Dikiş izleri

Mariposa05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
53
2
36
İstanbul
Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?

Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?

doktorun krem önermedi mi? bence bi arayıp sormalısın,genelde her ameliyat olan izler için krem kullanıyo..hatta ben 7 ay kullandımopuyorumnanaktan

doktorun krem önermedi mi? bence bi arayıp sormalısın,genelde her ameliyat olan izler için krem kullanıyo..hatta ben 7 ay kullandımopuyorumnanaktan

önermedi ben de son gittiğim kontrolde sormayı unuttum:S. Bir arayıp sorsam iyi olacak. yaa rengi solsa bile orda bi iz kalıcak bence şimdi de buna taktım off:(

merhaba..bende meme ameliyatı oldum benim de izlerim başta pek solmamıştı 4. aydan sonra yavaş yavaş solmaya başladı 6.ayın sonunda izlerim ameliyatımı bilmeyen kimsenin anlayamayacağı duruma geldi..:) umarım sizinkide bu hali alır geçmiş olsun...

merhaba..bende meme ameliyatı oldum benim de izlerim başta pek solmamıştı 4. aydan sonra yavaş yavaş solmaya başladı 6.ayın sonunda izlerim ameliyatımı bilmeyen kimsenin anlayamayacağı duruma geldi..:) umarım sizinkide bu hali alır geçmiş olsun...

hm teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur.harhangi bir krem kullandınzmı?

hayır hiçbir krem kullanmadım sadece 6 ay boyunca dikişlerimin üzerine silikona benzer şerit gibi bişey koydum yatarken çıkardım gün içinde 14 saat üzerimde kaldı sadece bunu kullandım bunun dışında da başka bişey yapmadım..bence çok da kafana takma geçer zamanla:))

hayır hiçbir krem kullanmadım sadece 6 ay boyunca dikişlerimin üzerine silikona benzer şerit gibi bişey koydum yatarken çıkardım gün içinde 14 saat üzerimde kaldı sadece bunu kullandım bunun dışında da başka bişey yapmadım..bence çok da kafana takma geçer zamanla:))

tatlım bu koydugun seyin adı ne =) bi de özelligi?

aynen ben de çok merak ettim:) duymadım daha önce doktorum böylebişeyden söz etmemişti.

tatlım bu koydugun seyin adı ne =) bi de özelligi?

canım inanın adını bende bilmiyorum doktorum medikaldekiler bilir siz dikiş izleri için silikon istiyoruz deyin onlar verirler demişti öyle almıştık ters s şeklinde şeffaf bişeydi:1rolleyes: özelliği de dikiş izlerinin daha çabuk geçmesini ve dikiş yerlerinin mikrop kapmaması için ne kadar yardımcı oldum bilmiorum ama hastaneye yolum düşerse doktoruma sorup adını öğrenebilirim sizin için:)

aynen ben de çok merak ettim:) duymadım daha önce doktorum böylebişeyden söz etmemişti.
sizde ameliyat oldunuz mu? doktorunuz söz etmemiş olabilir çünkü daha 3 hafta önce bi akrabam ameliyat oldu benim doktoruma ona dikiş izleri için hiç bişey vermedi mesela tamam bişey kullanmana gerek yok demiş her doktor vermiyor olabilir:)

canım inanın adını bende bilmiyorum doktorum medikaldekiler bilir siz dikiş izleri için silikon istiyoruz deyin onlar verirler demişti öyle almıştık ters s şeklinde şeffaf bişeydi:1rolleyes: özelliği de dikiş izlerinin daha çabuk geçmesini ve dikiş yerlerinin mikrop kapmaması için ne kadar yardımcı oldum bilmiorum ama hastaneye yolum düşerse doktoruma sorup adını öğrenebilirim sizin için:)

benm 5 ayım doldu kullansam mı bu kadar zamandan sonra.. aslında güneşlenirken izleri korumak içinde iyi bi yöntem gbi geldi bna bayanssulusmile

Mariposa sana ulaşamıyorum bir türlü...:) galiba dr larımız aynı. Bana da krem vermedi.senin baska yazılarını okudum boyuttan memnun değilmişsin.ben de görüntüden memnun değilim.daha önce bir arkadasım da oldu o da boyuttan şikayetçi. onu görüp gittim çok doğallar diye ama benim görüntü berbat..:(Hangi marka kondugunu söyleyebilir misin bana...

benim doktorum bepanten önerdi onu kullanıyorum ama başka kremi de deneyeceğim galiba ben de ne boyutundan ne de şeklinden memnun değilim arkadaşlar

ameliyat izine iyi gelecek ürünü ne kadar süre sonra kullanmaya başlamalı peki? malum yaralarının iyileşmesi gerekir önce öyle değil mi?

merhaba ben ameliyattan 2 hafta sonra başladım jel kullanmaya jelin adı contractubex netten araştırırsanız genelde bu kullanılır...

ödem söktürücü bi ilaç vermişlerdi bana bayağı bi kullandım yalan olmasın adını hatırlamıyorum.

bana krem vermedi doktorum ters t değilde sadece "ı" şeklindeydi izlerim ve meme ucu çevresinde.

başta kırmızı idiler sonra mor oldular şimdi ten rengiler. geçen aynada baktım neredeyse renk tamamen dönmüş ama etim pis olduğundan ve sigara içtiğimden dikiş izlerim genişledi.

tabii bu renk döünüşümü 4-5 senede oldu.

Back
X