- 29 Kasım 2010
- 1.328
- 2
sen nerdesin yurt dışındamı?
Bodrum Bodrumm :) burasi Turistlerin yasam alani ondan cok yabanci dergi var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nerdesin yurt dışındamı?
Bodrum Bodrumm :) burasi Turistlerin yasam alani ondan cok yabanci dergi var.
Allah iyiliğini versin :))) neresindesin merkez demi :)
bende isterim
Canım daha önce indirdigim dergilerin linkini bulayım özelden atarım sana
Eki Görüntüle 352658 Eki Görüntüle 352659 Eki Görüntüle 352660 kızlar buda diktiğim gömleğin üzerimdeki duruşu
tamam canım yaa açamadığım için merak ettim :26:canım ben o vidyoyu hiç görmedim Özelden msj 10 dakkada bir oldugu için buradan yazıyorum bi bakayım canım
selam kızlar dergi kalıpları için yeni bir adres var haberiniz olsun. nardikiş. bir göz atın bence
Yok canim Turgutreisteyim ben :)
Süper o zaman bu yaz görüşürüz :)))AAa bizde oraya yakınız yazlık var GümüşlükteTurgutreisede alışverişe gelioruz Pazarına özellikleEn son eylulde oradaydım
Süper o zaman bu yaz görüşürüz :)))
canım ev tipi overlok zigzagtır. Tam köseden zigzag yap.arkadaşlar etegi diktimde o ovarlok ulmadıgı için ipler cıkıyor me yapmalıyım :44:
Teşekkürederim sonunda bir etek diktim ütü yapayım hemen fotosunu koyacagım ben begendim İnşallah sizde begenirsiniz cok parcalı ve kareli olmasaydı daha güzel olurdu Ama acemiligime verincanım ev tipi overlok zigzagtır. Tam köseden zigzag yap.
Eki Görüntüle 355592 Eki Görüntüle 355593 selamlar arkadaşlar sizlerle kalıbını kendim çıkarıp diktiğim eteği paylaşmak istedim,umarım beğenirsinz.biraz ütüsü bozulmuş kusura bakmayın
Eki Görüntüle 355592 Eki Görüntüle 355593 selamlar arkadaşlar sizlerle kalıbını kendim çıkarıp diktiğim eteği paylaşmak istedim,umarım beğenirsinz.biraz ütüsü bozulmuş kusura bakmayın
teşekkürler hicranCok güzel canım hele sitendeki boleroya bayıldım