• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikkatle eşlerinize okutunuz okuyununuz.20liralık vakit

keser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
121
0
46
Ankara
[COLOR=
"Red"] [/COLOR]
baba çok yoğun çalışıyordu. yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu. babacım beni parka götürürmüsün. çok yorgunum oğlum başka zaman gidelim. yarın gidelimmi baba. yarın pazar ama işe gideceğim oğlum. yine başka birgün işten döndüğünde oyuncaklarıyla oynayan çocuk babacım benimle oynarmısın. hayır şuanda çok yorgunumve yarına yetiştirmem gereken işler var. baba çok yoğun çalışıyordu. 5 yaşındaki çocuğunu iş dönüşü yine kapı önünde buldu.babacım sen çok çalışıyosun değilmi.yorgun ve sinirli baba. evet ama niye bunları bana soruyosun. babacım 1 saatde ne kadar para kazanıyosun.bu senin işin değil. babacım lütfen bilmek istiyorum. illa bilmek istiyosan 20 lira demiş. peki bana 10 lira borç verirmisin. baba iyice sinirlenip benim senin saçma oyuncaklarına ayıracak param yok demiş. derhal odana git ve kapını kapat. demiş. çocuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapatmış. baba sinirlice bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder diye düşünmüş. aradan 1 saat geçtikten sonra parayı neden istediğini bile sormadığını faretmiş.belkide gerçekten lazımdı. çocuğun odasına çıkıp kapıyı açmış. yatağında uzanan çocuğuna uyuyormusun. demiş. hayır babacım. al bakalım istediğin 10 lira sana sert davrandığım için özürdilerim.yorucu birgün geçirdim. teşekkürler babacım. sevinçten haykıran çocuk yastığınb altından buruşuk paraları çıkarmış ve saymaya başlamış.bunu gören baba iyice sinirlrnmiş paran olduğu halde benden para istiyorsun neden. benim senin saçma oyunlarına ayıracak vaktim yok demiş.ama yeterince yoktu demiş ve paraları babasına uzatarak İŞTE 20 LİRA BABACIĞIM ŞİMDİ 1 SAATİNİ ALABİLİRMİYİM .demiş.eeee hanımlar neler düşünüyorsunuz yazın bakalım.:sinifsinif:

yaaa işte böyleleride varmış. işte önemli ama yuh artık bu kadar değil için bir tuhaf ıluyor her okuyuşumda

ay valla benimde ağlayasım geldi yavrum yazık yaaa:çok üzgünüm:bu erkekler böyle zaten çocuklarına hiç vakit ayırmazlar ama biz öyle miyiz kadın çalışsa bile çocuğuna her zaman vakit ayırır işte :1no2:

allah çocuk sevgisini kadının önce kalbine sonra aklına sonra kucağına veririmiş. bizler doğuştan anayız. kucağına çocuk almamış bir kadın içgüdüsüyle bile bakailir belki çocuğa.ama babalar ....... iyiki ben yaşamadım böyle sorunlar. hikaye ama yinede etkineniyor insan. bana ve eşime sorarlar etraftan hep eşinmi çocuklarmı önemli diye ikimizde hep o nasıl soru tabiki çocuklarım cevabını veririz.

ah canım ya masum yavruların masum isteklerini biz ne kadar büyütüyoruz aslında.

İçim ürperdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

halısın blue vord söylenek kelime bulamıyorum böyleleride varmış işte acı gerçek

böyle babalarda var iştealsanaalsanasmile benim eşim bır melek aksam işten 9 da gelır yatana kadar kızıyla vakıt gecırır hafta sonlarıda oylee sempatiksalakcinni

valla bende kötü oldum ama al bendenden o kadar bizim babamızda aynen böyle 40 yaşında ama hiç bir şekilde ilgilenmezz napalımmm ben takviye ediyorum artık

Back