- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Canım benim atolyem vardi ya zaten unuttun mu gelinlikciydim :)) kapattim magazayi ama makinalarima kiyamadim. Lazim oluyor evde de ufak tefek biseyler dikiyorum.Nettin sen atolye gibi .Overlokum olsaydı keske .Cok kıskandım seni .
Gelinlikci oldugunu biliyorum da sadece satıs sandım .Oyyyy ne güzel bir meslek cok fenaaaa kıskandım .Yavv harbi su kol gecirme isini bi anlatsana bana valla nettiysem beceremiyorum .Canım benim atolyem vardi ya zaten unuttun mu gelinlikciydim :)) kapattim magazayi ama makinalarima kiyamadim. Lazim oluyor evde de ufak tefek biseyler dikiyorum.
Gelinlikci oldugunu biliyorum da sadece satıs sandım .Oyyyy ne güzel bir meslek cok fenaaaa kıskandım .Yavv harbi su kol gecirme isini bi anlatsana bana valla nettiysem beceremiyorum .
Kumasın üzerine oturtamıyorum galiba kalıbı.Hem satış hem model tasarim magazasiydi canim kisiye ozel dikim. Kol takmak cok zor degil ya youtube da videolu anlatimlar var aslinda,bak fikir olsun. Kesim önemli eğer ölçü netse kol takmak çok basit.
Aynı derttwn muzdarip iz galiba :)Benim yok ama almayicok istiyorum seviyorum oyle seylerle ugrasmayi 2 dakika once esime tekrar dedim elime telefonu aldim dikis makinasi sorusuyarama tuz basti insallah birgun alicam
Nefes alsın yeter diyenler var ya ondan birine denk gelirsin birşey olmaz :))(şaka yapıyorum kızmayın lütfen )beni alan yandı.ne yemek ne dikiş nede temizlik var yahu :)))))))
Kumasın üzerine oturtamıyorum galiba kalıbı.Pratik dikis malzemeleri alsam olmamı ne aliym .Cetvel filan şu yamuk bisey vardı ondan .
ayyy bir kızdım bi kızdımmm allahhhhh hahahahahahahahahaNefes alsın yeter diyenler var ya ondan birine denk gelirsin birşey olmaz :))(şaka yapıyorum kızmayın lütfen )
ayyy bir kızdım bi kızdımmm allahhhhh hahahahahahahahaha
dediğin olabilirdi ama PARASI olsun yeter diyenlerden değilim iste sorun orada
ah 4x4
Esim ucuz bul alim diyor internetten baktim alanlar memnun degilki birgun benimde olur herhaldeAynı derttwn muzdarip iz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?