Bebek İkinci El Dikkat bebek bakım çantası aranıyor

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
MERHABA arkadaşlar bebek bakım çantası arıyorum ama şöyle küçük valiz tarzı olanlardan yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.... uygun fiyat ve takas öncelikli lütfen uçuk fiyat vermeyin :( :( :(

Eklentiler

• $çnt.jpg
    $çnt.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 586
  • $0a-nenny-lux-papatyali-2-li-bebek-tasima-seti__93682035_0.jpg
    $0a-nenny-lux-papatyali-2-li-bebek-tasima-seti__93682035_0.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 496
Son düzenleme:
arkadaşlar özelden yazanlar burdan yazarsa daha iyi olur çok mesaj geliyo her 5dk da bir birirnize yazmak zor oluyo oyüzden resimleri burdan paylaşırsanız çok iyi olur teşekkürler

Canım bende bu var ama bilmem sırt çantası düşünür müsün? Avent marka yenisi 250 lira filan piyasada. Sapasağlam ve bir sürü gözü var. Biberon koymak için sıcak tutan termal bölüm bile var. Alt değiştirme bezi filan da alt kısmında duruyor. $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg sadece kola takılan (arkada kalan)deride koluma takıp çıkarırken soyulma oluştu biraz.ama kullanıma engel değil resimde de görebilirsin. 50 lira versen yeter beğenirsen.

Canım bende bu var ama bilmem sırt çantası düşünür müsün? Avent marka yenisi 250 lira filan piyasada. Sapasağlam ve bir sürü gözü var. Biberon koymak için sıcak tutan termal bölüm bile var. Alt değiştirme bezi filan da alt kısmında duruyor. Eki Görüntüle 949626 Eki Görüntüle 949627 Eki Görüntüle 949630 Eki Görüntüle 949628 Eki Görüntüle 949632 Eki Görüntüle 949626 Eki Görüntüle 949627 Eki Görüntüle 949630 Eki Görüntüle 949628 Eki Görüntüle 949632 sadece kola takılan (arkada kalan)deride koluma takıp çıkarırken soyulma oluştu biraz.ama kullanıma engel değil resimde de görebilirsin. 50 lira versen yeter beğenirsen.
teşekkür ederim canm böyle bişey istemiyorum ayrıca bu fiyat yüksek bana :19:

MERHABA arkadaşlar bebek bakım çantası arıyorum özellikle şu resimdekinden çooook beğendim bir türlü aynısını bulamıyorum :50: yada elinde başka model olan varsa oda olur ama özellikle bundan yada şu kol çantası modeli olanlardan eski modellerden istemiyorum ona göre elinde olanlar acil burdan ulaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler resim bu...... Eki Görüntüle 946178 Eki Görüntüle 946179 yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler....:42:

hala arıyorum :43:

Yukarıdaki avent marka çantayı aldım ben o arkadaştan çok memnun kaldım.hertürlü ihtiyacını kolayca yabında taşıyabiliyorsun.keşke uygun fiyata bit tane daha çıksa alsan..

Yukarıdaki avent marka çantayı aldım ben o arkadaştan çok memnun kaldım.hertürlü ihtiyacını kolayca yabında taşıyabiliyorsun.keşke uygun fiyata bit tane daha çıksa alsan..

ben görünüşüde güzel olsun istiyorum çok sade bişey istemiyorum sıkıldım sadelikten :5:

meraba bende carters marka var rengi siyah üzeri beyaz çiçekleri var bir sürü gözü var istersen resim yollarım

Canım bende bu var ama bilmem sırt çantası düşünür müsün? Avent marka yenisi 250 lira filan piyasada. Sapasağlam ve bir sürü gözü var. Biberon koymak için sıcak tutan termal bölüm bile var. Alt değiştirme bezi filan da alt kısmında duruyor. Eki Görüntüle 949626 Eki Görüntüle 949627 Eki Görüntüle 949630 Eki Görüntüle 949628 Eki Görüntüle 949632 Eki Görüntüle 949626 Eki Görüntüle 949627 Eki Görüntüle 949630 Eki Görüntüle 949628 Eki Görüntüle 949632 sadece kola takılan (arkada kalan)deride koluma takıp çıkarırken soyulma oluştu biraz.ama kullanıma engel değil resimde de görebilirsin. 50 lira versen yeter beğenirsen.
,

25 Tl verirsen hemen alayım canım

Back