Dikiş bölümü

aaaaa neden üşeniyorsun işe küçük parçalardan dikmeye başlayabilirsin mesela.benim elimden bir gelse neler dikicem de ben neyse bu sene dikiş öğrenicem ama inat ettim :)

canim kendime sira gelmiyoki musterinin islerini yapiyorum ,ne bilim iste bazen eringeclik yapiyorum ,yada diktiklerimi begenmiyorum ,hazirlar daha iyi gibi geliyo bana
send ogren iste ne guzel ,bak okadar kalip koyuyosun ,insallah bunlardan ogrenince dikersin

bende bu aralar canta dikmek istiyorum ozel kumas almadim ama elimdekini bi deneme olarak dikceem
bugunde kumas aldim uzun elbise dikcem cok basit bu sene moda olanlardan

canım bütün modellerin şeması yok üzgünüm.bazı arkadaşlarımız dikişte çok iyi anlıyabiliyorlar.şemasız olanları onlara model olsun diye ekliyorum.bu modelide askılı gece kıyafetinin üzerine güzel giderdiye ekledim.onlara fikir olsun dedim.a.s.

Deniz yildizi git canim valla durman hataa :)))
Acayipp stres atiyorr insan ve sonundaa bir emekk bir sanatt cikiyorr ortaya bir bluzda olsa dikilen !turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…