pamuksaten Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 162 0 15 Şubat 2010 Konu Sahibi pamuksaten #1 selam arkadaşlar borcamı buzluga koymamın sakıncası varmı buzlukta ne kadar süre kalabilir şimdiden teşekkürlerolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar borcamı buzluga koymamın sakıncası varmı buzlukta ne kadar süre kalabilir şimdiden teşekkürlerolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kali_mera वसंत Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 105 0 39 15 Şubat 2010 Konu Sahibi pamuksaten #2 benim bildiğim kadarıyla cam birşey buzluğa koyulmuyor.. bende denemeye çalıştım birkaç kez ama uyardılar hep camlar konulmaz diye..
benim bildiğim kadarıyla cam birşey buzluğa koyulmuyor.. bende denemeye çalıştım birkaç kez ama uyardılar hep camlar konulmaz diye..
pamuksaten Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 162 0 15 Şubat 2010 Konu Sahibi pamuksaten #3 sağol canım bende çok kararsız kaldım
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 19 Şubat 2010 Konu Sahibi pamuksaten #4 gerçi ağzı kapalı camları (şişe vs..) gibi difrize konduğunda patladığını biliyorum ama , genede borcam ı koyma bir sürü farklı saklama kabları var onlardan faydalan...
gerçi ağzı kapalı camları (şişe vs..) gibi difrize konduğunda patladığını biliyorum ama , genede borcam ı koyma bir sürü farklı saklama kabları var onlardan faydalan...