resimleri akşam çekip yükleyeyim fiyatı konuşalım..
Eki Görüntüle 1045364 merhabalar çok beğenerek almıştım çok şık bence düşünürseniz..
yolla canm bakarım inş. istediğim gibidir
bu çanta satıldı mı ve boyu ne kadardı öğrenebilirimiyimEki Görüntüle 1045364 merhabalar çok beğenerek almıştım çok şık bence düşünürseniz..
canm ben büyük ve hafif bişey istiyorum şöyle 2 3 günlük yedek çamaşır ve hazır bez alabilecek kadar büyük bişey istiyorum boyutu ne kadar ve takas düşünür müsün
takas düşünemiyorum ne yazıkkicanm ben büyük ve hafif bişey istiyorum şöyle 2 3 günlük yedek çamaşır ve hazır bez alabilecek kadar büyük bişey istiyorum boyutu ne kadar ve takas düşünür müsün
http://www.ayhancocuk.com/bebek-bak...ger-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-60018.htmlcanm ben büyük ve hafif bişey istiyorum şöyle 2 3 günlük yedek çamaşır ve hazır bez alabilecek kadar büyük bişey istiyorum boyutu ne kadar ve takas düşünür müsün
canm benmde aynı şekilde bebeğimin ihtiyaçları ve benimkiler derken nakit almam bu fiyata zor maximum 25 30 olursa alabilirim ilgin için teşekkürlertakas düşünemiyorum ne yazıkki
nakite ihtiyacım var
3 bebemin kışlık ihtiyaçları henüz bitmedi
çlçüp yazayım şimdi sana hemen
ama ben ikiz bebekle kullandım:)
ben teşekkür ederim :)canm benmde aynı şekilde bebeğimin ihtiyaçları ve benimkiler derken nakit almam bu fiyata zor maximum 25 30 olursa alabilirim ilgin için teşekkürler
evetCanım bu model celeb modelinden büyükmü? Pek anlayamadım da fotosundan
malı nasıl yumuşak kumaş mı yoksa sert mi ve marka modeli nedir netten daha net görebilmem için ve fiyat ne kadar düşünüyorsunuzBende boyle bir urun var dusunursenEki Görüntüle 1314823
O KADAR FARK VAR MI CANIM YAevet
celeb modelinin ölçüleri : 45 x 30 x 15 cm
freckles modelinin ölçüleri :54 X 40 X 38 Cm.
:)
bu çantanın boşken ağırlığı ne kadarBende boyle bir urun var dusunursenEki Görüntüle 1314823
markası lullaby ölçüleri 48 30 15 yagmurluk kuması makinede yıkanmıyor ama rahatlıkla siliniyor dış yan 2 cep önde 2 cep içinde 3 büyük cep ve 2 bıberon cebi var agırlığını ölçemedım ama ne agır ne çok hafifmalı nasıl yumuşak kumaş mı yoksa sert mi ve marka modeli nedir netten daha net görebilmem için ve fiyat ne kadar düşünüyorsunuz
zaten kucuk gorundugu icin ozellille olculerini net yazdimO KADAR FARK VAR MI CANIM YA
KÜÇÜK DURUYOR ÇÜNKÜ ÇANTA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?