- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Hadi ya ben de almayi dusunuyordumMecazi anlamda dik duruş zannederek açtım konuyuaynı sorun bende de var, hayatta dik dururum da bedenen duramam korseyi de denedim, hiç fayda etmedi bende.
Evet spor yapanlar genelde dik durur o da biraz sabir isiPlates ve sırt çalışacaksınız duruşunuz anca öyle düzelir
Yok hiç almayın bence paranıza yazık. Zaten tuhaf bir oluşum, kollar ordan gövde şurdan falan. Evde bile fenalıklar geldi bana kullanırken. İki büklüm oturuyor olmaya devam etmem de cabasıHadi ya ben de almayi dusunuyordum
Ben genelde bagdas kurup oturduğum ıcın hız özenmiyorum dik oturanlara.Mecazi anlamda dik duruş zannederek açtım konuyuaynı sorun bende de var, hayatta dik dururum da bedenen duramam korseyi de denedim, hiç fayda etmedi bende.
Ben bir süre kullandım canım o korseyi. üzerinde olduğu sürece evet dik durmanı sağlıyorHadi ya ben de almayi dusunuyordum
Dik oturanlar neyse de dik yürüyenlerden alamıyorum gözlerimi, kadınların 70/a oluyor bir anda 70/dBen genelde bagdas kurup oturduğum ıcın hız özenmiyorum dik oturanlara.
Ne kadar sure kullandinizBen bir süre kullandım canım o korseyi. üzerinde olduğu sürece evet dik durmanı sağlıyorama öyle kalıcı bir etki oluşturduğunu söylemem zor
Ozguven yuruyusu o. Kuaförden cıkınca oluyor bana. O an dunyada en dık yuruyen kadın olabilirim.Dik oturanlar neyse de dik yürüyenlerden alamıyorum gözlerimi, kadınların 70/a oluyor bir anda 70/dnasıl bir sırttan itiş kuvvetidir anlamak mümkün değil
Bak konu sahibine süper bir tüyo oldu bu, korseyi falan salla rapunzel, kurtuluş kuaför salonlarındaOzguven yuruyusu o. Kuaförden cıkınca oluyor bana. O an dunyada en dık yuruyen kadın olabilirim.
Bı de sen benı yarınsı gör?
Aa evet Rapunzel de saclariyla unluydu.Bak konu sahibine süper bir tüyo oldu bu, korseyi falan salla rapunzel, kurtuluş kuaför salonlarındanick rapunzel, kurtuluş kuaför demişken yooo dostum yooo, bu bir tesadüf olamaz
Toplam 4-5 ay kullandımNe kadar sure kullandiniz
Nasil bunu basarabiliyorsunuz ?Valla ben hep öyle yürürüm gören de küçük dağları sen mi yarattın der kıskanç hainler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?