Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    854
tamam çok teşekkür ederim.
hepsi buradadan baktım 80 tl diyor dergiye. başka yerde 8 tl diyor. 80 TL olan son sayı olduğu için sanırım.

Ayyy bende bende keske keşke .ama makine önemli janomenin var bir model ayaklara filan overlok takılıyo alsam penye dikermiki
Yaparsın kiz yeter ki iste. Janome hic kullanmadim canim bilmiyorm bisey diyemiycem.

hepsi buradadan baktım 80 tl diyor dergiye. başka yerde 8 tl diyor. 80 TL olan son sayı olduğu için sanırım.
Onda bi yanlislik olmustur ya da tek dergi degildir mümkün değil 80 tl olmasi. Yeni dergiler 8 eskileri 6-7 tl

Ah abla bunu geçen yıl demiş olsan en has tamirci vardı aydında singer tamircisi hemde öyle iyi bir ustaydi ama geçen yıl rahmetli oldu malasef

Evet var janome kullanıyorum
Bir çok dikiş baski çeşidi var içinde ilik acabiliyor fermuar dikebiliyor
Ama fiyati yüksek

o eskı singer varya
hah ondan bende ve tum sulalemde var
annanem ve babanem emeklı dikiş hocası
o makınadan bız torunlarda olmazsa ayıp olurdu :)

Son zamanlarda eski olan eşyalara ilgim arttı..köylerde falan bulduğum eski pekmez kazanı ..motor sepeti..dibek..bisiklet..gibi eşyaları depoladım..bahçeli ev almayı düşünüyorum bahçesine dekor çiçeklikler yapacağım inşallah..

Canım araya girmiş gibi olucam ama Burda dergisinin her ay yeni sayıısı çıkıyor . 1 tanesi şuan 8tl. 80 tl olan ise yıllık abone oluyorsun her ay evine bir sayısı geliyor ve 80 tl ödiyorsun.ya i 2 sayı uyguna geliyor.

Benimde küçük bi makinem var 100 tl ye almıştım 7 yıl önce onunla biseyler dikmeye çalışıyorum
Ama brother yada janome makinem olsun çok isterdim

Yok,singer alıcam heralde. Ben elektriklisini değilde ayakla çevrileni çok seviyorum yaa..Genç kızken kullanmıştım. Ne güzeldi

Makinem singer,13 yıl filan olmuştur alalı.annemin evindeki de singerdi, bizi evlendirdi emekli oldu oldu makinamız:)
Kumaş,triko herşeyi dikiyorum ben,daha profesyoneline ihtiyaç duymadım,duyarsam alabilirim,çocuklarıma çeyiz yapmak için.Fakat bunda nervür ayağı bile kullanılabiliyor,günün modasını takip eder yani, daha ne olsun:))

Yakalamışken sorayım :)
Hocam güler erkan kalıpları için ne düşünüyorsunuz? Burda her zaman bir beden büyük çıkıyor. Ama çizimleri çookkk teferruatlı. Bazen kör olucam sanıyorum, hele yeşil paftaya denk geldiysem

Güler erkanın ki çookk sade. Kalıp çıkarmak 3 dk. Burda gibi cuk diye oturur mu?

Bizim kurs hocamız hiç önermiyor

Iyyy bi dolu vardı evde bir ise yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…