• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat eksikliği,kararsızlık lütfen yardımcı olun!...

sevo_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
139
20
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar,Kendimi iyi hissetmiyorum bana yardımcı olursanız gercekten duaciniz olurum.Benim sorunum kararsızlık birilerine sormadan karar veremiyorum,eve bı sey mı alınacak onu alana kadar hayatım çekilmez oluyor,kafamı toparlayamiyorum hep beynim meşgul bir seye odaklanamiyorum kaygılarım korkularım var,kendime hayatı zorlaştırıyorum dikkat eksikliği yasıyorum lütfen memnun kaldığınız doktor varsa önerirseniz çok mutlu olurum Avrupa yakasın bakirkoy devlet olabilir ,teşekkür ederim

malesef cogu insanda gorulebılen olmeden cehennemı yasamak gıbı bısey tedavısını ben cok ılac kullandım kesın cozum olmuyor piskoterapi görmenı bılınc altındakı karanlık yerlerle yuzlesmeyı ogrenmelısın...

canım bence bu tür sorunlar her insanda olabilir gerek yok doktora genç yaşta antidepresan kullanmak hiç iyi bişey değil kendimden biliyorum

anskiyete bozukluğu ben de var ilaç da kullandım ama fark etmedi pek yine yorgun, dikkatsiz oluyordum o yüzden psikologa gitmeni öneririm meditasyon gibi yöntemlerle rahatlamanı sağlayabilir

Back