• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik Duruş

Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki zamanında göğüslerimiz çıkarken aman belli olmasın diye kambur durduğumuzdan bir türlü düzelmedi sırtımız.
Üstünede gelen bindi giden bindi iyice kambur olduk.

Ne korse ne bişey ben herşeyi denedim. Birde masa başı işim vardı daha beter hale getirdi. Aklıma geldikçe düzeltiyorum kendimi. Çözümüm senelerdir sadece bu oldu malesef...

Nasil bunu basarabiliyorsunuz ?
Belli bir taktiği yok eğilince zaten çok rahatsız hissediyorum kendimi otomatikman sürekli dik durmuş oluyorum ergenlik dönemim de kamburlasma egilimim vardı biraz , annem o dönem de o kadar çok dik dur demiş olmalı ki lise birden beri ayak uçlarını görmeden yürüyorum :rapci:

Siz ne olur ne olmaz bir ortopediye görünün röntgen çektirin,kifoz veya skolyoz gibi rahatsızlıklar da duruş bozukluğuna sebep oluyor.

Belli bir taktiği yok eğilince zaten çok rahatsız hissediyorum kendimi otomatikman sürekli dik durmuş oluyorum ergenlik dönemim de kamburlasma egilimim vardı biraz , annem o dönem de o kadar çok dik dur demiş olmalı ki lise birden beri ayak uçlarını görmeden yürüyorum :rapci:
Ben de dik durursam belim ,kemiklerim agriyor sanki cok yapay,sopa gibi duruyor gibi hissediyorum ama kamburda hic hos degil heleki bir bayana hic yakismiyor

Aradaki Fark 😌

Eklentiler

• 20200112_120237.webp
    20200112_120237.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar dik durmak cok istiyorum aklima gelince düzeltiyorum ama biraz zaman gecince yine ayni oluyorum. Dik durus insana bir asillik, ozguven katiyor. Oyle insanlari gorunce ozeniyorum ,begeniyorum. Ama ben duramiyorum. Ne yapmam lazim ,dik duruş korsesi duymustum kullanan var mi hic ?
bende de bu problem var hatta sırtımda bir sorun mu var diye gittim doktora ama kasların zayıf egzersiz yap dediler de yapıyor muyum hayır.....ve ne kadar yapsam da belli bir şekil bozukluğu görüyorum ben aynada düzelir mi bilmem....

Back
X