Korkulcak bişey değil bencee, eğer çok hareket edip dikişleri zorladıysan ondan bile olabiliir diye biliyorumkızlar az önce açtığımda dikiş yerimden çok az yarım santimden de az (yeşil mercimek kadar) açık sarı sıvı gördüm memelerde sıcaklık ağrı vs hiçbir olağan dışı durum yok benimde ateşim falan yok bu gün 7. günüm iyileşme sürecinde benzer sıkıntı yaşayan var mı yarın resmi tatil olduğu için en erken cuma görebilirim doktoru daha alışamadan memelerime veda etmek istemiyorum(
Baticon sürüyormusun kesi yerine?kızlar az önce açtığımda dikiş yerimden çok az yarım santimden de az (yeşil mercimek kadar) açık sarı sıvı gördüm memelerde sıcaklık ağrı vs hiçbir olağan dışı durum yok benimde ateşim falan yok bu gün 7. günüm iyileşme sürecinde benzer sıkıntı yaşayan var mı yarın resmi tatil olduğu için en erken cuma görebilirim doktoru daha alışamadan memelerime veda etmek istemiyorum(
Hyr ilk hafta baticon vermsti bant uzerinden suruodum benTeşekkürler peki herhangi bir tedavi verdi mı Dr bunun icin
Çok da temiz baktım aslında günde iki kez temiz gazlı bez koyup kremleri sürdüm ellerimi yıkamadan dokunmuyordum bi de 6 gündür kupkuru olup şimdi sızması tuhafima gitti gerçi dün epey is yaptım süpürme falan o mu zorladı bilmiyorum 1 tane dikiş düşmüş oradan çok az yarım Cm bir islanma olmuş inşallah devamı gelmezCanim gecmis olsun aklina hemen kotu seyler getirme. Bende hic olmadi ama hijyenik tutmak lazim diye dusunuyorum. Merhemini surdukten sonra mutlaka gazli bez koy ustune camasirina degdirme dikisleri. Dikisinin dusmesi icin henuz cok erken. Benim bir ay oldu kenarlari hala duruyo.
Çok da temiz baktım aslında günde iki kez temiz gazlı bez koyup kremleri sürdüm ellerimi yıkamadan dokunmuyordum bi de 6 gündür kupkuru olup şimdi sızması tuhafima gitti gerçi dün epey is yaptım süpürme falan o mu zorladı bilmiyorum 1 tane dikiş düşmüş oradan çok az yarım Cm bir islanma olmuş inşallah devamı gelmez
Şimdi pansumanı açtım 1 Cm kadar daha sarı etrafı pembe sıvı gelmiş OFF