• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik Duruş

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar dik durmak cok istiyorum aklima gelince düzeltiyorum ama biraz zaman gecince yine ayni oluyorum. Dik durus insana bir asillik, ozguven katiyor. Oyle insanlari gorunce ozeniyorum ,begeniyorum. Ama ben duramiyorum. Ne yapmam lazim ,dik duruş korsesi duymustum kullanan var mi hic ?

Dik durunca yalnız kalabiliyorsun.ınsanlar ve Ortamlar dik durursa pek alısık degıl.

İtalik durmanı tavsiye ederım.

Her an yıkılabılırım de sıvrılesebılırım de, tavrına baglı durusu.

Dıkten kastın oturmakmıs hahahahahayy
Benim konuyu direkt karaktere baglamam peki 🤣🤣🤣🤣

Dik oturanlar neyse de dik yürüyenlerden alamıyorum gözlerimi, kadınların 70/a oluyor bir anda 70/d 🤭 nasıl bir sırttan itiş kuvvetidir anlamak mümkün değil 😆
Ozguven yuruyusu o. Kuaförden cıkınca oluyor bana. O an dunyada en dık yuruyen kadın olabilirim.
Bı de sen benı yarınsı gör? 🤣🤣🤣

Ozguven yuruyusu o. Kuaförden cıkınca oluyor bana. O an dunyada en dık yuruyen kadın olabilirim.
Bı de sen benı yarınsı gör? 🤣🤣🤣
Bak konu sahibine süper bir tüyo oldu bu, korseyi falan salla rapunzel, kurtuluş kuaför salonlarında 😆 nick rapunzel, kurtuluş kuaför demişken yooo dostum yooo, bu bir tesadüf olamaz 😂

Bak konu sahibine süper bir tüyo oldu bu, korseyi falan salla rapunzel, kurtuluş kuaför salonlarında 😆 nick rapunzel, kurtuluş kuaför demişken yooo dostum yooo, bu bir tesadüf olamaz 😂
Aa evet Rapunzel de saclariyla unluydu.
Konu sahıbı tavsiyemizi es gecme derım 🥰🤣

Ne kadar sure kullandiniz
Toplam 4-5 ay kullandım
İlk ay düzenli kullandım ama sonrasında ihmal ettiğim oldu çünkü hiç öyle rahat bir şey değil o meret :KK12: omuzlarını arkaya doğru çektiği için eski durduğun pozisyona geldiğinde canını acıtıyor sıkıyor bunaltıyor :confused: bak bahsederken bile içim sıkıldı 😁 sanırım duruş bozukluğunu düzeltmenin en etkili yolu spor

Valla ben hep öyle yürürüm gören de küçük dağları sen mi yarattın der kıskanç hainler

Back
X