Dikiş hakkında

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
arkadaşlar merhaba eteğim var bir tane saten kumaşta mangodan almıştım çan etek diz altı bir model. Alt katlanma yeri sökülmüş tamamen söküldü terziye gitmeden kendim dikebilirmiyim acaba fazla dikiş bilgim Yok ama pratik olarak bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olurum

Yapışkanlı telalar var etek ucu pantolon paçası için telayı şerit halinde eşit bişekilde etek ucuna yerleştirip kumaşı üzerine katlıyorsunuz üstünden ütü ile geçtiğinizde yapışıyor dikişe gerek kalmıyor netten bi bakın derim uygulamasıda zor değil belki işinize yarar

Yapışkanlı telalar var etek ucu pantolon paçası için telayı şerit halinde eşit bişekilde etek ucuna yerleştirip kumaşı üzerine katlıyorsunuz üstünden ütü ile geçtiğinizde yapışıyor dikişe gerek kalmıyor netten bi bakın derim uygulamasıda zor değil belki işinize yarar

Eklentiler

• Screenshot_20180324-182317.png
    Screenshot_20180324-182317.png
    186,1 KB · Görüntüleme: 46
Satende dikiş hataları çok belli olur ya, tecrübe etmediyseniz daha önce gelişi güzel yapmayın. Elinizde çarçur edebileceğiniz saten bi kumaş parçası, deneme yapabileceğiniz bi pijama filan varsa orada bi deneyin en azından elinizi önce.
Aklıma ilk gelen öneri bu oldu.

Bende bunu diyecektim
Konu sahibi paça telası diye isteyebilirsiniz

X