arkadaşlar o kadar bıktımki bu illetden Allah kimselere vermesin tabiki bundan kat kat kötü rahatsızlıklar var ama inanın buda tedavisi olmayan ömür boyu insanı kısıtlayan bir illet ilacı var ama öyle çok yan etkisi var ki kullansan bir dert kullanmasan ayrı bir dert ben mühendislik okuyorum ama bölüm değiştirmek için tekrar sınava hazırlanıyorum 3.girişim olacak ygs için çok stresliyim normalde stresli bir insan değilim zaten bölümümde okulumda iyi kazanamazsam boşta kalırım stresi yok yani geneldede rahat biriyim kafaya çok takmam bir şeyleri 2 haftadır concerta kullanıyorum ve bende yan etki olarak anksiyete yaptığını düşünüyorum açıkcası birden bire kalp çarpıntısı iç sıkıntısı gereksiz endişeler ya yapamazsam o ne der bu ne der diye düşünmeye başlıyorum sınavda hiç bir şey yetişmeyecek hiç bir şey yapamayacağım tarzı şeyler düşünüyorum yada geri dönünce bölümüde bitiremessem okuldan atılırsam vs vs yani çok uç noktada olumsuz şeyler düşünüyorum
şimdi benim dikkat eksikliğim var orta sonda teşhis edildi ilaçları sadece sınav senelerimde kullandım bu yılda sınava gireceğim için başladım tekrar ilaç sayesinde 7-8 saat derse odaklanabiliyorum ama sonrasında kafada bir bulanıklık insanda bir tükenmişlik hissi yapıyor.napcağımı şaşırdım ilacı almasam çalışamıyorum alsam aşırı stres yapıyor.var mı benim gibi olan yada tanıdığı akrabası vs olan dertleşelim
artık şu sınav bitince antidepresan mı başlarım ne yaparım bilmiyorum bu yaşata bu kadar sıkıntıdan bıktım bende yaşıtlarım gibi olmak istiyorum