dikkat dağınıklığı

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
133
ilkokul lisede sıkıntı yoktu çalışmadan da iyiydim ama universitede bana zarar vermeye başladı dersin başına otururken kalbim küt küt atıyor kulaklarım yanıyor sınav kağıdımı vermeye gidip sınav kağıdımı sıranın ustunde unuttum ya vize haftası bitti a alacağım bir dersten bildiğim dersten dikkatsizliğim yuzunden muhtemelen c filan alacam
kıpır kıpırım ya 15 dk çalışıyom sonra ayağa kalkııyom geziniyom muhabbet ediyom çok zorlayınca böyle çalışabiliyorum

ama oyun filan oynarken de nası odaklanıyosam yanımda konuşan kişiyi duymuyorum
artık hastaneye gidecem bu dikkat dağınıklığı için aranızda giden var mı gittikten sonra hayatınız nasıl değilşi bi de ben pskiyatriste mi gidecem nöroloiye mi gidecem direk randevu mu alcam hayatımda bi sefer doktora gittim onda da dahiliyeye kan alınmıştı benim gene kan vermem gerekiyo mu gitmeden önce kan değerlerim gayet normal iyi çıkmıştı

bıktım kendimden of of bomboş bi yol olsa da başım dönene kadar koşsam

Ev arkadaşım da vardı aynı şey psikiyatrite gitti. Oraya gitmen lazım zaten. Bir ilaç kullanıyordu o çok iyi geliyordu.

Ev arkadaşım da vardı aynı şey psikiyatrite gitti. Oraya gitmen lazım zaten. Bir ilaç kullanıyordu o çok iyi geliyordu.
arkadaş psikolog demiş psikolog değil psikiyatriste gitmem gerek değil mi bi de kan testi yaptırmam gerekiyor mu yoksa direk randevu mu alcam

arkadaş psikolog demiş psikolog değil psikiyatriste gitmem gerek değil mi bi de kan testi yaptırmam gerekiyor mu yoksa direk randevu mu alcam

Önce psikiyatriste gidin o sizi yönlendirir zaten. Direk randevu alın. ilacın adını anımsayamadım ama epey faydasını gördü o hatta ondan alıp bir ara bende kullandım bende gördüm. Dr size uygun olanı verecektir. o tür ilaçlar reçetesiz satılmıyor zaten. Yeniköy onkoloji vakfı var ist yaşıyorsan oranın kadın doktoru var çok iyi birisi. Takma kafana geçici şeyler bunlar. arkadaşım gayet iyi şu an artık ilaç kullanmıyor.

ya dediğim gibi ilkokul lise filan kolaydı çalışmasan da oluyo da uni öyle değil işte bi de kendimi sıkıp çalışıyosun sonra bildiğin şeyi yapamamak bunlatıyo insanı aldım randevuyu gerekli bilgiyi aldığıma göre adminler konumu kapatabilir çok teşekkür ederim MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Magarikotin

hiperaktivite bozukluğu dikkat dağınıklığı yapar.
bi görün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…