Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    854
Aktif kullanıcılara hayranım insan kendine göre kıyafet dikebilse ne harika olur :) annem sökük dikiyor makinasında sadece :)
Çok güzel bir şey gerçekten,geçen gece sahuru beklerken bir etek diktim,kumaşı pazardan almıştım,süper bir parçaydı ama sağdan soldan kırpılmış,orantısızdı.Kalıplarım da arkadaşta kalmış,nereden bulacağım gece vakti:)
Ölçülerime göre kalıp çıkarıp diktim,güzel de ütü tuttu bayıldım,bayramda giyeceğim,2 tl kumaş,50 krş fermuar,3 kuruşluk iplik,maliyet 2 tl 53 kuruş

Kumaşı 2tlye iyiymiş

Benim annem ismekin dikis kursuna gitti.
Neler neler dikiyor, pantolonlar-ceketler-etekler-bebek giysileri.
Makinası da zehir gibi, çok memnunuz.
Pfaff password

Çan etek, düz dar etek, kloş etek bunlardan kolay kalıp yok. İç cep işine girmedikçe kolayca dikersiniz. Zaten kemer dikişi, bir yan dikiş bir de etek etek ucu var . Netten kalıp nasıl çıkarılır olarak bakabilirsiniz çok kolaydır. :)) bunları elde makine dikili biliyorsanız elde bile dikersiniz.

Kumaşı 2tlye iyiymiş
Çünki kumaşın şakülü kaymıştıOrasından burasından bir şey oyup çıkarmışlar,birşeye benzemiyordu,ama kumaş kaliteliydi kıyamadım aldım,çıkmaz diyordum ama bir etek çıktı,arkasına plikaşe bile yapabildim:))

Ben de memleketteyken babaannemin dikiş makinesini kullanıyordum, şimdi kullanamıyorum uzakta olduğumuz için. Ben de yeni bir tane alabilirim. :)

Makinem singer var ama Evlendiğimden beri kaynana da benim dikme E kadın fırsat.vermedi makinem el koydu

Bizim zetina marka var kullanıyorum memnunum öneriyorum ama biraz eskimiş 21 yıllık benimle yaşıt:)

Benim degil ama annemin var ona gittikce ben kullaniyorum almayi dusunuyorum dikiş dikmeyi seviyorum singer çok senelerin makinesi marka olarakta guzel bence

Bende singer marka kullanıyorum. Eşim 1. Evlilik yıl dönümümüz de almıştı, süprizzzz.

Anne Babanne Mesleği Terzilik.Ben de meraklıyım bu konuda küçükken tırnağıma ne iğneler batırmıştım şimdi baya kullanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…