Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

ben size daha önce önerilerimi sunmuştum, bilmem dikkate alındı mı.

aynı havayı beklemeyin, hayalkırıklığı yaşarsınız. ben çok benzer laertes modelinin orijinalini denedim, orijinalleri bile çekimdeki gibi durmuyor. tabi ki bir benzerlik yakalanır ancak "aynısı"nı bekleyip kendinizi ve gelinlikçinizi yıpratmayın...

Kızlar sizden orjinal fikirlere açık olduğum bir konu da davetiye. Klaket şeklinde olmasını istiyorum. üstünde fotoğrafımız görünmeyecek. Ama üstüne yazılan film ismi çok önemli bence bir aşk masalı gibi sıradan değil de orjinal birşey olsun istiyorum. İlginç fikirlere açığım :)

Eki Görüntüle 414355

Önerilerinizi kesinlikle dikkate aldım gezdiğim gelinlikçilerde gördüğüm malzeme kalitesi gelinliğin görünümünde en önemli faktörlerden biri. Bazıları o kadar kötü kumaşlar gösteriyorlar ki istediği kadar iyi işçilik yapsın. Bazı gelinlikçilerimiz de çok iddialı konuşuyorlar. Kalıbı resimdeki gibi otursa dantel yoğunluğu değiştirilse de olur gibi geldi. Etekteki danteller azaltılsa sizce daha mı iyi olur? Ayakkabı konusunda ne diyorsunuz?Teşekkürler tekrardan

gelinliğiniz gerçekten çok güzel.zarif ve asil duruyo . fransiz güpüründen mi diktireceksin 2000 tl oldukça iyi fiyat fransız güpürünü sormuştum çok pahalıydı merak ettim siz nerde diktireceksiniz

gelinliğiniz gerçekten çok güzel.zarif ve asil duruyo . fransiz güpüründen mi diktireceksin 2000 tl oldukça iyi fiyat fransız güpürünü sormuştum çok pahalıydı merak ettim siz nerde diktireceksiniz

Fransız dantelden ama bir kalite daha düşük gelinlikçimin aynı dantelden diktiği başka bir gelinlik çok zarif duruyordu bu nedenle içime sindi diğer dantelle ise 2700-3000 den aşağı olmuyordu. Sevgiler.

Fransız dantelden ama bir kalite daha düşük gelinlikçimin aynı dantelden diktiği başka bir gelinlik çok zarif duruyordu bu nedenle içime sindi diğer dantelle ise 2700-3000 den aşağı olmuyordu. Sevgiler.

teşekkürler bilgilendirdiğin için şimdiden hayırlı olsun

ayy bu tam bizlk bişimiş...çok güzel gunnurum yaa:)))

ayrıca ben seni o gelnlk içinde görmeyi çok is-ti-yo-rummmm!:)
bence de biri söylemiş ayakkabın için bi forewer neve bak çok hoş ayakkabılar var orda
allahm söyle bi teli duvaklı fotolarnı da görebilseydk rahatlıcam valla:))

ayy bu tam bizlk bişimiş...çok güzel gunnurum yaa:)))

ayrıca ben seni o gelnlk içinde görmeyi çok is-ti-yo-rummmm!:)
bence de biri söylemiş ayakkabın için bi forewer neve bak çok hoş ayakkabılar var orda
allahm söyle bi teli duvaklı fotolarnı da görebilseydk rahatlıcam valla:))

Canım bakacağım ama nerede buşurum tam bilmiyorum :)) Bu ayakkabıyı da normalde giyerim artık :)) İnşallah kuzucum sıramı savayım artık da sizi de telli duvaklı görebilelim Bu arada da KPSSyi de kazansak ne de mutlu oluruz çifte mutluluk İnşallah o günler yakındır

zayıf ve uzun boyluysan bu gelinlk tam sana göre bence dantelli üst kısmını çok begendim zarif bir seçim olmuş bnce

zayıf ve uzun boyluysan bu gelinlk tam sana göre bence dantelli üst kısmını çok begendim zarif bir seçim olmuş bnce

Çok teşekkür ederim canım ben de 1,79 olarak uzun sayılırım, fiziğim müsait inşallah istediğim gibi olur. Çok çok teşekkürler güzel dilekleriniz için

Bir de böyle ayakkaılar buldum aslında ben açık ayakkabı veya sandalet istiyorum. Kızlar gelinliğimin altına uygun kısa topuklu veya düz ayakkabı, sandalet görürseniz haber verin lütfen :)

günnurcum gelinliğin muhteşem zaten söylemeye gerek yok inşallah diktirdiğinde de gönlüne göre olur : )
ayakkabıda forever new de aradığını bulamazsan bu ayakkbıda çok güzel olur hiç şüphen olmasın
davetiyende orjinal olur : )) güzel düşünmüşsün

herşey gönlünce olsun canım

Canım çok teşekkürler o kadar enteresan şeyler var ki şaştım kaldım mesela şu alttakinin nikah şekeri olduğuna kim inanır :) Eczacı olsam kesin böyle bir nikah şekeri yaptırırdım

bunu bir akrabamız nikah şekeri olarak kullanmıştı :d ikiside doktordu çok değişik ve güzel oldu gerçekten
bende kuzen için nikah şekeri baktığımızda çok değişik şeyler görmüştüm. nikah şekeri olarak mini kavanozlarda reçel dağıtanlarda varmış : )

Canım hayırlı olsun şimdiden. Gelinliğini çok beğendim ama ayakkabıların için aynı şeyi söyleyemiycem boyun uzunmus zaten damat senden çok uzun değilse babet türü bişide giyebilirsin, hani tüllerle taşlarla incilerle süslü gelin babetleri varya ondan

Canım ayakkabıyı iptal ettim para iadesini bile yapmışlar hemen :)) Ayakkabıyı daha sonra halletmeye karar verdim sandalet tarzında açık ve çok hafif topuklu bir model yaptırabilirim özel olarak diye düşünüyorum beni cezbedecek bir şeye rastlamazsam eğer. Gelinlik çok güzel yaaa dantel yopunluğundan çok ağır olmaz inşallah ols da katlanıcaz artık aynısını yapsınlar da ağırlık kaldırmaya razıyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…