Bebek İkinci El Dikkat bebek bakım çantası aranıyor

Benim elimde de bu Çanta var 1 sene kullandım tuttum diye ithal bir markanın pembe rugan çok şık ve orjinal bir Çanta düşünürsen fiyatı 80 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 105
CANIM BENDE OKİEDOG CELEB KREM RENGİ VAR, ALT AÇMASI, KİRLİ TORBASI VE BİBERON TERMOSU İLE BİRLİKTE
MAKİNEDE ÇOK RAHAT YIKANIYOR, BOŞ AĞIRLIĞI 400 GR FALAN, AYRICA BEBEK ARABASINA ASMAK İÇİN APARATLARI DA VAR, ÇOK RAHAT VE KULLANIŞLI BİR ÇANTA

CANIM BENDE OKİEDOG CELEB KREM RENGİ VAR, ALT AÇMASI, KİRLİ TORBASI VE BİBERON TERMOSU İLE BİRLİKTE
MAKİNEDE ÇOK RAHAT YIKANIYOR, BOŞ AĞIRLIĞI 400 GR FALAN, AYRICA BEBEK ARABASINA ASMAK İÇİN APARATLARI DA VAR, ÇOK RAHAT VE KULLANIŞLI BİR ÇANTA
canm fiyat ve resim eklersen bi bakayım takas düşünürsende konularıma bakabilirsin

Merhabalar,

İkea'dan aldığım çanta şeklinde çok pratik, çok gözlü, omuzdan askılı (postacı çantası şeklinde) alt değiştirme minderli anne-bebek çantası:

Çantayı açtığınızda tam bir alt değiştirme minderine dönüşüyor.

Fermuarlı gözlerine bebeğin bezleri, ıslak mendili ve yedek kıyafetleri konulabiliyor.

Ayrıca biberonu sıcak tutan, kapalı ve kancalı bir aparatı mevcuttur.

Fiyatı 40 tl. Ankara içine elden teslim. Şehir dışına, kargoyu alıcı öder.

1--.png 2--.png 3--.png 4--.png 5--.png 6--.png

Son düzenleme:
Bir tane de Niveanın çantası var. Çok az kullanıldı. 15 TL'ye veriyorum.

Fotoğrafları aşağıdadır.
20141208_205416.jpg 20141208_205430.jpg nivea çanta.jpg

bebek çantası 1.jpg
bebek çantası 5.jpg bebek çantası 2.jpg bebek çantası 3.jpg bebek çantası 4.jpg
Günaydın canım.....CCS marka bu renk yumuşacık , hafif,su geçirmez özellikli çantası var bende....
Yükseklik - 42 cm eni - 40 cm Fiyatı 30 tl....7 gözü var, kullanışlı, ıslak mendil, mama,bez, cep tel, vs... 7 gözü var..
Arkada minik bir yanık gibi bir şey oldu. O yüzden fiyatı uygun tuttum.CCS nin çantalarını araştırabilirsin....Resimledim zaten, düşünürsen görüşelim....

canm teşekkür ederim ama bu tarz değil aradığımumarım diğer arayan arkadaşların hoşuna gider :)

Back