• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dığum günü evlilik yıldönümü derken....

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
:eek:hanımlar bayanlar kk'nın yaratıcı kadınları yavaş yavaş düşünmeye başlamam gerek acele işlerden hoşlanmam herşey yavaş yavaş hazırlanıp özenilerek yapıldığı anlaşılmalı..
28 Nisan benim doğum günüm 12 Mayıs kocacığımın ve 16 temmuzda evlilik yıldönümümüz.
Çok erken diceksiniz ama belli bi para biriktirmek istiyorum hediye için. Genelde yıldönümüne daha çok odaklanıcam ama ikisinede özeneeek bişey yapmak istiyorum. Eşime sizce doğum gününde ve evlilik yıldönümünde hem hediye olarak ne alabilirim hemde nasıl bişi hazırlamalıyım:KK200:
Şimdiden teşekkürler

Yildonumunde yemek hazirla ya da rezervasyon yaptir. Hediye almana gerek yok bence. Kendine giyecek gecelik bir seyler alabilirsin belki.
Bence ozenmen gereken dogum gunu. Cunku o gun esine ozel. Ilgi alanlarina gore bir hediye secebilirsin, şık bir saat, gomlek alabilirsin. Konu erkek olunca klasikler hic eskimiyor

Seneye diyosun yani :KK70:

Evlilik yildonumu parfum olabilir tabi yemege cikarsiniz.
Dogum gunu pasta yemekler arkadaslar gomlek alabilirsiniz hediyeye gerek yok bence.
Oyle o kadar.

Bence hediye değilde simdiden ne yemek yapsam diye düşün
Emin ol erkekler için süper bir sofra tüm hediyelerden daha değerli :)

Back
X