• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dijitürk haciz

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.171
798
Şaka gibi,
Kızlar biz geçen yıl dijitürk üyeliği aldık, yıllık peşin ödedik.
Üyelik bitiminde dekoderi teslim ettik, ama teslim ettiğimize dair elimizde bir evrak yok, bir yıl geçti üzerinden neredeyse zaten. Bize dava açmışlar, 500 tl ceza( indirimli) ödemezsek bin küsür tl haczedeceklermiş.
Valla şaka gibi. Avukat yapabileceğiniz bir şey yok diyor, ama bizim hiç bir hatamız yok, yardımcı olabilir misiniz?

İnşallah iyi sonuçlar gelir demek için uğradım,hiç bir bilgim yok inan ki canım.

Valla lale, iyi bir insan iyi bir vatandaş olayım, kimseye zararım olmasın diyorsun, her şeyi kitabına uygun yapmaya çalışıyorsun, sonuçta kaçakçı muamelesi görüyorsun, en çok ona sinirleniyorum. Bu ne ya.
Sağolasın :) sinirliyim azcık.

Valla lale, iyi bir insan iyi bir vatandaş olayım, kimseye zararım olmasın diyorsun, her şeyi kitabına uygun yapmaya çalışıyorsun, sonuçta kaçakçı muamelesi görüyorsun, en çok ona sinirleniyorum. Bu ne ya.
Sağolasın :) sinirliyim azcık.
Haklısın sinirlenmekte.
Bana kalırsa sağlam bir ayar vermeden susmuyor bu tarz hizmeti verenler.

Teslim ettiginiz yere gidip azicik kiyamet kopartin belki hatirlarlar bulurlar decoderi ama elinizde kanitiniz yoksa odemek zorundasiniz maalesef , bu tarz islemlerde o teslim edildiine dair makbuzu bikac sene saklamak gerekiyor

kim teslim etti?
nereye ?
eminmisin yani bana pek teslim edilmiş gibi gelmedi .. bizde teslim ettik kağıt verdiler teslim aldıklarına dair..

Arkadaşımın başına da digitürk'ten benzer durum geldi. Arkadaşım 1,5-2 yıl kadar uğraştı onlarla. Hatta çirkefleşti. Avukatlarına havale ettiler ama avukatta pes etti. Tüm tehditleri sıralamış elinizden geleni yapın demişti arkadaşım. Bu arada şikayet edilebilecek her yere şikayet edip, yaptığını da hem avukatlarına hem de digitürk'e yazılı olarak bildirdi.
Sonunda pes ettiler. Bence sizde işin peşini bırakmayın. Hep aynı şeyi yapıyorlar, iyice arsızlığı ele aldılar.

kim teslim etti?
nereye ?
eminmisin yani bana pek teslim edilmiş gibi gelmedi .. bizde teslim ettik kağıt verdiler teslim aldıklarına dair..

Ya eşim teslim etti de, öyle kağıt verdiyseler de atmıştır bir yere, doğum zamanıydı, yoksa ben öyle yaş tahtaya basmam.

Ya eşim teslim etti de, öyle kağıt verdiyseler de atmıştır bir yere, doğum zamanıydı, yoksa ben öyle yaş tahtaya basmam.

he o ise tamam..
ben siz gidince kaynın falan etti diye düşündüm..
e burdasın zaten gidin teslim ettiği yere çıkartın evrağı yeniden..

Teslim ettiğinizde bir belge veriyorlar. Ben hala saklıyorum. Emin misiniz elinizde belge olmadığından.

Teslim ettiginiz yerde abone numarasindan evraklari bulabilirsiniz. Azcik cirkeflik pislik yapin. Elinizde nushasi yoksa bile orada kopyasi var sonucta.

Bir de bize elli kere mesaj attılar

Bizim Kampanyada dekoder bizimdi kartı istiyorlardı

Sonuçta kart da ortada yoktu kayıptı 40 tl daha aldılar

Sizden parayı talep etmeden direk mi işlem yapıyorlar yoksa sadece yapacağız diye arıyorlar mı

Bir de bize elli kere mesaj attılar

Bizim Kampanyada dekoder bizimdi kartı istiyorlardı

Sonuçta kart da ortada yoktu kayıptı 40 tl daha aldılar

Sizden parayı talep etmeden direk mi işlem yapıyorlar yoksa sadece yapacağız diye arıyorlar mı

Yok direk icra takibindeymiş şuan, avukatlar arıyor direk :)

Eşim yurtdışında farklı numara kullanıyor, önceden aradılarsa ulaşamamışlardır.

Yok direk icra takibindeymiş şuan, avukatlar arıyor direk :)

Eşim yurtdışında farklı numara kullanıyor, önceden aradılarsa ulaşamamışlardır.

İcra takibinde ise aramazlar ki tebligat gelir

Takip öncesi icraya koyacağız diye arıyorlar işte

Teslim ettiği yere gidin gerekirse tarih vs kamera kayıtları bulun diye üst perdeden konuşun diyeceğim de geldin mi sen

Bu dijitürkün ilk marifeti değil. Açın bakın internete ne şikayetler var. Asla hizmetini almayacağım firmalardan biri.

Biraz araştırırsan internette digiturk mağdurları diye yakında parti kuracaklar. İptal etsen etmiyo süründürüyor, ettiğini zannediyorsun bi bakmışsın sürpriz geliyo kapıya:bicak:

Bizde nerdeyse 5 yıllık tivibu üyeliğimizi dsmarta çevirdik taahhütümüz yoktu. D smart 250 liraya kadar tivibuya cihaz ödemesini yapıp işlemleri yaptıracağını söyledi. Aradan bi kaç ay geçti bi baktık 500cihaz ücreti 300 de fatura bedeli 800lira geldi avukat aradı. Tabi haciz işlemlerine girmesin diye paşa paşa ödedik.

En iyisi hiç birine bulaşmamak ama illa alıcaksan tivibu en iyisi diğerlerinden daha az dolandırıcı :KK53::KK62:
Bence yapacağın bişey yok belgen yoksa onlar hukuken istediklerini yaparlar.

Back
X