Dikiş bölümü

BenDenizYildizi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
3.385
20
358
Muğla
Arkadaşlar ben düşündümki bu bölümde birde dikişle ilgili başlık olsun hep örgü ve dantelden gidiyoruz aramızda dikiş bilenler vardır onlar için bulduğumuz modelleri bu bölüme ekleyebiliriz yada sizlerin diktiklerinizi buraya ekleyebilirsiniz

Link Silinmiştir.
alıntıdır

Denizyildizi Ben Halk Egitimin Dikiş Bölümüne Gittim.dikiş Dikmet çok Zor.çok Zahmetli Ve Ince Iş.bu Yüzden Dikmiyorum örgülerle Nakiş Yapiyorum Bunlar Dikişe Göre Daha Kolay Geldi Bana.

evet iremgül dikiş gerçektende çok zor bir ara bende gitmiştim ama artık dikmiyorum unutmayada başaladım zaten benim amacım yapanlarvarsa bura göndersinler dikiş dikenler için iyi olur bir fikir edinirler diye düşünmüştüm

kolonya82 malesef bende dikiş bölümüyle ilgili bir site bulamadım ama bulunca adresi buraya yazarım canım

arkadaşlar dikiş ve kalıp çok farklıdır.. örgü yada nakışa benzemez... tamamen teknik gerektirir... ben hiç örgü bilmediğim halde netten takip ederek bişiler öğrendim. ama dikişi ve kalıbı bu şekilde öğrenmek sanırım imkansız gibi bişey.. emcancım o verdiğin kalıp sistemi artık sadece devlet kurslarında uygulanıyo. piyasada böyle bi patron yok.... eşel 20 demiş hadi anlat bakalım şimdi eşel ne demek????
şu varki çok kabiliyetli bayanlar yapabilir belki..ben yarı alaylı yrı mektepli bir modelist olarak yıllarımı verdim bu mesleği örenene kadar..
ama şöyle olabilir burdan teğel sürfile düz dikiş temiz dikiş v.s v.s anlatılabilir hazır dergilerden kalıplarla dikiş yapılabilir dimi..
emeğe saygılar...

çok haklısınız hanımlar dikiş gerçektende çok zor bende bir süre kurslara gitmiştim örgüye hiç benzemiyor bu bölümü açmamdaki neden aramızda kurslara giden arkadaşlar varsa onlara dikişle ilgili modeller koyup fikirler verebilmekti yoksa dikiş bilmeyen biri için buradan bakıpta yapmak çok zora.s

haklısın canım.ben kız meslek lisesi biçki dikiş bölümü mezunuyum.arkadaşların fikirlri olsun diye koydum bu arada eşel:metrenin küçültülmüş parçalarıdır

önlükler çok güzel.ben bir dikiş makinası almak istiyorum.singer marka.acaba hangisini tavsiye edersiniz? hesaplı bişiy olsun istiyorum kolay dikiş dikebileyim istiyorum.bu ayın burda dergisini aldım güzel şeyler var ama nasıl dikeceğim onu da bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…