ben size daha önce önerilerimi sunmuştum, bilmem dikkate alındı mı.
aynı havayı beklemeyin, hayalkırıklığı yaşarsınız. ben çok benzer laertes modelinin orijinalini denedim, orijinalleri bile çekimdeki gibi durmuyor. tabi ki bir benzerlik yakalanır ancak "aynısı"nı bekleyip kendinizi ve gelinlikçinizi yıpratmayın...
Gelinlik çok güzel bu çiçeğe de bayıldım nerden bulabiliriz acaba netten
sipariş vermemiz mümkün mü?
Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordumYardımınız için şimdiden teşekkürler.
Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım
gelinliğiniz gerçekten çok güzel.zarif ve asil duruyo . fransiz güpüründen mi diktireceksin 2000 tl oldukça iyi fiyat fransız güpürünü sormuştum çok pahalıydı merak ettim siz nerde diktireceksiniz
Fransız dantelden ama bir kalite daha düşük gelinlikçimin aynı dantelden diktiği başka bir gelinlik çok zarif duruyordu bu nedenle içime sindi diğer dantelle ise 2700-3000 den aşağı olmuyordu. Sevgiler.
teşekkürler bilgilendirdiğin için şimdiden hayırlı olsun
Kızlar sizden orjinal fikirlere açık olduğum bir konu da davetiye. Klaket şeklinde olmasını istiyorum. üstünde fotoğrafımız görünmeyecek. Ama üstüne yazılan film ismi çok önemli bence bir aşk masalı gibi sıradan değil de orjinal birşey olsun istiyorum. İlginç fikirlere açığım :)
Eki Görüntüle 414355
Kızlar sizden orjinal fikirlere açık olduğum bir konu da davetiye. Klaket şeklinde olmasını istiyorum. üstünde fotoğrafımız görünmeyecek. Ama üstüne yazılan film ismi çok önemli bence bir aşk masalı gibi sıradan değil de orjinal birşey olsun istiyorum. İlginç fikirlere açığım :)
Eki Görüntüle 414355
ayy bu tam bizlk bişimiş...çok güzel gunnurum yaa:)))
ayrıca ben seni o gelnlk içinde görmeyi çok is-ti-yo-rummmm!:)
bence de biri söylemiş ayakkabın için bi forewer neve bak çok hoş ayakkabılar var orda
allahm söyle bi teli duvaklı fotolarnı da görebilseydk rahatlıcam valla:))
zayıf ve uzun boyluysan bu gelinlk tam sana göre bence dantelli üst kısmını çok begendim zarif bir seçim olmuş bnce
günnurcum gelinliğin muhteşem zaten söylemeye gerek yok inşallah diktirdiğinde de gönlüne göre olur : )
ayakkabıda forever new de aradığını bulamazsan bu ayakkbıda çok güzel olur hiç şüphen olmasın
davetiyende orjinal olur : )) güzel düşünmüşsün
herşey gönlünce olsun canım
Canım çok teşekkürler o kadar enteresan şeyler var ki şaştım kaldım mesela şu alttakinin nikah şekeri olduğuna kim inanır :) Eczacı olsam kesin böyle bir nikah şekeri yaptırırdım
Eki Görüntüle 415399
Canım hayırlı olsun şimdiden. Gelinliğini çok beğendim ama ayakkabıların için aynı şeyi söyleyemiycem boyun uzunmus zaten damat senden çok uzun değilse babet türü bişide giyebilirsin, hani tüllerle taşlarla incilerle süslü gelin babetleri varya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?