- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Ayyy bende bende keske keşke .Kardesim hic bir egitim almadi,o dergilerden resmen terzi oldu cikti simdi kendisi kalip cikariyor
tamam çok teşekkür ederim.Ya kursa gitmek de kolay degil ki cok zaman aliyor gunun yarisi gidiyor. Bence cok verimli bile degil. Halk egitime giden arkadaşlarım vardi da pek bisey yapamiyolardi.
Söyle ki etegin ya da elbisenin modeline gore kaliplar oluyor. Bazi etekler sadece 44-50 beden arasi. Bazilari 36-42 arasi. Her bedende 2 cm fark var. Ana kalip oluyo 36 beden mesela,2 cm yaninda kirmizi cirgiyle 38,mavi cizgiyle 40 seklinde. Boyle yazmamla anlatamam görmeniz lazim. Googledan bakin burda kaliplari diye daha iyi anlarsiniz
Yaparsın kiz yeter ki iste. Janome hic kullanmadim canim bilmiyorm bisey diyemiycem.Ayyy bende bende keske keşke .ama makine önemli janomenin var bir model ayaklara filan overlok takılıyo alsam penye dikermiki
Onda bi yanlislik olmustur ya da tek dergi degildir mümkün değil 80 tl olmasi. Yeni dergiler 8 eskileri 6-7 tltamam çok teşekkür ederim.
hepsi buradadan baktım 80 tl diyor dergiye. başka yerde 8 tl diyor. 80 TL olan son sayı olduğu için sanırım.
Ah abla bunu geçen yıl demiş olsan en has tamirci vardı aydında singer tamircisi hemde öyle iyi bir ustaydi ama geçen yıl rahmetli oldu malasefKuşum valla aslında bir temizlesem, işinin ehli tamirci bulup yaptırsam yine kullanılır ama her tamirciye güvenemiyorum, bir kere bir tanesine baktırdım ne olduğunu anlamadı bile, yaparım deyip daha çok bozuyorlar, bu anket aşka getirdi, ardiyeden bir çıkartırım tamir edilemese bile bir köşede durur, az dikiş dikmedim onla.
12 tanesi 80 .Yaparsın kiz yeter ki iste. Janome hic kullanmadim canim bilmiyorm bisey diyemiycem.
Onda bi yanlislik olmustur ya da tek dergi degildir mümkün değil 80 tl olmasi. Yeni dergiler 8 eskileri 6-7 tl
evet 12 adetmiş.12 tanesi 80 .
Canım araya girmiş gibi olucam ama Burda dergisinin her ay yeni sayıısı çıkıyor . 1 tanesi şuan 8tl. 80 tl olan ise yıllık abone oluyorsun her ay evine bir sayısı geliyor ve 80 tl ödiyorsun.ya i 2 sayı uyguna geliyor.tamam çok teşekkür ederim.
hepsi buradadan baktım 80 tl diyor dergiye. başka yerde 8 tl diyor. 80 TL olan son sayı olduğu için sanırım.
Yakalamışken sorayım :)Canım araya girmiş gibi olucam ama Burda dergisinin her ay yeni sayıısı çıkıyor . 1 tanesi şuan 8tl. 80 tl olan ise yıllık abone oluyorsun her ay evine bir sayısı geliyor ve 80 tl ödiyorsun.ya i 2 sayı uyguna geliyor.
Hangi model .O fiyatı yiksek bitane var bende almak istiyorum.Evet var janome kullanıyorum
Bir çok dikiş baski çeşidi var içinde ilik acabiliyor fermuar dikebiliyor
Ama fiyati yüksek
Iyyy bi dolu vardı evde bir ise yaramazYakalamışken sorayım :)
Hocam güler erkan kalıpları için ne düşünüyorsunuz? Burda her zaman bir beden büyük çıkıyor. Ama çizimleri çookkk teferruatlı. Bazen kör olucam sanıyorum, hele yeşil paftaya denk geldiysem
Güler erkanın ki çookk sade. Kalıp çıkarmak 3 dk. Burda gibi cuk diye oturur mu?
Bizim kurs hocamız hiç önermiyor
Gerçekten miIyyy bi dolu vardı evde bir ise yaramaz
Nerelerden ucuz kumas alabilirim arada geliyorum istanbula .Tam isim yer verirsen gider alırım .Kardesim hic bir egitim almadi,o dergilerden resmen terzi oldu cikti simdi kendisi kalip cikariyor
Genc kızken cok ugrastık o kalıplarla ben hic sevmedim .Gerçekten mi
Nesi kötü mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?