Dikleştirme ve Protez

Daha önce operasyon olan arkadaşlar,sporcu sütyeni hangi marka aldınız? Ayyıldız,oysho ve suwen e bakıp karar vermeyi planlıyorum,haftaya geçiş yapıcam çünkü. Önerileriniz varsa çok sevinirim.
sporcu sütyeni yerine ben pentiden balensiz pamuklu bir sütyen aldım zira sporcu sütyenini yukarıdan giymek can acıtabilir benim dikişlerim çok fazla.

Merhaba, size hangi implant takıldı ve ameliyatınızı hangi doktora oldunuz acaba? Teşekkürler.

Ben de dikleştirme+ meme protezi ameliyatı oldum. Bugün 3.günüm. Kas altı, mentor, 400 cc takıldı. Hareket edince ağrım oluyor. Özellikle yataktan kalkarken desteksiz kalkmak imkansız.

Geçmiş olsun pikolata nasılsın ameliyat nasıl geçti zormuydu
Dün hastaneden çıkıp eve geldik. İlk çıktığımda çok iyiydim. Gece sırt ağrım ve bulantı çok zorladı. Öğürdükçe dikişlerim çok acıdı. Onun dışında ağrım sızım yok. Sadece hareket edince ağrım olıyor. Yataktan kalkarken falan çok zorlanıyorum. Labioplasti ise çok kolaydı, hiç olmamış gibiyim.
Şu birkaç günü de atlatıp sefasını sürmek istiyorum

çok geçmiş olsun memitolarınız hayırlı olsun sizin doktorunuz melike oruç muydu?
bir de labioplastiye nasıl karar verdiniz? doktor mu gerekli gördü sizin mi talebinizdi?
memeleriniz hayalinizdeki gbi oldu mu?

çok geçmiş olsun memitolarınız hayırlı olsun sizin doktorunuz melike oruç muydu?
bir de labioplastiye nasıl karar verdiniz? doktor mu gerekli gördü sizin mi talebinizdi?
memeleriniz hayalinizdeki gbi oldu mu?
Evet doktorum Melike Oruç Özpostacı. Bugün 4.günüm. Korsemi henüz çıkarmadım fakat dıştan gördüğüm kadarıyla bile çok hoşuma gitti. Artık memem var
Labioplastiye gelirsek: Takip ettiğim bir kadın doğum uzmanı vardı, onun paylaşımlarını görünce ihtiyacım olduğunu anladım. Kendisi ile görüşmeye gittim, operasyon geçirmemi önerdi. Buradan birinin tavsiyesi üzerine de melike hocama gittim ve ilk görüşmede ameliyat randevusu aldım iki operasyonuda melike hocam yaptı. Labioplasti hiç olmamış gibiyim. Burada bahsedilen ağrı, sızı, morarma, ödem vs. hiçbirini yaşamadım. Üzerine oturuyorum, normal kıyafetlerimi giyiyorum. Eğer ihtiyacınız varsa hiç vakit kaybetmeyin.

Ben de dikleştirme+ meme protezi ameliyatı oldum. Bugün 3.günüm. Kas altı, mentor, 400 cc takıldı. Hareket edince ağrım oluyor. Özellikle yataktan kalkarken desteksiz kalkmak imkansız.
Geçmiş olsun nerde ve fiyat bilgisi paylasirmisin lütfen

Geçmiş olsun nerde ve fiyat bilgisi paylasirmisin lütfen
Ankara da Melike Oruç Özpostacı ya ameliyat oldum. Labioplasti+ protez+dikleştirme için 60 bin ödedim. Bu fiyatı ocak ayında konuşmuştuk. Protezlere sürekli zam geliyor, şuan güncel fiyat artmıştır olabilir.

takip ettiğiniz kadın doğumcu kimdi acaba? ben de bakayım ihtiyacım var mı

takip ettiğiniz kadın doğumcu kimdi acaba? ben de bakayım ihtiyacım var mı
İsmini özelden yazıyorum, kendisine ameliyat olmadığım için kötülemek gibi anlaşılsın istemem. Labioplasti için ameliyatı kadın doğum mu, plastik cerrah mı yapmalı diye çok düşündüm. Kararımı plastik cerrahtan yana kullandım ve sonuçtan çok ama çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…