• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş bölümü

merhaba benim diktiğim etekten mi bahsedeiyorsnuz öyleyse teşekkür ederim.büyütme işini de şöyle yapın.diyelim ki 38 beden kalıp var elinizde.siz 40 beden yapmak istiyorsanız 2 cm büyütmeniz gerekir yani her tarafından yarım santim büyütün toplamda 2 cantimetre yapar.aslında bu kadar basit değil pensleri de kaydırmanız gerekiyor.sonrada dikiş paylarını verin .

merhaba benim diktiğim etekten mi bahsedeiyorsnuz öyleyse teşekkür ederim.büyütme işini de şöyle yapın.diyelim ki 38 beden kalıp var elinizde.siz 40 beden yapmak istiyorsanız 2 cm büyütmeniz gerekir yani her tarafından yarım santim büyütün toplamda 2 cantimetre yapar.aslında bu kadar basit değil pensleri de kaydırmanız gerekiyor.sonrada dikiş paylarını verin .

evet canim,onu diyorum cok guzelmis,,ama becerebilirmiyim bilmiyorum(sanmiyorum ama)bi deniyim en azindan,tesekkur ederim ilgine canima.s.

ya bende dikiş dikmek istiyorumm ama nasıl yaparım onu bilmiyorum işte:(((
en basitinden başlamak istiyorum yazlık bi bluz nasıl yapılır yardım edermisinizz
kalıbım falan yokk
yani bu iş tarifle olurmukiisositososito

:1no2: tarifle olmaz denemen lazım

dikelim olmassada sökelim dike söke çğreniriz ellerine sağlık

evet canımm dike söke ögrenicezz bencedekaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar basit bluz modeli falan koysanızz bizde baksak olmazmı yorum yapsak şurası şöylemi böylemi diye yinede olmazmıı:dilcikar::dilcikar:
yada evdeki basit bluz tunik modellerinden yapsak nasıl yapılırkii:sm_confused::sm_confused:

merhaba arkadaşlar benim diktiğim buluzlar basit ama ftolarında hi bir şeyi doğru düzgün çıkmadı özellikle lila olan buluz bir saatte dikilyor çok basit siz en iyisi bir burda dergisi alın ordan başlayın.

ya bende dikiş dikmek istiyorumm ama nasıl yaparım onu bilmiyorum işte:(((
en basitinden başlamak istiyorum yazlık bi bluz nasıl yapılır yardım edermisinizz
kalıbım falan yokk
yani bu iş tarifle olurmukiisositososito

arkadaşım benim bir fikrim var ama illaki dikmek istiyorsan şöyle dene yap sök dene yani.beğendiğin en basit bir buluzu al güzel ce yerleştir bir yere ve üzerinden naylon poşetle bir kalıp çıkar daha sonra kağıda aktarırsın dene bakalım.giysinin üzerinden kağıda aktarmak zor olabilir diye naylon poşete çıkar dedim.

bakalım beğenecekmisiniz

canim ya masallah gercek bunlarin hepsini senmi diktin ,ne guzel tum yazlik kiyafetlerin hazir desene, bende dikis biliyorum ama kendime boyle seyler pek dikmiyorum ,bi elbise diktim
yada dikerimde musterilerden bana sira gelmiyoi
hani terzi kendi sokugunu dikemezmisya benimkide aynen oyle

canim ya masallah gercek bunlarin hepsini senmi diktin ,ne guzel tum yazlik kiyafetlerin hazir desene, bende dikis biliyorum ama kendime boyle seyler pek dikmiyorum ,bi elbise diktim
yada dikerimde musterilerden bana sira gelmiyoi
hani terzi kendi sokugunu dikemezmisya benimkide aynen oyle

teşekkür ederim arkadaşım beğendiğin için.aslında üzerimdeyken daaha güzel duruyor ama öyle fotoğrafta çekmiştim eşimden onay çıkmadı böyle göndermek zorunda kaldım hiç bişey belli olmuyor böyle fotoğraf çekilince.ben okadar güzel şeyler dikmiştim ki aslında çoğunu başkalarına verdim keşke onlarında fotoğraları olsaydı.başkaları bana parayla dik diyor ama benim ikizlerden ancak bukarını yapabiliyorum.tekrar teşekkürler.

1043660930_d1652bebdf.jpg

kaynak:farm2.static.flickr.com

arkadaşım benim bir fikrim var ama illaki dikmek istiyorsan şöyle dene yap sök dene yani.beğendiğin en basit bir buluzu al güzel ce yerleştir bir yere ve üzerinden naylon poşetle bir kalıp çıkar daha sonra kağıda aktarırsın dene bakalım.giysinin üzerinden kağıda aktarmak zor olabilir diye naylon poşete çıkar dedim.

sagol evet mantıklı yaptıgımda yazarım sonucu
çokk teşekkürlerr

bluz.png
bayanlar bu modeli annem bana dikecek ama nasıl kalıbını çıkarırız anlayanlar yardım etseee

denizcim cok saol canim ,cok guzel seyler ekliyosunda iste bunlari erinmeden dikmek mesele
hergun dikis icinde oldugumdan kendime biseyler yapmaya eriniyorum ,hazir aliyorum
tabi burdadda gorunce imreniyorum dogrusu

Back