dikiş yerimde açık sarı sızıntı ??

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
kızlar az önce açtığımda dikiş yerimden çok az yarım santimden de az (yeşil mercimek kadar) açık sarı sıvı gördüm memelerde sıcaklık ağrı vs hiçbir olağan dışı durum yok benimde ateşim falan yok bu gün 7. günüm iyileşme sürecinde benzer sıkıntı yaşayan var mı yarın resmi tatil olduğu için en erken cuma görebilirim doktoru daha alışamadan memelerime veda etmek istemiyorum (

Korkulcak bişey değil bencee, eğer çok hareket edip dikişleri zorladıysan ondan bile olabiliir diye biliyorum

Baticon sürüyormusun kesi yerine?

Fito verdi o da antiseptik özelliği var zaten cok az ve sag göğüste sadece oradaki dikişin biri düşmüş oradan geliyor o sıvı ama cok cok az dediğim gibi

Cok azsa sorun olmuyor doktor uyarmsti az bsy gelirse korkma dye ama bunfazlalsirsa baya skintili burda bi arkdsn basina geldi cesme gbi akiodu sabah kadar dikkat et cnm zorlama fazla bide ama bnm bantlardada vardi ole sari hafif akinti

Teşekkürler peki herhangi bir tedavi verdi mı Dr bunun icin

Canim gecmis olsun aklina hemen kotu seyler getirme. Bende hic olmadi ama hijyenik tutmak lazim diye dusunuyorum. Merhemini surdukten sonra mutlaka gazli bez koy ustune camasirina degdirme dikisleri. Dikisinin dusmesi icin henuz cok erken. Benim bir ay oldu kenarlari hala duruyo.

Çok da temiz baktım aslında günde iki kez temiz gazlı bez koyup kremleri sürdüm ellerimi yıkamadan dokunmuyordum bi de 6 gündür kupkuru olup şimdi sızması tuhafima gitti gerçi dün epey is yaptım süpürme falan o mu zorladı bilmiyorum 1 tane dikiş düşmüş oradan çok az yarım Cm bir islanma olmuş inşallah devamı gelmez

Insallah canim ama gozun ustunde olsun. Devam ederse mutlaka doktoruna ulas eger enfeksiyon baslangici falansa hemen onlem almak gerekir. Antibiyotiklerini bitirdinmi?

Canım çok geçmiş olsun benim karın germede olmuştu bi sure sıvı geldi 15 gün kadar doktor normal olduğunu söylemişti antibiyotik krem vermişti.

Teşekkürler cevabın için peki bu ilaç önerdi mi az önce hastaneden çıkarken antibiyotik yazmadıgi için tereddüt ettim ama ağrı kesici olarak etolfort vermişti bu ilaç hem ağrı hem iltihabà karsiymis sanırım o yüzden gerek görmemiş ama yarın ulaşıp sormam lazım antibiyotik kullanmalı miyim diye aman allah korusun enfeksiyondan çok korkuyorum gerçi çok oksuruyorum o da dikişleri zorluyor baya ondan midir ki bu sizmalar

Banada ekstra antibiyotik ilaç vermemişti dikişlerde açılma gerginlikden oluyomuş sonuçda seninde gogsune protez konuldu ve gerildi korkma enfeksiyon falan kapmazsın bı sızıntılar olabilicek şeylermiş.

Senin meme oldu mu canım sadece karın mi? Protez varken enfeksiyon en korkulan durum ya panik oluyorum ister istemez

Canim hiç panik olma ayni seninki durum benim de başima geldi. Ustelik doktora görünme gibi imkanimda yoktu.batikon sür gazli bezle kapat dedi her gün sabah aksam batikon sürüp her seferinde bezi degistrdim bi taraftanda kullandigim antibiyotik bitmisti aynisindan aldim bi hafta daha kullandim.o küçük delik iyce kapanan kadar devam ettim.aradan bi hafta gectikten sonra domtora gidebildim.fotograflarini cekmistim gosterdim dikisle ilgili bir sorun gibi duruyor ama iyilesmissin dedi.her ihtimala karsi antibiyotikbaslatalim dedi ben kullaniyorum dedim.o delik kapaninca da bi sure daha dikkat ettim korkma canim temiz bak bu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…