dikkat dikkat herkes nerdeeee

anladım cnm.Allah tamamına erdirsin.herşey gönlünce istediğin gibi olur inşallah.bende ağustos geliniydim.şaka maka 6 ay olmak üzre.

iyi gidiyo Allah a şükür.sevdim cannımcım.ama işte evliliğe alışmak biraz zor oldu.ama artık alıştım neyseki.

iyiyim bende. cocuklari yatirdim. cayimi demledim. keyif yapiyorum. :kahve:
ohhhhh sefam olsun:dance:. gel sen de bana katil:içelim:

2 tane . biri 4,5 digeri 2,5 yasinda. bütün gün onlarla bogusup duruyorum.laelaelaelaelae beni deli ediyolarlaelaelaelaelae

ay ben onlari yerim ben tam bi cocuk hastasiyim :))

sen onlari bana yolla enisteyle güzel bi gez :))

ay ben onlari yerim ben tam bi cocuk hastasiyim :))

sen onlari bana yolla enisteyle güzel bi gez :))
disardan sevmesi güzel oluyor da isin icinde olunca cok zor. ben sana onlari versem yarim saat demeden al cocuklarini diye tlf acarsin
valla benim icin cok zor oluyor. bir de burda yalnizim:çok üzgünüm:. ailemden kimse yok. hic birsey yapamiyorum iki cocukla:çok üzgünüm:

disardan sevmesi güzel oluyor da isin icinde olunca cok zor. ben sana onlari versem yarim saat demeden al cocuklarini diye tlf acarsin
valla benim icin cok zor oluyor. bir de burda yalnizim:çok üzgünüm:. ailemden kimse yok. hic birsey yapamiyorum iki cocukla:çok üzgünüm:

ay canim benim ya :teselli: almanyanin hani eyaletinde kaliyorsunuz? hani uzak degilseniz vallah bakarim kaydirigubbakcemile5

bende geldim.deryacım mutluluk reçetem
deryacım çok zor dimi ya bakması büyütmesi.bende bu yaza düşünüorum yapmayyı ama bak güvenemedim şimdi.ama çok güsel bişidir dimi anne olmak

deryacım çok zor dimi ya bakması büyütmesi.bende bu yaza düşünüorum yapmayyı ama bak güvenemedim şimdi.ama çok güsel bişidir dimi anne olmak

hosgeldin canim

ya bunlar tatli yorgunluklar, cocugunun sana bi gülmesi herseyi unutturuyor bence.. benim kuzenim gelse ölüp bitiyorum o kadar cok seviyorum, ama tabi cocuk büyütmek o kadar da kolay degil. Ona güzel bi egitim vermek, güzel bi sekilde büyütmek gerek

evet cnm gerçekten her anlamda hazır olmak lazım.büük bi sorumluluk,çocukla bi aile olunuyo aslında

gercekten cok zor. hele bi de yalniz olunca daha da zor. bence hemen yapmayin biraz esinle gez toz. sonradan keske sunu da yapsaydik gibi seyler demesin. cünkü benim esimle yapmadigim, gidemedigim o kadar yer varki. cocuk olunca hepsine veda etmek zorunda kaliyorsun. icimde yapamadigim o kadar cok sey var ki.
tabi seni korkutmus olmiyim. belki de ben burda yalniz oldugum icin bana zor gelmistir

hakılsın aslında bende böle düşünüodum baştada şimdi çok yaşta geçmeden olsun istiorum.yazın bitiminde düşünüoruz.ama nasip bakalım.

hosgeldin canim

ya bunlar tatli yorgunluklar, cocugunun sana bi gülmesi herseyi unutturuyor bence.. benim kuzenim gelse ölüp bitiyorum o kadar cok seviyorum, ama tabi cocuk büyütmek o kadar da kolay degil. Ona güzel bi egitim vermek, güzel bi sekilde büyütmek gerek
ama yine de cok güzel tabiki. annelik bambaska bir duygu. allahim herkese nasip etsin. allah olmayanlara versin. burda da görüyoruz isteyipte yapamayanlari.:çok üzgünüm: öylesi daha da zor tabi ki

X