- 6 Nisan 2008
- 975
- 3
Kahve delim hoşbulduk canım. Çok ta özledim seni. Msn e girmiyon sanırım.kaydirigubbakcemile5
canım bende seni özledim ben anca k.k ya yetişebiliyorumm ..msn dende soğudum pek girmiyorum sen nerelerdesin yaww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve delim hoşbulduk canım. Çok ta özledim seni. Msn e girmiyon sanırım.kaydirigubbakcemile5
sana hiç rastlamamıştım anlat bakiym bacım
evlimisin bekarmısın çoluk çocuk durumlarıı
konuyu kim okuyo artık bilinio.buda yeni buda yoktu valla.yenilikler olmuş ben gelmiyeli güsel sevdim bunu
hepinizi öpüorum ii geceler diliorum arkadaşlarım.ben yatar çünkü yarın erken kalkıp işe gidicem üffff.inşallah yarın daha erken buluşuruz.sakın sizde kaybolmayın bi yere olurmu.
hepinizi öpüorum ii geceler diliorum arkadaşlarım.ben yatar çünkü yarın erken kalkıp işe gidicem üffff.inşallah yarın daha erken buluşuruz.sakın sizde kaybolmayın bi yere olurmu.
iyi geceler bebiş bekliyorus bak artık kendi topiğin gibi gell hiiiiiç çekinme yanee
canım bende seni özledim ben anca k.k ya yetişebiliyorumm ..msn dende soğudum pek girmiyorum sen nerelerdesin yaww
hosgeldin canim Şeniz
nasilsin? evlilik nasil gidiyor?
iyiyim canim sen nasilsin. idare ediyoruz iste.yuvarlanip gidiyoruz. iyi diyelim iyi olsun
evet tr den geldim malesef. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:4,5 sene oluyor.ama sevmiyorum burayi:1no2::1no2:canim sen türkiyeden mi geldin almanyaya? yoksa almanyadamiydin?
Almanya yazinca merak ettimde