Çalışacağın yere bağlı ben nakış diyorum ama çevrende terziye giden çoksa dikiş kursuda olabilir.
Burası küçük bir yer.Ben kendi işimi yapmayı düşünüyorum.Nakış pikoya çok para veriyor kadınlar.Terzilik sanki biraz daha az ona göre.Tabi hiç bilemiyorum.Bana da nakış gibi geliyor.İnşallah bu işi yapan birilerinden cevap alırım da netleşir kafamdakiler :)
Terzide yok burada,dikiş makinaıs olan bir kaç kadın yapıyor evinde...Bilemedim :44::44::44:
Evde yapanlarda terzi :))sonuçta evde olsa bu işi yapıyorlar, işi yapan biri değilsemde nakış daha mantıklı dediğin gibi işin içinde olanlar yazacaktır:))
Canım ,,, senin adına çok sevindim......Ne güzel kurs gelmiş deneyimli olacaksın bundan sonra inşllh........
Bence nakış kursuınu tercih et ,,, çünkü biliyorsun günümüzde herkez herşeyi gidip hazır alıyor , teriye fazla ihtiyaç
duyulmuyor yani ,bir de göze kolay geldiği için maddiyatı da fazla olmaz gibime geldi,,,
.....Ama nakış bilen kişiye her zaman ihtiyaç duyuluyor ,
heleki köyde bir çok kız çeyizi için piko , nakış ,,,,,,,, daha bir sürü şey yaptırır ......
Sonuçta her yıl kaç kız nişanlanıp , evleniyordur yani piko, nakış gibi çeyiz işleri için seni tercih ederler......
Hem de ince iş olduğu için daha fazla para kazanabilirsin,,,
Nakışı tercih et bence ,, benim fikirlerim bunlar..Hakkında hayırlısı olsun canım.............
ıkısının de modası gectı bence. Bu zamanda kım terzıye gıdıp bır kıyafet dıktırıyor? Yada kım nakıslı yatak örtüsü ısletıp yatagının üstüne serıyor? Bunlar zaman kaybı sadece. Bence kendınızı gelıstırecek daha akıllıca ılgı alanları bulun.
Ben Hollandada yasiyorum, yasadigim ulkede suan herkes dugun dernek icin haril haril terzi ariyor.
Belki karar vermenizde yardimci olur. Ozelliklede tesetturlu bayanlar. Cunku ne yazikki tesetturlu abiyeler
normal abiyelerden cok daha pahali, ve bolero olayini artik kimse sevmiyor.
Dikişin,nakışın ve dantelin modası hiçbir zaman geçmez,eger modası geçmiş olsaydı hersene dikiş-nakış kursları açılmazdı artık lüks sitelere bile dikiş-nakış kursu acıyorlar modası geçen bir kursu neden açsınlarki demekki talep çok oldugu için açıyorlar.Kikirikli hem dikiş hem de nakış ikisine birden gidebilirmisin peki yoksa birini mi tercih etmek zorundasın.
Aslında haklısınız tesettür abiyeleri çok pahalı cidden bolero olayini bende sevmiyorum
Yeni kapanmışl biri olarak açıkcası bende sevmiyorum bolero :)
Gelinliklerde de hep bolero tercih ediliyor nedense galiba üretim mi az yoksa işin kolayına mı kaçılıyor.Dikiş-nakış olayında senin dediginde mantıklı aslında çeyizlik ürünler vs gibi ürünleri yaptıran bir sürü insan oluyor.bende sevmiyorum boleroyu....kıyafetin bütün güzelliğini kapatıyor...hele ki gelinliklerde....çok basit ve vasat duruyor...