Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama pandemi olduğundan kurs işi biraz zor.Evde olduğum zaman yapabileceğim daha pratik yöntemler arıyorum.Diksiyon kursuna gidebilirsiniz.Çok faydalı oluyor![]()
İnternet deniz derya baktınız mı bunun için videolar var.. Muhakkak işinize yarayacak birşeyler bulursunuzEvet ama pandemi olduğundan kurs işi biraz zor.Evde olduğum zaman yapabileceğim daha pratik yöntemler arıyorum.
Tekerlemeler ve bazı yöntemler var internette bulabilirsiniz. Harflerin ağızdan nasil çıktığı ile ilgili videolar bulabilirsinizEvet ama pandemi olduğundan kurs işi biraz zor.Evde olduğum zaman yapabileceğim daha pratik yöntemler arıyorum.
Diksiyon egitim.videolari var youtube daEvet ama pandemi olduğundan kurs işi biraz zor.Evde olduğum zaman yapabileceğim daha pratik yöntemler arıyorum.
Nasıl yani? Konuşurken “tısss” diye bir ses mi çıkarıyordu?Ay aklima ne geldi bazi insanlar tıslıyor konusurken buna dikkat et derim kuzum eski.bir arkadasim da tıslardi gerci o dogal ortamina uyum.acisindanmis yılan.gibi sinsi bir karakter kendisi e benimde yilancam yok anlasamadik![]()
Alfabe alfabe olali boyle konusma gormemistir farkli harflerin sonunde hep bir sss sesi ve ciddiyum boyle konusan insanlar var s sevelerNasıl yani? Konuşurken “tısss” diye bir ses mi çıkarıyordu?![]()
Canım kurslar var ama şu dönemde açık var mıdır bilmiyorum varsa da gitmemem taraftarıyım.. Onun yerine çok güzel videolar var youtubede oralardan video izleyip uygulayabilirsinTelaffuzum ve vurgulamam iyi değil.Sesimi beğeniyorum, konuşmakta ve konu bulmakta iyiyim. Fakat işte sorunum diksiyonum.
Diksiyonu güzel insanlara soruyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Benim gibi diksiyonunda sorun olan, sonradan düzelten var mı? Diksiyon nasıl düzeltilir?
Evet Mennan’ı biliyorum. Gerçekten kanalı çok faydalı. Bir ara sesimi kaydettim, güya düzenli yapacaktım. Sonra iş falan derken boşverdim.Belki bazıları tecrübelerini paylaşır, motive olurum diye sordum.Mennan Şahini mutlaka izleyin youtubeda. Bol bol sesli kitap okumayı önerebilirim, tekerleme çalışmaları telaffuz açısından çok faydalı. Çalışmalara başlamadan önce bir paragraf seslendirin ve bunu kaydedin, birkac ay sonra tekrar ayni paragrafı seslendirin ve ikisini karşılaştırin :) eger calismayi birakmazsaniz değişime inanamayacaksınız :)
Acaba bu konuda tecrübesi olan yok mu? “Şunları yaptım diksiyonum güzelleşti” diyen var mı?
Evet, gerçekten yakışıklı bir çocukMennan Şahin'in diksiyon tv diye bir kanalı var. Çok faydalı çok güzel videoları var. Bir bakın derim. Yakışıklı bir abimiz aynı zamanda, gözünüz gönlünüz açılır izlerken. Bir taşla iki kuş![]()