Bebek İkinci El Dikkat bebek bakım çantası aranıyor

zaten kucuk gorundugu icin ozellille olculerini net yazdim
büyük bi canta
dedim ya ben ikizlerle kullandim
ve kislik kiyafetler arti mama yedikleri icin biberonlar ve hipp in metal mama kutusyla :KK66:)

CANIM PEKİ SON FİYAT BU MU?
ŞU ANDA SIFIRI 90 TL ZATEN
SEN DE 85E ALDIM DEMİŞSİN
YARI FİYATINDAN BİLE FAZLA SENİN İSTEDİĞİN, BİRAZ İNDİRME İMKANIN OLURMU?

CANİ SON FİYAT BU MU?
ŞU ANDA SIFIRI 90 TL ZATEN
SEN DE 85E ALDIM DEMİŞSİN
YARI FİYATINDAN BİLE FAZLA SENİN İSTEDİĞİN, BİRAZ İNDİRME İMKANIN OLURMU?
ama hicnkullanmadim.sayilir o camtayi ve cokda seviyorum :)
yani el valizi olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum
fiyatta yardimci olamam ama dilerseniz kargo benden olabilir ;)

hmm, ben biraz düşüneyim ozaman olurmu ?
siz de fiyat konusunda düşünün azıcık daha :KK66::KK66:
haber vericem size, biraz bekletme durumu olur mu?

hmm, ben biraz düşüneyim ozaman olurmu ?
siz de fiyat konusunda düşünün azıcık daha :KK66::KK66:
haber vericem size, biraz bekletme durumu olur mu?
fiyatta bisi yapamam gercekten bana da uazik olur:(
o canta icin cok zahmet cektim ben
gidip aramasi bulmasi almasi derken daha asagi veremem:)
zaten kargo 7 lira benim elime 43 gecmis olacak:(
simdilik sorani yok kismet bekler sizi:)

Gerçekten büyük dimi? Oyuncak kıyafet hepsi sığar, celep modeli de çok güzel ama oğluş büyüyünce kıyafeti bezi hepsi büyüdü haliyle oyuncaklar da eklendi, ayrı poşet yapmaktan yoruldum, sanki taşınır gibi gidiyoruz gittiğimiz yere o_O

Gerçekten büyük dimi? Oyuncak kıyafet hepsi sığar, celep modeli de çok güzel ama oğluş büyüyünce kıyafeti bezi hepsi büyüdü haliyle oyuncaklar da eklendi, ayrı poşet yapmaktan yoruldum, sanki taşınır gibi gidiyoruz gittiğimiz yere o_O
ben olculeri verdim
karar sizin arrik ;)
isterseniz disarda bi bakin o büyüklükte bi cantaya

s

markası lullaby ölçüleri 48 30 15 yagmurluk kuması makinede yıkanmıyor ama rahatlıkla siliniyor dış yan 2 cep önde 2 cep içinde 3 büyük cep ve 2 bıberon cebi var agırlığını ölçemedım ama ne agır ne çok hafif
fiyat ne düşünüyorsunuz takas düşünür müsünüz

10 aylık oğlum var onun ihtiyacına uygun gelecek ürünlerin var galiba takas düşünebilirim ben bir ürünlerine bakayım

10 aylık oğlum var onun ihtiyacına uygun gelecek ürünlerin var galiba takas düşünebilirim ben bir ürünlerine bakayım
tamam canm bak görüşelim yalnız senin çantanın fiyatı ne bide marka modeli ne netten inceleyeyim

kraftın cantası var bende büyük baya bir ama kullanamıyorum ben ya anne cantaları bana göre değil bi yere cıktıgımda yok zaten bakmak ıster mısınız

bu canım

Eklentiler

• Oyuncak_2429031.jpg
    Oyuncak_2429031.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 86
Modelini bilmiyorum markasi lulbaby fiyati sen soyle bana uygun olabilecek oyuncak kiyafetin varsa mesaj at ben secerim

canm marka modeli ne netten boyutlarına özelliğine bakayım ve fiyat ne düşünüyorsun

Kraft Bebek Bakım Çantası EC 1305 / Bej
böyle geçiyor adı 2 3 kez hastaneye giderken aldım arabada durdu öyle 120 tl ye almıştım 60 tl düşünüyorum çok temiz foto atıcam çekip

Kraft Bebek Bakım Çantası EC 1305 / Bej
böyle geçiyor adı 2 3 kez hastaneye giderken aldım arabada durdu öyle 120 tl ye almıştım 60 tl düşünüyorum çok temiz foto atıcam çekip
canm fiyat bana yüksek ilgin için teşekkürler istersen resim ekle diğer arayan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz

canm fiyat bana yüksek ilgin için teşekkürler istersen resim ekle diğer arayan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz
tamam canım kullanmadıgım için bu fiyatı verdim teşekkür ederim yine de ekleyeceğim foto

Bu modelin turkuaz mavi siyahlı rengi var çok kullanışlı biri sürü bölmesi var
orjinal resmini çekerim isterseniz takas yapmıyorum
30 tl
14053.jpg

Back