Dik durmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum :(

bende eskıden sopa yutmus gıbı durudum bı ara nerden kılo aldıysam goguslerımı gızlemek ıcın kambur durmaya alıstım keske alısmasaydım tuhh
care arıyorum suan gebeyım ama pılatesı arada bı yaptım kesın cozum degıl
hem bu lınktekı alet kac lıraymıs

karın ve sırt kas kuvvetı arasındakı dengesızlık nedenıyle dık durus bozulur. karın ve sırt kaslarınızı dengelı bır bıcımde kuvvetlendırın..

arkadaslar bende 26 yasındayım ergenlık dönemımde yanlıs durmalar sonucu kambur duruorum yanı kamburum war duruorum demek yanlıs olur:) pilates bos 2 ay gittim hiç faydasını görmedım.sımdı normal spor yapıorum spor salonundda hangı hareketi önerirsiniz bilen warmı...

kızlar inanmayacaksınız ama dik durmanın formülünü buldum.
ben sürekli bilgisayar başında çalışan biriyim. haliyle dik durmak insanda kompleks haline geliyor. bi süredir omuzlarımın düşük olduğunu fark ettim.
uyguladığım egzersiz çok basit ve heryerde rahatlıkla yapabilirsiniz. otobüste, vapurda, ofiste, evde, vs...

hemen egzersizi anlatıyorum
ellerinizi arkadan kalçanızın üstünden birleştirin.sağ elinizle sol kolunuzun bileğini tutun ve kendinizi dik tutarak gerdirin. 1 dakika kadar böyle durduktan sonra ellerinizi bırakın.
artık ne kadar dik durduğunuza siz bile şaşıracaksınız. aklınıza geldikçe bu hareketi tekrarlayın. dik durmak alışkanlık yapacak. omuzlarınız düşünce rahasız olacaksınız

Son düzenleme:
bende bi ara korse kullanmıştım çok rahatsız edici bişey içine hapsolmuşsun gibi ama faydası oluyo mu dersen işe yarıyo pahalı bişey de deil en kötü ihtimal olarak deneyebilirsin

Ayy bunun bir problem oldugunu bilmiyordum !! Bende duramıyorum arkadaslarım olsun, ailem olsun '' smuwiLa '' dik dur kambur duruyorsun falan demesinden bunları duymaktan gınaa gelmisti psikolojimi bozmuslardı bakıyorum onlar dik yürüyo ben neden duramıyorum diyorum !!!! CADIARZU

Kendi kendimi uyarmaya calısıyorum arkadasın dedigi gibi ama bir zaman sonra unutuyorum. Ve dik durmaya calıstıkca sırtımda agrı olusuyo yalnız benim boyum uzun degil 1.60 ..

Son düzenleme:
1.77'lik bir kız arkadaşım var.Dik durmuyordu,pilatese yazdırdık şimdi göğsünü gere gere ,dimdik yürüyor.:2:

ben,mde boyum uzun değil (167) ama bende koyveriyorum kendimi.. gögüslerim belirmeye başladığı yılarda onları saklamak için hep bu hale geldim bende..

kendimi dik durmaya şartlandırdığım zamanlarda da sırtımın ağrısından huzursuz oluyorum ve yine içe göçük devam ediyorum..

Bu sorun çoğunlukla kas zayıflığından oluşur. Çözüm düzenli sırt ve bel egzersizleri, fazla kilolardan kurtulmak için de dengeli beslenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…