- 9 Nisan 2009
- 206
- 7
-
- Konu Sahibi tornado111
İhtiyaç dışı vitamin kullanımı karaciğere yüktür.Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz
Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz
cocuk cok fazla efor sarf ediyor zaten ancak bazı konularda beslenme gibi yetersizlikler olusuyr. Ve oğlum kendini basarız hissedip gu en kaybına uğruyor. Ama masaiiah siz eleştiriye gelince profosorsunuz tebriklerbence siz bir doktora görünün. başarı arttıran bir ilaç olması size mantıklı geliyor mu? herkes içsin ülke profesör dolsun.
Evet gogsumu elaleme karşı kabartmak istyrm hemde coook istiyorumSiz ne yetiştirmek istiyorsunuz tam olarak?? Göğsünüzü "elalem"e karşı kabartmak için üremeyin!!!!