buluşuruz inşallah...herşey için çok sağol...
ne demek her zaman beklerim..
inan bana.. size bir yardımım dokunuyorsa , ben çok mutlu oluyorum.
eskiden dile hakimiyetin varsa, işinin çok kolay oldugunu düşünüyorum. düzenli çaba ile kesin halledersin. eskisinden bile daha iyi öğrenirsin..
takıldığın her konuda ben buradayım.
margherita bende başlangıçta sayılırım.ama bişey anlamadım nasıl öğrenicez dersleri
canım ben burda katılımcıların dil seviyelerine ve ihtiyaclarına yönelik olarak her türlü yardımı yapmaya calısıyorum.
başlangıctayım derken? baslangıc bitti mi bilmiyorum.
daha acıklayıcı olursan,daha çok yardımcı olurum.
benimle çalısmak istersen, elindeki kaynaklara göre,eger yoksa internette bir siteden program yaparız.. tabii birebir özel ders gibi olamıyor online oldugumuz için ama konu takibi yapıp,takıldıgın noktalarda,detaylı acıklama yapabilirim.
selam margherita;
ben 1 yil kadar Ef 'in ingilizce kursuna katildim. upper-int. seviye de biraktim.
simdi amacim bildiklerimi unutmamak ve de gelistirebildigim kadar ingilizcemi gelistirmek.
bilmiyorum bana nasil bir katki saglayabilirsin ? su an aklima gelen, bana herhangi bir konuda yazma odevi verirsen hic usenmem uzun uzun yazarim; sen de usenmez gozden gecirir, varsa yanlislarim soylersen sevinirim mesela.
guzel yardim teklifine tekrar tsk.ler.
tebrik ederim upper-intermediate yüksek bir seviye.. çabalarsanız eğer kendi kendinize advance'e ulaşabilirsiniz..
seviyeniz itibariyle grammeri iyi bildiğinizi var sayıyor.ve geçiyorum.
fikriniz oldukça iyi..
mesela bana dilediğiniz bir günü seçip az 1000kelime olacak şekilde anlatabilirsiniz.
bende seve seve değerlendiririm.
gördüğüm eksiklere göre text çalışması hazırlayabilirim sizin için..ve ya ingilizce egzersizler..artık hangisne ihtiyacınız varsa..
bunun yanında kulağınızı geliştirmeniz için doğru düzgün aksanla söylenmiş ingilizce şarkılar dinlemenizi öneririm..
ve okumak.. en önemlisi bu.. internette ingilizce yayınlar,dergiler,roman.. elinizin altında ne varsa okumalısınız..
okurken çektiğiniz sıkıntıları benle paylaşabilirsiniz..
ben set,kitap önermiyorum canım.reklam gibi oluyor. ama çok faydalı setler var piyasada. iyi bir kitap evine gidip cok satılanlardan bir tane edinirsen iyi olur. türkçe anlatımlıdan ziyade ingilizce anlatımlı yurtdışı yayınevli olanları tavsiye ederim..margherita öncelikle yardımların için teşekkürler canım.benim ingilizcem hiç yok.ama öğrenmeyi çok istiyorum.öneribileceğin bir set var mı. nereden başlamalıyım
çok doğru yolda ilerliyorsunuz..ing. sarki dinlerim, film izlerim, hatta bazen altyazilari kapatip anlamaya calisiyorum.
ESL Podcast ? FUN ESL Podcast Culips diye bir site var, herkese tavsiye ederim , cok guzel listeningler var orda
bazen ing. haber sitelerine bakiyorum vaktim oldukca, okuma isini de boyle gerceklestiriyorum.
ok. en kisa sure de en az 100 kelimelik bir metin hazirlayip gondericem.
cok tsk.ler tekrar
Merhaba, ben de ingilizce pratiği yapmak istiyorum. ingilizce sohbet sitelerini tavsiye edenler var. Bu konuda güvendiğiniz ciddi bir site adresi verebilir misiniz?
mmm,anlıyorum sizi ama internet ortamında bu amaçta seviyeli bir site bulmak
oldukça güç..varsa da ben bilmiyorum. çok seviyeli diyemem ama özelinize bir tane adres yollayacağım..
dilediğiniz zaman yardım ederim..Öncelikle sizi tebrik ediyorum.
Böylesine özveriyle verdğiniz cevaplar, ettiğiniz yardımlar gerçekten çok hoşuma gitti.
Ne yazık ki bu başlığı şu anda ilk kez görüyorum.
Ben İngilizceye çok meraklı biri olarak İntermediate seviyesine çeşitli kurslarla gelmiş bulunmaktayım. Ancak işlerimin yoğunluğu dolayısıyla üzerine düşemediğim için ingilizcemin gerilemiş olduğunun farkındayım. Bu da benim için çok acı verici bir durum.
Sayfaların ara ara 10 tanesini okudum. Tamamını okuyacağım ve hergün bu başlığa uğrayacağım.
Yardımlarınızı benden de esirgemeyeceğinize inanıyorum.
tekrar deneyeyim.kusura bakma..Teşekkürler ama özel mesaj boş. adres göremiyorum.
merhaba... benim seviyem intermediate.şimdiye kadar hep gramer konularında geliştirmeye çalıştım kendimi.eksiklerim var tabi.ama konuşma konusunda çok başarısızım....
son zamanlarda bir siteye denk geldim öncelikle okuma ve dinleme ile belli kalıpları zihnimize yerleştirmemiz gerektiğini, bunlardan faydalanarak konuşmaya çalışmamızı böylece akıcı bir konuşmaya sahip olup en son gramer kurallarını öğrenmemiz gerektiğini söylüyordu. siz ne düşünüyosunuz bu konuda?bu yöntemi takip etmek işe yarar mı?