- 4 Mayıs 2007
- 725
- 4
-
- Konu Sahibi denizkabugu
Canım illa pilates yapmak gerekmez..
Sporun her türlüsü dik durmana yardımcı olacaktır..
Sırt kaslarını güçlendirmeye çalış..
Bu durum biraz da senin elinde örneğin oturduğun yerde arkana yaslanacak yer olmasa bile varmış gibi dik durmaya çalış..
Bunu alışkanlık haline getir.
Spora başladığında istemesende dik duracaksın..
Kendimi bildim bileli spor yapıyorum,işim bu ve yolda bile istem dışı dik yürüyorum.
Hani fidanlar eğilmesin diye sopa bağlarlar ya..
Arkanda uzun bir çubuğun bağlı oluğunu düşün her zaman..
Ve bu örneği de hiç aklından çıkarma canım.yerimseniben
canım başlığı okuduğumda şöyle düşündüm..hayatta çok şeyler yaşıyorum ama bu güçlükler karşısında dik duramıyorum..mecazi gözüyle baktım..bu kadar gerçek olduğunu görünce kendime güldüm..kaydirigubbakcemile3
canım önce boyun kaç onu sorayım..bende uzunum..en azından türkiye standartlarına göre.ve benim ergenlikte bir anda uzadığı için kambur yürüyordum..ailem hep sırtıma vuruyordu..2 büklümsün diye..başıma kitapmı koymadım,sırtıma oklavamı bağlamadım..valla hepsini yaptım...şuan dik yürüyorum hemde senelerdir.hatta çok kişi sormuştur bu boyla nasıl dik durabiliyorsun diye..kendimi alıştırdım valla...
arkadaşın dediği gibi pilates yap çok işe yarıyormuş..bide topuklu ayakkabı giy evde yürüyüşler yap...dıarda giyersen daha da uzun olursun ondan evde giy dedim..bence topuklu dik durmayı sağlıyoryerimseniben
:roflol:
23 yaşındayım..boyum 1.70, 52 kiloyum canım
topuklu ayakkabı giyemiyorum , topukluyla yürüyemiyorum
topuklu giyince daha beter kamburlaşıyorum zaten
ay bir genç kıza hiç yakışmıyor kambur görünüş
vayy oran iyi fizik süperdir...bide dik yürüsen tam olacak canım..sana oklava olayını tavsiye ederim cidden bende çok işe yaradı..hergün yap..bide sokağa çıktığında kambur yürüyüşün yakışmadığını düşün bak hemen nasıl dikeliyorsunkaydirigubbakcemile3
bende 1.74 üm...kilomu söylemicem hamileyim çünkü:dilcikar:..ama doğumdan sonra inşallah 50 li rakamları görmek istiyorum..emzirmekte kamburlaştırıyormuş..pilates iyi geliyormuş..duruş bozukluğunu düzeltirmiş..kendimi iyi hissedir hissetmez başlayacağım nasipsedelikafadulden
kambur durmanın uzun boyla alakası yok benim boyum 1.65 bende kambur duruyorum 2 aydır pilatese gidiyorum ilk zamanlar faydası oldu ama benim belim ve sırtım tutuldu sonra kendimi iyice bıraktım tutulmalarım pilatesle alakalı değil geceleri kızıma çok kalkıyorum o zaman oldu yoksa pilatesi tavsiye ederim