Dikkat dağınıklığı

bu belirtiler bende de var. ya mevsim değişikliği dedikleri şey ya da bir takım problemlerin varsa kafanı çok kurcalıyor olabilir.

bu anlattıgınızın cevabı aslın da konu baslıgın da belırtmıssınız .
sız de dıkkat dagınıklı var .bunun ıcın yardım almanız gerekır .ancak ;
bu saydıklarınızın yanın da bır de soyle bır durum var ıse;
muhabbet esnasın da mutlu gorunmeye calısıp ,patlak verip
aglamaya da baslıyor ısenız,sınırlerınız yıpranmıstır .
ve bu duruma da ters duygu denılır .
o zaman uzman destegı almanız da fayda vardır .
gecmıs olsun.

Son düzenleme:
bide eczanelerde satılan haplar var kalsiyum için v.s çeşitleri için dikkat bozukluğu içinde var

bence bu konu günlük hayatını etkiliyorsa hiç beklemeden bir profesyonel yardımı al. mesela bir psikologla görüşebilirsin. depresyonsa da bulur, dikkat dağınıklığı ise de. dikkat dağınıklığı olsaydı bence daha önceden de belirtiler olurdu. bunların cevabını profesyonel biri verebilir.

bir psikiyatr a gitmek en etkili çözüm canım.

ben de ve çocuklarımdada var dikkat dağınıklığı genetikmiş.
ben çocuklarıma ritalin vermek istemediğim için bu konuda çok araştırma yaptım.
bitkisel tedavileri deniyorum.

1-omega 3 ,lükopen ve ginkgo blouba kullanmayı tavsiye eden bilim adamları var,ama ben ginkgo blouba yı önermem çünkü kan sulandırıcı özelliği var ve tehlikeli.

2-demir ve çinko takviyesi(tabi önce kan tahlili yaptırmalısın)

3-pharmaton vitamin (ben bunu kullanıyorum)

4-bol bol bulmaca çözmelisin(özellikle sudoku)

Sadece psiklojik değil fiziksel bir şey de olabilir. Bir hekime başvurup kan tahlili yaptırıp değerlerine bir baktırabilirsin. Demir eksikliği, B12 eksikliği vs. olabilir.

Son düzenleme:
bende böyle bir konu açacaktim ya, bende çok üzülüyorum, $öyle anlatayim
-bugün yarin için bir$eyler planliyorum ama yarin olunca hiç alakasiz $eyler yapoyorum
-konu$an birini dinliyorum birden aklim ba$ka yere gidiyor
-sürekli kendimi yorgun hissediyorum, yinede sadece 5-6 saat uyuyorum
-canim hiçbir$ey yapmak istemiyor
-her$eyden çabuk sIkIliyorum, pes ediyorum
-her$eyi yarim birakiyorum
-yerimde duramiyorum

uzuyor gidiyor, zaten kendime hep hiperaktif derdim yine ayniyim ama bunlarda yeni yeni eklenmeye ba$ladi, na yapacagiz biz?

Çok teşekkür ediyorum herkese öncelikleee..Bir doktora gitmemde fayda var çünkü kesinlikle b12 eksikliği var bnde bunun bilincine vardımm

bir psikiyatr a gitmek en etkili çözüm canım.

ben de ve çocuklarımdada var dikkat dağınıklığı genetikmiş.
ben çocuklarıma ritalin vermek istemediğim için bu konuda çok araştırma yaptım.
bitkisel tedavileri deniyorum.

1-omega 3 ,lükopen ve ginkgo blouba kullanmayı tavsiye eden bilim adamları var,ama ben ginkgo blouba yı önermem çünkü kan sulandırıcı özelliği var ve tehlikeli.

2-demir ve çinko takviyesi(tabi önce kan tahlili yaptırmalısın)

3-pharmaton vitamin (ben bunu kullanıyorum)

4-bol bol bulmaca çözmelisin(özellikle sudoku)

Ritalın ile kullandıgınız vıtamınler apayrı şeyler dikkat eksikliği teşhisi konulduysa malesef vıtamın ve mineral takvıyelerı yetersız kalıyor ritalın kullanmış daha sonra uzun etkılı ılaca gecmış bır anne olarak ılacı bıraktıgıma cok pişman oldum oğlum ılaç bıraktıktan sonra eskı halıne dönuş yaptı.Tekrar bır doktor kontrolu benı bekler.

bende böyle bir konu açacaktim ya, bende çok üzülüyorum, $öyle anlatayim
-bugün yarin için bir$eyler planliyorum ama yarin olunca hiç alakasiz $eyler yapoyorum
-konu$an birini dinliyorum birden aklim ba$ka yere gidiyor
-sürekli kendimi yorgun hissediyorum, yinede sadece 5-6 saat uyuyorum
-canim hiçbir$ey yapmak istemiyor
-her$eyden çabuk sIkIliyorum, pes ediyorum
-her$eyi yarim birakiyorum
-yerimde duramiyorum

uzuyor gidiyor, zaten kendime hep hiperaktif derdim yine ayniyim ama bunlarda yeni yeni eklenmeye ba$ladi, na yapacagiz biz?

İşte bir ben daha evden bakkala gıdene kadar ne alacagını unutan bir başkası daha varmıdır dıye dusunuyordum :((

5 duyu organım gibi demirbaşımdır konsantrasyon bozukluğu.

yaşantım düzenli iken yoktu bu problem. ne zamanki düzenim ekseninden oynamaya başladı, konuşurken virgülden sonrasını unutur konuşamaz oldum neredeyse.

nootropil isimli beyin ilacı verdi doktor. kullan toparlanırsın dedi. prospektüsünü okudum alzheimer lı bunama lı tedavilerde veriliyormuş :47: kullanır mıyım hiç.yazık bana.

Bende muzdaripim bu konuda.Öyle dikkatsizim ki bazen önümde olan şeylerin farkına varamıyorum,hiç dikkat etmiyorum, hemen unutuyorum.Benim kan değerlerim normaldi vitamin testi yaptır demişti doktor yaptırmadım.

Bende muzdaripim bu konuda.Öyle dikkatsizim ki bazen önümde olan şeylerin farkına varamıyorum,hiç dikkat etmiyorum, hemen unutuyorum.Benim kan değerlerim normaldi vitamin testi yaptır demişti doktor yaptırmadım.

Bendede hepsı normal cıkmıştı hatta normal degerın ustunde olanlar bıle vardı.Genetiğimizde bişeyler var yada hayat şartlarımızdan böyle oluyoruz ben eskıden canavar gıbıydım ya:25::25:

Bendede hepsı normal cıkmıştı hatta normal degerın ustunde olanlar bıle vardı.Genetiğimizde bişeyler var yada hayat şartlarımızdan böyle oluyoruz ben eskıden canavar gıbıydım ya:25::25:

Benimde demir normalden yüksek çıkmıştı :1: Allah şifa versin hepimize.

Back
X