Dikkat ve basarı arttıran şurup VS. Takviye

Şaka mısınız? Çocuk esirgeme kurumları travmatik yerler olmasaydı keşke de bu çocuğu sizden alsalardı.
Haddinizi asmayın lutfen çocugum ruhen ve bedenen saglıklı bir cocuk sporda gidiyor sosyal platformlarda yer alıyor oyunda oynuyor. Ama sizin beyinleriniz algılamadığı kesin herkes kış aylarında yada bazı donemlerde vitamin VS takviyeli alıyor bende yazdım danışmak istedim Abarttınız zaten bizim milletimizin en iyi becerdiği şey faydalı olmak yerine linç etmek. Bence siz akıl ve ruh saglığınız için bir saglık kuruluşuna gidin yada bol bol kitap okuyun ki okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz gelişsin yazıkkk

Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz

Hayatımda duyduğum top ona girecek saçmasapan bir istek.
Siz çocuğunuzun iyiliğini mi istiyorsunuz şimdi?

Dikkat eksikliği olsa bile çocuklara ilacı doğru bulmazken size ne yazsak az..
Bunu size tavsiye edecek annenin ve doktorun akli melekelerinde problem vardır.

Yarış atı mı yetiştiriyorsunuz? Demek mi çocuğunuz ne yaparsa yapsın onu hep yetersiz görüp eleştireceksiniz. Hep başka çocuklarla kıyaslayacaksınız.
Allah akıl, fikir, vicdan versin..

Haddinizi asmayın lutfen çocugum ruhen ve bedenen saglıklı bir cocuk sporda gidiyor sosyal platformlarda yer alıyor oyunda oynuyor. Ama sizin beyinleriniz algılamadığı kesin herkes kış aylarında yada bazı donemlerde vitamin VS takviyeli alıyor bende yazdım danışmak istedim Abarttınız zaten bizim milletimizin en iyi becerdiği şey faydalı olmak yerine linç etmek. Bence siz akıl ve ruh saglığınız için bir saglık kuruluşuna gidin yada bol bol kitap okuyun ki okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz gelişsin yazıkkk
Çocuğumun başarısını artırmak istiyorum şurup bilen var mı diye soru soran kadının benim beyin kapasitemi anlayabileceğini sanmıyorum. Ayrıca cümleleriniz anlamsız ve düşük. Bana önerdiğiniz gibi bol kitap okumanıza rağmen Türkçeniz bu durumda ise durumunuz vahim. Bağlaç olan -de ayrı.

En güzeli mümkün mertebe işlenmemiş gıdalar tüketmesi ve bolca sebze ve meyve yedirin.
Tatlılarda şeker yerine hurma, incir ve muz kullanın.
Rafine tuz yerine kaya tuzu/ Himalaya kullanın.
Çocuk ne kadar sağlıklı beslenir, canlı gıdalar alirsa o kadar canlı olur.
Tesekkur ederim öneriniz için bunu yapmaya çalışıyorum ancak maalesef et grubunu tuketmwk istemiyor sebzeyide seciyor beslenme konusunda problem yasadığımız için çok ders çalışıyor ancak vucut yorgun ve halsiz dusuyor buda akademik basarısını istediği performansa ulaşması konusunda olumsuz etkilediği için uzulup motivasyon kaybına sebep oluyor. Psikolog psikytr VS doktor kontrollerinde goturdum en sonunda yazdım buraya linç etmek kolay olunca toplandı millet akıl verenden gecilmiyor malesef(sizi tenzih ediyorum)

Allah askına sanki doping onerin dedik sizlerden ogrenck degilim işiniz tavsiyede bulunmak değilsen neden zahmet edip yazıp eleştiriyorsunuz. Kullanan varmi onerirmisniz dedik topa tuttunuz ister insan yetiştirir ister at size ne ayrıca balık yagı hapı ve buna benzer takviye ler kullanan o kadar cokki dunyadan haberiniz yok galiba. Cocugum balık ve et yemiyor sebze seciyor. Acaba alternatif bişey ler varımdır diye sorduk ancak eleştirin ne atı kaldı ne Baska bişey. Bu konuda dogru durıst o emriniz yoksa konu hakını da zahmet kıymetli vakitlerinizi harcayıp yazmayın lütfen

Bence bu aşamada bir çevir kazı yanmasın durumu oldu.. :KK45:

Oğluma omega 3 vitamin veriyorum. İçinde bazı vitaminler de var. Ama sizin amacınız çocuğunuzun bağışıklığı değildi bence..
Ya da kendinizi ifade edemiyorsunuz..

Hayatımda duyduğum top ona girecek saçmasapan bir istek.
Siz çocuğunuzun iyiliğini mi istiyorsunuz şimdi?

Dikkat eksikliği olsa bile çocuklara ilacı doğru bulmazken size ne yazsak az..
Bunu size tavsiye edecek annenin ve doktorun akli melekelerinde problem vardır.

Yarış atı mı yetiştiriyorsunuz? Demek mi çocuğunuz ne yaparsa yapsın onu hep yetersiz görüp eleştireceksiniz. Hep başka çocuklarla kıyaslayacaksınız.
Allah akıl, fikir, vicdan versin..
Allah size akıl versin heeee yarış atı yetiştiriyoruz hangarımızda nerenizle okuyup nasıl bir zihinsel süzgecten gecirip buraya ne amacla yazıyorsunuz anlamış değilim ilaç mı dedik tak vi yeeee balık yagı vsssssss vsssss

Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz

Yarısına geldim, ilk aklıma gelen,
At mi bu allah aşkına?
Çocuğunuz o sizin.
Vakit ayırın, dinleyin, ilgi alanlarını keşfetmesi için fırsatlar yaratın, bolca sevin, akademik basaridan ziyade, iyi insan olmasını önemseyin..

Bence bu aşamada bir çevir kazı yanmasın durumu oldu.. :KK45:

Oğluma omega 3 vitamin veriyorum. İçinde bazı vitaminler de var. Ama sizin amacınız çocuğunuzun bağışıklığı değildi bence..
Ya da kendinizi ifade edemiyorsunuz..
İlginçsiniz hangi kaz hangi ördek balık bla bla bla...... Takbçviye dedik gayette bagışıklık dikkat için ben mi uzayda yaşıyrm acaba bir çok ebeveyn kullanıyor balık yağı kapsulu yada extrat ama ben sordum amacın dışına çıkıp sorgulayıp suçluyorsunuz bu yapacaksanız açtığım konudan defolup gidin haddinizi bilin cahil değilim aklınıza değil tecrubelerinize ihtiyacım vardı artık istemiyrm

Yarısına geldim, ilk aklıma gelen,
At mi bu allah aşkına?
Çocuğunuz o sizin.
Vakit ayırın, dinleyin, ilgi alanlarını keşfetmesi için fırsatlar yaratın, bolca sevin, akademik basaridan ziyade, iyi insan olmasını önemseyin..
Bak hep aynı seyi evirip çevirip yazıyorsunuz bu cocuk istediği aktiviteler spora gidiyr eline telefon tablet verip basımızdan savmıyrz buraya yazan bir çok kişiden daha çok kitap okuyor her hafta varsa uygun bir sinemaya götürüp bir aile buyugunu ziyaret edip evde hayvan ve çiçek besleyen tiyatro etkinliklerine gönullu katılan kendine ait koleksiyon ve hobileri olan etrafıyla barışık mutlu sosyal bir çocuk. Mal değil ilaç falanda istemyrm onu değiştirmek için buraya saçma sapan yazmak vaikt kaybetmek istyrsanız devam edin demekki bol ama artık ben yazmayacgım ihtiyacım kalmadı burada akıl verenlerede kabaaaa yerimle guluyorum hakettiniz artık

Başlıkta dikkat ve başarı demişsiniz yalnız.. Yorumlara niye kiziyorsunuz ki?

hanımefendi öncelikle üslubunuza dikkat edin, resmen her mesajınızı kibledim .sorduğunuz soruyu aynen alıntıladım ki değiştirseniz dahi görülsün ne sorduğunuz.burda çocuk hakkında " psikoloğa götürdüm sorun yok dedi, bir problemi de yok ama performansı artsın" diyorsunuz alenen.siz bu şekilde ilkokul (tabir yerindeyse) "bebesine" yarış atı muamelesi yapınca burda haklı olarak insanlar size tepki gösterdi.Sonradan çevir kazı yanmasın hesabı " ben onu mu dedim , kış geldi çocuk hastalanmasın diye vitamin arıyorum" a çevirdiniz oldukça hakaret içeren saldırgan cümlelerinizle.Tabiki kimsenin aklına bu gelmez, çünkü çocuklar kış aylarında bağışıklığı güçlensin diye psikoloğa götürülmez ve hatta immün sistem destekleyicilere performans arttırıcı denmez onlar çok başka şeyler.Sizin diğer konularınızdan da biliyorum başka problemleriniz var , bunu küçücük çocuğa ya da buradaki insanlara sararak ve saydırarak çözemezsiniz.kendiniz psikoloğa gidin, eşinizle sorunlarınızı çözün, çift terapisine gidin vs. Çocuğun psikolojisini de bozarsınız elaleme gösteriş olsun diye ya da kendi içinizde çözemedikleriniz yüzünden çocuğa böyle yüklenirseniz.hem unutmayın ki robot değiliz bir güncellemeyle modelimiz yükselsin, herkesin bir kapasitesi var.

Bak hep aynı seyi evirip çevirip yazıyorsunuz bu cocuk istediği aktiviteler spora gidiyr eline telefon tablet verip basımızdan savmıyrz buraya yazan bir çok kişiden daha çok kitap okuyor her hafta varsa uygun bir sinemaya götürüp bir aile buyugunu ziyaret edip evde hayvan ve çiçek besleyen tiyatro etkinliklerine gönullu katılan kendine ait koleksiyon ve hobileri olan etrafıyla barışık mutlu sosyal bir çocuk. Mal değil ilaç falanda istemyrm onu değiştirmek için buraya saçma sapan yazmak vaikt kaybetmek istyrsanız devam edin demekki bol ama artık ben yazmayacgım ihtiyacım kalmadı burada akıl verenlerede kabaaaa yerimle guluyorum hakettiniz artık

Aklın yolu bir demekki...
Çocuğunuzda hic bir problem yokken dikkati artsin, dersleri daha iyi olsun diye takviye arayan size malesef ben gülemiyorum ama.
Aksine çocuğunuz için üzülüyorum.
Ne arayıp bulmayı umuyorsunuz oradan oraya taşıyarak zaten başarılı ve sosyal oldugunu iddia ettiğiniz çocuğunuzdan?
Neyse derdiniz kendinize bakın..
Çocuğu rahat bırakın

Allah askına sanki doping onerin dedik sizlerden ogrenck degilim işiniz tavsiyede bulunmak değilsen neden zahmet edip yazıp eleştiriyorsunuz. Kullanan varmi onerirmisniz dedik topa tuttunuz ister insan yetiştirir ister at size ne ayrıca balık yagı hapı ve buna benzer takviye ler kullanan o kadar cokki dunyadan haberiniz yok galiba. Cocugum balık ve et yemiyor sebze seciyor. Acaba alternatif bişey ler varımdır diye sorduk ancak eleştirin ne atı kaldı ne Baska bişey. Bu konuda dogru durıst o emriniz yoksa konu hakını da zahmet kıymetli vakitlerinizi harcayıp yazmayın lütfen
Japonlar çocukları doğdukları andan itibaren balık yağına basliyorlarmis ve ölene kadar kullanıyorlarmış. Türkiye de kalp krizi %53 iken japonya da %13 müş. Bende kullaniyorum mega omega diye markası. 58 ülkede kabul görmüş bir marka. Çocuğum hasta olmuyor çok şükür ve balık falan yemediği için başladım. Tavsiye ederim.

X